Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:47:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indijci prave IT park u Inđiji  (Pročitano 25968 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Ja sam govorio o favorizovanju pojedinih opstina od strane drzave ako si citao shvatio bih...
Ko me je citirao gde je Surdulica od autoputa od aerodroma od pruge naka malo otvori kartu Srbije da ne duzimo.
To za MonBat je ziva istina, nisma ja rekao da nisu napravili nego da su taj izgovor davali kao da mogu da biraju koga hoce koga nece dok gradici na jugu Srbije nemaju izbora i jednostavno su gurnuti pod tepih sve do izbora o tome sam ja pricao.. ali sa vazalima ovde ne vredi pricati oni znaju st aznaju i samo vrte jednu istu pricu bez zelje d aprocitaju ili pogledaju sire Smile

p.s. a za onaj madjarski ces posebno da dobijes po nosu
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 00:02:07 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Dominik
Stvar je u tome sto je ovde sve poltika i sve je podredjeno tome. Kada bi lokalni politicari malo mrdnuli dupe iz zemlje i stekli neki "ugled" te privukli investitore....uostalom gde ces bolju reklamu za svoju stranku od dobro obavljenog, legalnog posla. E, ali ovde ljudi jos ne razmisljaju na taj nacin....veliki problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Ja sam govorio o favorizovanju pojedinih opstina od strane drzave ako si citao shvatio bih...
Ko me je citirao gde je Surdulica od autoputa od aerodroma od pruge naka malo otvori kartu Srbije da ne duzimo.
To za MonBat je ziva istina, nisma ja rekao da nisu napravili nego da su taj izgovor davali kao da mogu da biraju koga hoce koga nece dok gradici na jugu Srbije nemaju izbora i jednostavno su gurnuti pod tepih sve do izbora o tome sam ja pricao.. ali sa vazalima ovde ne vredi pricati oni znaju st aznaju i samo vrte jednu istu pricu bez zelje d aprocitaju ili pogledaju sire Smile

evo ga covek koji zna da je surdulica pogodnije mesto za investitore od Indjiji iako godine iskustva govore drugacije.,...
ili mozda investitori ne brinu o svojim parama pa idu tamo gde im drzava kaze Smile

samop, kako to da je indjijia cvetala i dok je vlast bila DSS-ovska i SPS-ovska(prethodna vlada) a gradonacelnik bio u stranci koja najvise kritikuje vlast??? Smile Smile Smile
eto, to je jedno pitanje za vas genijalce.

Citat
Smile
sto volim kada mi ovako likovi dolaze i prete po forumu da ce me prebiti Smile Smile Smile
stvarno se smejem.
simpa ste skroz! malo van realnosti, ali je bas zanimljivo...
a za madjarski:
Citat
ako si citao shvatio bih
bih stavljas samo u prvom licu jednine.
dakle, ja bih shvatio, svi ostali bi (bez H)
nebitno, i ja nekada pogresim u kucanju u brzini(izostavim neko slovo...ali nikako da dodam koj... Smile ), ali onaj tvoj post...jedva sam razumeo sta je cenjeni pisac zeleo da nam poruci.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Alo,Sabane!!!!
Kakvi izgovori za Monbat o cemu ti ovde govoris covece,oces da to donesem slike sutra sa izgradnje fabrike???
Ti znas da je Indjija birala fabrike,znas sta je neko hteo da kaze,citas misli,jesi ti normalan,sta si ovde rekao???
I....sta su izabrali???
Jebote koji skup idiota na jednom mestu,pa ovo je da ne poverujes... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Drago mi je da je neko konacno rekao da se Indjija razvijala i pre Jesica, nije mi niko jos odgovorio da li ti strani investitori imaju bilo kakve povoljnosti oko placanja poreza, da li je to samo u Indjiji, i da li je to samo za strance
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
ja sam rekao sta sam rekao za mene je ova tema zavrsena onda se nemojte cudom cuditi kad jug glasa za radikale onako iz inata... da mi je samo da se pomene pitanje odcepljenja juzne Srbije odmah bih stao u prve redove da se odvojim i ne zivim u istoj drzavi sa likovima kao ti neka se drzava zove i grne ali neka nema jesica djindjica cede kostunice seselja velja i ostalih govana iz beogradske ne srpske nego beogradske skupstine...
A za to precenje ja ne vidim da sam bilo gde pretio mislio sam na verbalni duel sta vise kad se sretnemo ja castim pice...

@ niko

zasto vredjas???? ko ti daje za pravo da govoris nekom dal je normalan? nisam ja rekao da se fabrika ne gradi gde si nasao to ??? rekao sam da je to navedeno kao razlog ali gradnja nije stala shabane!!!

ma necu vise da ucestvujem na ovoj temi jer kao sto si rekao
Jebote koji skup idiota na jednom mestu,pa ovo je da ne poverujes...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
ja sam rekao sta sam rekao za mene je ova tema zavrsena onda se nemojte cudom cuditi kad jug glasa za radikale onako iz inata...

Dominiče pametnije se preselit sjevernije i radit dobar posao , pa iskustvom pomoći i svom rodnom kraju .... osvjestit ljude ali u pozitivnom smislu.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Drago mi je da je neko konacno rekao da se Indjija razvijala i pre Jesica, nije mi niko jos odgovorio da li ti strani investitori imaju bilo kakve povoljnosti oko placanja poreza, da li je to samo u Indjiji, i da li je to samo za strance
jooooj, pa ne pratis tivaljda politiku od kako si dosao na forum a?

dakle, Indjija se razvijala najvise iskljucivo zahvaljujuci Jesicu.

ono sto ti nisi znao je verovatno to da je on nedavno dosao u DS iz GSS-a(gradjanski savez srbije, stranka sa 3 predsednika koja se utopila u LDP)
sto znaci, da je bio veoma uspesan i dok je bio jedan od najvecih kriticara vlasti u BG-u.

o tome se radi.

inace, sigurno imaju odredjene povoljnosti.
srbija nije bas pogodna za investiranje a asi ekonomisti(trnutno na vlasti) su dovoljno pametni da daju velike olaksice za pocetak...
infrastruktura, verovatno ukidanje odredjenog poreza prvih par godina.
tako se privlace inveestitori, ali, od izvoza, drzava debelo dobija, bez obzira da li je firmi ukinut neki porez...

inace, ista pravila vaze za sve opstine, nije indjija povlascena.
samo joj je uprava sposobnija, skolovanija, strucnija.
ja sam rekao sta sam rekao za mene je ova tema zavrsena onda se nemojte cudom cuditi kad jug glasa za radikale onako iz inata... da mi je samo da se pomene pitanje odcepljenja juzne Srbije odmah bih stao u prve redove da se odvojim i ne zivim u istoj drzavi sa likovima kao ti neka se drzava zove i grne ali neka nema jesica djindjica cede kostunice seselja velja i ostalih govana iz beogradske ne srpske nego beogradske skupstine...
A za to precenje ja ne vidim da sam bilo gde pretio mislio sam na verbalni duel sta vise kad se sretnemo ja castim pice...

o tome se i radi.
ti si pun mrznje.
kada ti neko sa svim argumentima objasni zasto jesic odlicno radi posao, ti kazes: glasm za radikale iz inata!

pa zasto radikal ne uvede ono sto je jesic uveo pa cu i ja za njega da glasam!

o tome se radi!
nema inata.
budi pametan. ne tvrdoglav i zatucan.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Bolje i nemoj da ucestvujes,jer prosipas takve gluposti da je to neverovatno...
Sta si ti uopste hteo da kazes sa tom pricom o Monbatu???
Prvo si rekao da je nismo hteli,onda da nisi to rekao,nego da je to neko rekao,pa da si nesto rekao...
Ja vredjam na tvoju uvredu,na nesto sto si izvalio i ostao ziv,aman znas li ti uopste sta si ovde pricao???
I da...ostajem pri ovome
Citat
Jebote koji skup idiota na jednom mestu,pa ovo je da ne poverujes...

A kad vidis mene da komentarisem bilo sta u vezi sa Surdulicom,ti isto odreaguj slobodno,ali nemoj moju inteligenciju da vredjas kojekakvim nebulozama o stvarima iz moje firme,cuti i pokrij se po usima...ili kao sto i sam rece,zaobidji ovu temu kad nemas pojma ni sta si rekao ni sta si hteo ni sta hoces da kazes... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K310i
uvek sam govorio da će ta opština biti jedna od razvijenijih tokom godina... kad imaju tako dobru lokaciju, autocesta NS-Bg, na pola puta između dva najrazvijenija grada u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:47:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.