Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:48:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indijanac objasnio ko je pravi domorodac  (Pročitano 37141 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152

Citat
O crncima govorimo, drugovi, o crncima.
ne. govorimo o indijancima.

Citat
Crnac uzme pištolj u ruke jer mu kuvar ne da da pomiriše pečenu ćurku.
pa fala bogu. treba posle takvu ćurku prodati. postoji opasnost da je ušmrkne u onolike nozdrve. ili bar da je zarazi nečim. neka kupi ćurku pa nek je miriše kod kuće koliko hoće.
Citat
To je inače Tupakov opis situacije, jednog od najvećih reprezenata Afroamerikanaca.
pa šta to belce briga. cilj je evolucija, a ne stagnacija.
Citat
I ono najvažnije. Ne postoje crnci samo u jebenoj Americi jebala vas ona.
naravno. crnci su dovođeni u ameriku kao jeftina radna snaga. od kako su oslobođeni, ne mogu da se snađu u belačkoj civilizaciji. mada su za to krivi iskljušivo belci koji su prekršili zakon prirode i pomogli crncima da preskoče nekoliko spratova civilizacije iako crnci nisu bili, niti će ikada biti spremni za to. oni jednostavno ne mogu da se prilagode ni civilizacijski, ni kulturološki, ni mentalno. oni jednostavno ne pripadaju tu. za njih je njihova afrika koju su razvili koliko su razvili.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
ne. govorimo o indijancima.

Koliko znam, RejvenDark i ja, a sada i ti, govorimo o crncima. Možda vi sve vreme mislite na Indijance pa me zajebavate ovde Smile Indijance nisam imao u okruženju, to jeste.

Citat
pa fala bogu. treba posle takvu ćurku prodati. postoji opasnost da je ušmrkne u onolike nozdrve. ili bar da je zarazi nečim. neka kupi ćurku pa nek je miriše kod kuće koliko hoće.

Posle su crnci najveći rasisti, kažeš? Posle ove rečenice, smeš li to ponovo reći? Smeš, jer nemaš obraza.

Citat
naravno. crnci su dovođeni u ameriku kao jeftina radna snaga. od kako su oslobođeni, ne mogu da se snađu u belačkoj civilizaciji. mada su za to krivi iskljušivo belci koji su prekršili zakon prirode i pomogli crncima da preskoče nekoliko spratova civilizacije iako crnci nisu bili, niti će ikada biti spremni za to. oni jednostavno ne mogu da se prilagode ni civilizacijski, ni kulturološki, ni mentalno. oni jednostavno ne pripadaju tu. za njih je njihova afrika koju su razvili koliko su razvili.

Ako nisi znao, u Africi postoje i oni delovi koji nisu prljavi, smrdljivi, i od pruća napravljeni. A isto tako, ako nisi znao, postoje i oni ljudi koji ne šetaju bosi i goli, sa kopljem u ruci. Afrika je, i pored svih nedostataka i ratova koji su pogodili taj kontinent, uspela koliko-toliko da se razvije.

I da, za njih je njihova Afrika.

Citat
naravno
Ja o tome i pričam.

A verujem da mi niko neće odgovoriti na pitanje.

« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 20:47:23 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Citat
Koliko znam, RejvenDark i ja, a sada i ti, govorimo o crncima. Možda vi sve vreme mislite na Indijance pa me zajebavate ovde
ma ne. pokušao je da objasni povlačeći paralele, a onda si ti došao i uzbudio se.
Citat
Posle su crnci najveći rasisti, kažeš? Posle ove rečenice, smeš li to ponovo reći? Smeš, jer nemaš obraza.
šta nije u redu s mojom rečenicom ? i koje veze ona ima s rasizmom ?
Citat
Ako nisi znao, u Africi postoje i oni delovi koji nisu prljavi, smrdljivi, i od pruća napravljeni. A isto tako, ako nisi znao, postoje i oni ljudi koji ne šetaju bosi i goli, sa kopljem u ruci. Afrika je, i pored svih nedostataka i ratova koji su pogodili taj kontinent, uspela koliko-toliko da se razvije.
da, ali tamo vladaju arapi, a ne crnci. osim ako nisi mislio na države u kojima su belci izgradili infrastrukturu.
Citat
Ja o tome i pričam.

A verujem da mi niko neće odgovoriti na pitanje.
daj konkretno pitanje bez uvijanja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
a što mu objašnjavaš kad on nikad u životu nije video crnca ?
Ma ne znam ni ja sam, ja pokusavam da probudim ove nase jadne ljude.  Jadni su zato sto se vise brinu za tamo nekoga iz tri picke materine mesto da se brinu za sebe, svoje najblize i svoj narod.  Ja ne kazem, ima dobrih ljudi svuda, bez obzira na naciju, bez obzira na religiju, rasu, kulturu, ali ja ne govorim o tim osobama, ja govorim o vecini sa kojom sam imao i imam susreta.  Imam ja par prijatelja koji su crnci, ali skolovani crni, pa jedino kada se napiju cujem kako gheto prica iz njih, ali inace ovako su sasvim ok, ali te osobe su retke. 
@Duki
Bas tako, ja ti kazem, da je situacija bila drugacija, ne bi bilo ni upola toliko frke.  Da je crnja spicio belca jer je bio sumnjiv jos bi ga proglasili i herojem.  U Americi trenutno obrnuta diskriminacija je u velikom porastu, to je zato sto su liberali dobili suvise moci, pa sad guraju kojekakve gluposti u prvi plan, od prevelikog rasizma u 70-90-im do ljubljenja dupeta svakom crncu koji to ne zasluzuje.  Smile 

@Raca
Ovo je rekao atletičar Tomi Smit posle podignute pesnice u znak podrške organizaciji "Black Power", kada je bio na podijumu 1968. na OI u Meksiku: "If I win, I am American, not a black American. But if I did something bad, then they would say I am a Negro. We are black and we are proud of being black. Black America will understand what we did tonight." Čovek je rekao jednu veliku istinu.
Posle toga su mu pretili smrću. I njemu, i njegovoj porodici. Ne možemo da govorimo kako su crnci najveći rasisti koji postoje, jer ceo svet zna činjenice koje ne idu u prilog tome. Potpuno je nebitno gde žive ti crnci.

Postoji mnogo siromašnih crnačkih krajeva po svetu. Takođe i u Americi. Misliš da oni ne žele da budu ko i ostali? Žele da se drogiraju i umru u 30. godini? Žele da kradu i uvaljuju se u probleme? Beda, čoveče, beda. Kada samo jedan čovek, u tom lancu, odraste u bedi, tako odrasta i njegov sin. Crnac, koji ima za normalan život, u velikoj većini neće uzimati drogu. Malkom Iks je posle pogibije oca počeo da se bavi kriminalom, kao klinac. Krao je da bi kupovao drogu. A ne drogiraju se zato što to vole i zato što su rasisti, nego zato što su očajni. I kakve veze potezanje pištolja i drogiranje ima sa rasizmom? Potežu pištolje i belci, pa ih zbog toga ne nazivaju rasistima. Niđe veze.
Crnac uzme pištolj u ruke jer mu kuvar ne da da pomiriše pečenu ćurku. Otera ga. To je inače Tupakov opis situacije, jednog od najvećih reprezenata Afroamerikanaca.

Vi brkate pojmove. Vi govorite o kriminalu, koji nema nikakve veze sa rasizmom. Zna se šta je rasizam. I pominjete cigane ko da govorimo o njima a ne o crncima. O crncima govorimo, drugovi, o crncima.
I svim tim me pravite budalom.

I ono najvažnije. Ne postoje crnci samo u jebenoj Americi jebala vas ona.
Jel su ovo ti "najveći rasisti koji postoje"? Jel o njima govorite, sramote jedne?

Vrati se za ovo prvo na neki od mojih predjasnjih poslova u kojima u detalje objasnjavam obrnuti rasizam, da ne mozes nista da imas u Americi pod terminom "White" jer se to smatra rasizmom, pa ti vidi.  I govorimo o 2013-oj godini, dakle ne govorimo o vremenima kada su se crnci borili za prava, govorimo o vremenu kada imaju vise prava u odredjenim situacijama od belaca, sto je meni mnogo interesantno.

I veoma je bitno gde zive crnci, jer ovde se govori o Americi, to jest pocela je tema o Indijancima u Americi, i kako Gottago vise nego dobro primecuje (Hvala Gottago, razumes sta sam zeleo pokazati 100%  Smile) ja sam pravio paralelu. Dakle, govorimo o Americi, i o "manjinama" u Americi, ne Indiji, Juznoj Americi ili Africi, nego Severnoj Americi, znas, ona zemlja u kojoj tvrdis da si nekada ziveo, e to toj Americi.

Ja mislim da ti njima dajes izgovore, i da non stop meshas pojmove, da li namerno ili slucajno nisam siguran. Koliko je nas u Srbiji odraslo u bedi, i jos zivi u bedi, pa im to nije izgovor da se okrenu nasilju i drogi?  Ja sam doshao u USA bez prebijene pare (doduse imao sam smestaj jedno vreme) pa sam otisao da trazim posao i da radim sa 17 godina, nisam pravio izgovore zato sto sam bio bolestan i sto sam bio maltretiran i napadan u Srbiji, radio sam zato sto sam morao, zato sto sam zeleo da napravim bolje za sebe i za svoju majku, i mozda nisam uspeo u toj nameri, ali moja namera nije nikada bila da idem da obijem banku, opljackam nekog lika na ulici ili da dilujem drogu, iako sam znao i jos znam da je dilovanje veoma unosan posao.  Decko sa kojim sam ishao u skolu ovde je bio diler, i svaka dva meseca je menjao kola, i to ona sto su besna, sa NOS-om i sa ostalim dzidzabidzama, pa opet nisam trcao da i ja probam, nego da radim posteno.  Isto tako sam poznavao osobe kojih je bilo sramota da rade, jer sta bi bilo da ih vidi neki "brat" sa ulice, to bi bio veliki blam.  Ne kazem, ima ljudi koji upadnu i odrastu u tome, ali ovde imaju tolike mogucnosti koje ne koriste, niti zele da iskoriste.  Pa pogledaj te repere i sportiste?  Imaju milione dolara sada? Na sta ih trose?  Na besna kola, striptizete, drogu, vile i ostale gluposti, mesto na skolovanje ili nesto pametno.  Vecina tih bogatasa zavrsi na ulici jer ne znaju da raspolazu sa tim novcem, pa zavrse ko Majk Tajson u trejleru u nekoj vukojebini.
Veza sa oruzjem i drogom je jednostavna.  Da smo ja i moj prijatelj bili crnci, ja verujem da ovaj lik ne bi prisao i zeleo nasha kola, novac i sve ostalo koju bi potrosio na drogu, dakle o tome ti pricam. Ako si belac, u crnackom delu, jebao si jeza u ledja, ako si crnac u delu gde su belci, nista ti u vecini slucajeva nece biti (osim ako nisi negde gde su ultra bogatasi).  Ja ne poricem, rasizam postoji, ali ovo je put sa dve smernice, ne corsokak.

Opet on, ja ti pricam o Americi a ne o Africi jel mozes to skontas ili ne mozes  Smile
Чекај око чега се ви уствари спорите овде?
Nemam ni ja vise pojma  Smile

@gottago
Vidis ja ne znam da li bi se crnci razvili da nisu imali upliva od strane belaca i ovih sa istoka  Smile  Ako mogu da primetim samo jednu vecu paralelu, a to je na primer ubijanje izmedju plemena u Kongu i Ruandi, veoma slicno Crips i Bloods, dakle da su ostavljeni na miru, ja verujem da se do dana danasnjeg ne bi razvili, i ubijali bi jedni drugi iz gluposti kao po obicaju. Doduse, mozda moja konstatacija nije tacna, jer za vecinu ratova tokom 80-ih godina pa na ovamo su bili u velikoj meri odgovorni oni isti koji vec duze vremena kontrolisu ovaj svet.  Ne znam, sta ti mislis?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
pa oni nisu ni dan danas razvijeni, oni samo koriste ono što je beli čovek izmislio. e tu je zlo. nisu dostigli potrebni nivo civilizacijskog razvoja, a koriste nešto što ne bi trebalo još par vekova da bude izmišljeno po njihovim merilima.
lako je pasti, posebno kada čovek otupi od savremenih dostignuća.

e sad ova osovina zla koja teroriše svet decenijama, pitanje je ko je u pozadini toga. naravno ne mislim da su tamo ni crnci ni indijanci. ipak je to najzaduženija zemlja na svetu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Индијанци и чамуге му дођу жртве Америке. Уништени људи од стране белог човека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
indijanci nisu imali gde. crnci su mogli nazad u mama afrika.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
crnci su mogli nazad u mama afrika.

Како леба ти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Citat
da je situacija bila drugacija, ne bi bilo ni upola toliko frke

Nemaš pojma koliko si u pravu Smile

Citat
I veoma je bitno gde zive crnci, jer ovde se govori o Americi, to jest pocela je tema o Indijancima u Americi, i kako Gottago vise nego dobro primecuje (Hvala Gottago, razumes sta sam zeleo pokazati 100%  ) ja sam pravio paralelu. Dakle, govorimo o Americi, i o "manjinama" u Americi, ne Indiji, Juznoj Americi ili Africi, nego Severnoj Americi, znas, ona zemlja u kojoj tvrdis da si nekada ziveo, e to toj Americi.

Ne znam ja o čemu ti govoriš kada napišeš jasno i glasno - "ČAMUGE SU NAJVEĆI RASISTI". Ti si time uvredio sve "čamuge" u svetu. Kakve veze ima što je tema o doseljenicima u Ameriku? Tema je i o Indijancima, pa pričamo o crncima. Možda si se loše izrazio, ali znam šta sam pročitao i to me je, kao čoveka, jako pogodilo.

Citat
Americi, znas, ona zemlja u kojoj tvrdis da si nekada ziveo, e to toj Americi.

Jebote, s kim ja razgovaram  Smiley 1 kolko godina imaš?

Citat
Koliko je nas u Srbiji odraslo u bedi, i jos zivi u bedi, pa im to nije izgovor da se okrenu nasilju i drogi?

Jel si ti čitav? Pa jel znaš šta pričaš? Kažem ti ponovo, vidi se da dugo nisi bio ovde. Pa samo kod mene u Mladenovcu se bar jednom nedeljno nešto obije. A pazi čuda, ne žive crnci ovde.
Što dalje ne znači da se svaki crnac, koji živi u bedi, okreće drogi. Bukvalista si.

I naravno da ne mešam pojmove. Pokušavaš da opravdaš svoje "čamuge su najveći rasisti" govoreći o kriminalu. Lupetanje gluposti klasično. Trebalo je da se distanciram od ovog razgovora čim sam video to, al eto, takav sam... ne volim kada neko nekoga optuži bez dokaza i pravih argumenata.

Citat
Imaju milione dolara sada? Na sta ih trose?  Na besna kola, striptizete, drogu, vile i ostale gluposti, mesto na skolovanje ili nesto pametno.  Vecina tih bogatasa zavrsi na ulici jer ne znaju da raspolazu sa tim novcem, pa zavrse ko Majk Tajson u trejleru u nekoj vukojebini.

Smile ti se brate moj drogiraš. Kakve to veze ima sa rasizmom, eeeeeeeeeeeeej čoveče??? I ja bih ih trošio na striptizete, besna kola, vile i ostale gluposti. Što da ne ode i ne pojebe dobru drolju ako mu se jebe? Šta će jednom Baloteliju školovanje? Koji će mu moj? Šta će Snup Dogu školovanje? I ne brini ti za Majk Tajsona, ima on.

A i ne pričamo o tome, nego o rasizmu. Ne maltretiraj se bezveze da pišeš dodatne pasuse i pišeš o striptizetama i parama, jer to rade svi koji imaju. A da... i nema veze sa rasizmom.

Citat
Da smo ja i moj prijatelj bili crnci, ja verujem da ovaj lik ne bi prisao i zeleo nasha kola, novac i sve ostalo koju bi potrosio na drogu, dakle o tome ti pricam.

I ja verujem da ne bi bilo Drugog svetskog rata da sam bio bio živ jer sam siguran da bih znao kog datuma će se desiti invazija.

Citat
Opet on, ja ti pricam o Americi a ne o Africi jel mozes to skontas ili ne mozes

Opet on, ne mogu da skontam, jer sam pročitao totalno drugačiju optužbu, u kojoj nisi pominjao Ameriku, nego generalno "čamuge". Umem mnogo toga, al ne umem da čitam tuđi mozak.

Citat
Vidis ja ne znam da li bi se crnci razvili da nisu imali upliva od strane belaca i ovih sa istoka

Ali znaš da te "čamuga" ne bi dirao da si "čamuga".

Citat
i ubijali bi jedni drugi iz gluposti kao po obicaju

Nisu to gluposti, veruj mi.

crnci su mogli nazad u mama afrika.

Како леба ти?

Ma kako nisu mogli bre, šta ti je. Otrgnu se od lanaca i pobegnu. Prosta stvar. Đango ančejned stil. Al Đanga oslobodio belac... vidiš... to sigurno znači da su belci crncima želeli dobro i da su bili slobodni ko golub na grani Smile

Sadašnjost kreira istorija.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Vidim nisi napravio ni jedan komentar na argumente za obrnutu diskriminaciju, pitam se zasto  Smile

Ja ne znam jesi li ti corav ili jednostavno prevrces stvari. Govorimo o Americi, ne Mladenovcu ili tamo neke picke materine, Americi.  Kriminal postoji svuda, ali u Americi je najvise izrazen gde su crnci, latinosi i par drugih "manjina."

Ti ocigledno odbijas da vidis istinu, ali dobro, sta ja imam da ti pricam.  Idi do LA, Detroit, Chicago, Milwaukee, Atlanta, Washington DC i jos par tih mesta gde ima crnaca na sve strane, pa ti meni onda kazi kako si proshao, i kako se ponasaju prema belima.  Demokratija bato, svi imaju prava samo belci sve manje i manje, isti slucaj ko u Srbiji, ali dobro, sta ja imam da tupim ovde kada ti odbijas da vidis istinu.

U Americi crnci su postali najveci rasisti, i stojim pri tome.

Ova tema je o Indijancima u Americi, dakle pricamo o Americi i pravimo paralele, dakle ne citas napisano.

I prestani da pravis dramu ko Kovacevcanin u autobusu za Veliku Krsnu  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:48:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.