Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:14:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indijanac objasnio ko je pravi domorodac  (Pročitano 37168 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
http://trojka.rs/vesti/srpkinju-napala-luda-zena-nasred-menhetna-foto

Uhvatiti ovu bolesnu nasilnički nastrojenu Indijanku i raspeti je što je napala žanu usred bela dana bez razloga Smile

To Ljubica u Beogradu radi svaki dan. Jaka stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
"By conservative estimates, the population of the United states prior to European contact was greater than 12 million. Four centuries later, the count was reduced by 95% to 237 thousand.'' - Leah Trabich

ovo sve govori
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Ех сад и ти, то није разлог да они буду надркани на све. Докле ће да се позивају на то, кад ће више да забораве и да се помире са светом ња ња ња...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
"By conservative estimates, the population of the United states prior to European contact was greater than 12 million. Four centuries later, the count was reduced by 95% to 237 thousand.'' - Leah Trabich

ovo sve govori
Убијали их јесу мада су обични грип, заушке и остале за нас неопасне болести завршиле скоро сав посо.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Živeo sam u Bruklinu, najcrnjem crnačkom kvartu 20 godina i bio sam jedini belac, niko me nije takao i bio sam im omiljen. Kako ja tebi mogu da verujem? Kako mogu da ti verujem da ti zapravo nisi "rasista bez razloga"? Naravno, nikako.

Mogao bih puno da pričam o tim ljudima i zato sam rekao da me mrizi o tome da pišem, jer bi se diskusija razvila do krajnjih granica. A to mi ne treba. Dakle, tražio sam da ti daš argumente i ništa više. Dao si ih i to je to. Vređali su te, govorili verovatno da si belo govno i tako to. Ok. Hvala.

A inače sam i ja imao iskustva sa tim, ali ne u "obećanoj zemlji".

Meni je tesko da poverujem da je to istina.  Zvuci suvise idilicno, suvise nerealno.  Crnci su danas najveci rasisti u USA jer im je sve dozvoljeno da rade, samo zato sto su crni.  Ako murija pokusa da ih hapsi, to je zato sto su crni, ako im neko nesto kaze, to je zato sto su crni, i tako sve unaokolo.
U Americi ne smes da imas "bele" Fakultete ali potpuno crnacke itetako mozes.  Mozes da imas Black History Month, ali ne mozes da imas White History month. Mozes da imas "all black" klubove ali ne mozes da imas "all white" clubove.  Ne smes da ih nazoves nigerima, ali zato oni mogu da nazivaju sebe tako, i u tom procesu mogu da ti kazu sta god hoce, jer oni nikada ne mogu biti rasisti.  Seems legit  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
To sve reci čoveku kojem je pandur olupao glavu o beton jer je prešao ulicu na crveno svetlo. U stvari, ne možeš da mu kažeš, jer je to bio Tupak.

Ko govori o crncima iz Amerike? Jel samo tu postoje crnci? Sam si rekao da su "čamuge najveći rasisti". Dakle, nije napisano iz kog dela "čamuge", što znači da se misli generalno. A to je tek velika sramota i pre svega neistina koja se širi ovde. Šta si mislio da kažeš ne znam, znam šta sam pročitao, da su "čamuge najveći rasisti".

Ponovo kažem, sreća pa tako misli samo nekolicina vas. Al kako god, ne volim to da čujem, pa makar to došlo i od te zanemarljive nekolicine.

Ma da bre, izvalio sam foru. Tebi su tu beli ljudi omogućili dobar život, pa ne možeš protiv njih. Ili ne voliš one koji su vekovima brutalno mučeni i ubijani. Trećeg nema.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
To sve reci čoveku kojem je pandur olupao glavu o beton jer je prešao ulicu na crveno svetlo. U stvari, ne možeš da mu kažeš, jer je to bio Tupak.

Ko govori o crncima iz Amerike? Jel samo tu postoje crnci? Sam si rekao da su "čamuge najveći rasisti". Dakle, nije napisano iz kog dela "čamuge", što znači da se misli generalno. A to je tek velika sramota i pre svega neistina koja se širi ovde. Šta si mislio da kažeš ne znam, znam šta sam pročitao, da su "čamuge najveći rasisti".

Ponovo kažem, sreća pa tako misli samo nekolicina vas. Al kako god, ne volim to da čujem, pa makar to došlo i od te zanemarljive nekolicine.

Ma da bre, izvalio sam foru. Tebi su tu beli ljudi omogućili dobar život, pa ne možeš protiv njih. Ili ne voliš one koji su vekovima brutalno mučeni i ubijani. Trećeg nema.
Ja govorim o ovim izrodima iz USA, a ja ne znam o kojima ti pricas. To ne znaci da se misli generalno, vec se zna na sta se misli, samo sto se ti pravis pametan pa se igras nekog internacionalnog borca za prava manjina koji zabole tuki za tebe.  Ja kazem lepo, ima dosta Srba koji su mnogo glupi, pa brane prava ove ili one grupacije, ali dobro, mozda ce nekada da im sidje iz dupeta u glavu i ima da uvide koliko grese.

Ja ne kazem da su meni beli ljudi ista dali za dzabe, ali ovde govorimo o rasizmu a ne o necemu sasvim trecem.  Ja ne postujem Amerikance bez obzira na boju kozu, ali da vidim ociglednu netrepeljivost odredjenih "manjina" koje postaju vecina, e to itekako vidim.

Zasto bih ja voleo nekoga ko mene ne voli niti postuje?  Jel to znaci da ti volis Albance, Cigane, Amere, EU, NATO, Vatikan i tako te relacije, ili ovde pravis fore tipa, ja sam pravedan, sve volim i sve postujem.  Ti mozes da serviras tu pricu nekom drugom, a ne meni.  Ako si ti imao lepo iskustvo sa njima, blago tebi, ja nisam, i jos mnogo njih nije niti ce. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
i jos jedna tema ode u ignore listu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ja govorim o ovim izrodima iz USA, a ja ne znam o kojima ti pricas. To ne znaci da se misli generalno, vec se zna na sta se misli, samo sto se ti pravis pametan pa se igras nekog internacionalnog borca za prava manjina koji zabole tuki za tebe.  Ja kazem lepo, ima dosta Srba koji su mnogo glupi, pa brane prava ove ili one grupacije, ali dobro, mozda ce nekada da im sidje iz dupeta u glavu i ima da uvide koliko grese.

Kao što rekoh, ne znam šta si mislio, znam šta sam pročitao. Bežanje je kukavički.

Ja sam glup ako branim prava ove ili one grupacije? Vidi se da si tamo dugo. Nemoj da se vraćaš.

Citat
Zasto bih ja voleo nekoga ko mene ne voli niti postuje?  Jel to znaci da ti volis Albance, Cigane, Amere, EU, NATO, Vatikan i tako te relacije, ili ovde pravis fore tipa, ja sam pravedan, sve volim i sve postujem.  Ti mozes da serviras tu pricu nekom drugom, a ne meni.  Ako si ti imao lepo iskustvo sa njima, blago tebi, ja nisam, i jos mnogo njih nije niti ce. 

Nemam ništa protiv roma. Albanci, EU, Nato i Ameri su mi klali i ubijali narod. Pričaš baljezgarije.

I za kraj, nisam te citirao zato što si rekao da "ne voliš crnce" već zato jer si napisao da su "čamuge najveći rasisti". Dve različite stvari. Uopšte ne volim kad me neko, tokom rasprave, pravi budalom.
Ako si ti, jedan čovek, imao nekakva iskustva, to ne znači da su "čamuge najveći rasisti". Fala Bogu pa postoje i fini dokazi za to ko je "najveći".

Nego, deder da ti priupitam, na koji način si ti to rasistički napadnut od strane tamnopute populacije?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ja ne vidim nista pametno u tome, oni tebe ne bi branili, niti oni uopste imaju pojma ko su Srbi a kamoli odakle su, osim mozda tog crnackog plemena koje poznajes iz Bruklina (a i u to cisto sumnjam).  Smile

Imaces, ali dobro, treba ti jos vremena da uvidis ko su ti neprijatelji.

I koji su to najveci po tebi, posto vidim da ti imas neke dokaze koje mi obicni smrtnici nemamo.  Deder, prosvetli nas, da ne tumaramo po mraku.

Na koji nisam?  Oni lagano ali sigurno shire svoju kontrolu na svim mogucim nivoima.  Medijskim putem ispiraju mozak budalama koji se tripuju da budu kao oni, dakle dilovanje droge, podvodjenjem, baratanjem oruzjem, i sveopstem divljackom ponasanju. Zato imamo gomilu belaca koji se oblace ko oni, i isto tako ponasaju.  Onda, putem medija stvaraju tu sliku kako su oni jadni non stop ugrozeni, pa im uvek treba vise pomoci od drzave, a pri tome od svake normalne zajednice naprave svinjac. Prostudiraj malo procenat kriminala kada se odredjene "manjine" usele na blok, rapidno nesto skace, bas se pitam zbog cega.  Onda naravno posle 9-10 sati, svaki belac ili pripadnik neke druge ne crnacke grupacije bolje da ostane u kuci, jer ako ne daj boze zaluta u tako gostoljubivu zajednicu moze dobiti tako fin docek u obliku par rupa 9mm ili nesto jace u predelu grudnog kosa, ili mozda unutrasnju dekoraciju organa sa ostrim predmetima, ako ne i glave nekim finim sportskim instrumentom (citaj palicom).  Ako je u pitanju bela devojka, jedino sto moze da dobije je silovanje i dobro mlacenje, ali to je njihov ritual spoznavanja, zar ne.  Ja ne mogu na primer da se prosetam 70% ulica grada Chicaga zbog velike stope kriminala, koja dolazi od ove tako pitome i dobrocudne manjine, jer sam belac koji iako nije imao nikakve veze sa ropstvom zasluzuje da bude opljackan, izmlacen i ubijen.  Dakle vremena MLK-a su daleko prosla, i danasnje generacije su vecinom olosi i dripci, jer ja ne vide nesto mnogo njih koji su obrazovani i koji vole ili u neku ruku barem ignorisu belce, umesto da otvoreno prave sranje i probleme.  I naravno jos jedna interesantna konstatacija je to da sve vise crnaca prilazi Islamu i to ne bas onom pitomom, nego onom interesantnom, u neku ruku i vehabijskom (u koju ulaze tvoji prijatelji romi).
Ali dobro, ti si se mozda sprijateljio sa ovakvima sto ne znam da li je dobro ili lose, i cak se zapitam na koji si nacin to uspeo, osim ako nisi ucestvovao ili podrzavao njihove mirne nocne pohode i pljacke, ali dobro, cuda i dalje postoje.
Evo bas pre neki dan, vozim se ja u Chicagu i stajem u sred bela dana u relativno da kaze covek mirnijem delu Chicaga.  Stoji tako jedan crnja na uglu i gleda mene, i naravno pocne da mi prilazi, i zavuce on tako ruku u opasac i pocne da izvlaci utoku, dok moj drugar nije izashao iz kola sa druge strane i uperio njegov top. Crnja se naravno povukao, jer bez utoke je pic'' i napada jer zna da vecina ljudi u Chicagu ne nosi oruzje, ali posto smo mi iz druge drzave, imamo razuma dovoljno da se brinemo o sopstvenoj bezbednosti.  Dakle, da nije on mozda doshao da se sprijatelji sa nama, onako bas po staroAfrickim standardima?  Zamolio onako fino da mu pozajmimo nasha kola, novcanike, satove ne bi li on otisao da kupi malo belog praha da se sredi, jer srecica je bas izgledao onako umorno i da covek cak kaze bledoliko, ali naravno to bi bilo rasisticki, zar ne? 

Ma da, veliki sam ja rasista, i crnci su veliki prijatelji belaca, uvek bili i ostali  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:14:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.359 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.