Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:27:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indijanac objasnio ko je pravi domorodac  (Pročitano 37137 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Nezamislivo je da Indijanac bude lekar, pravnik ili državni činovnik. Ima primera ali su jako, jako retki. Ubijeni u pojam decenijama, živeći od socijalne pomoći (tako im je država zapušila usta) često konzumiraju alkohol, neretko i narkotike.

To niko njima ne brani ... samo što su oni previše ponosni da bi išli sa belcima u školu i što teraju neki svoj inat, to je već druga priča
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Da ne bude zabune - novac za alkohol i narkotike Indijanci nemaju. To im se bukvalno potura. Hteli su da im unište svest i dobrim delom su u tome uspeli. Fascinantno perfidan je bio plan njihove tihe diskriminacije i marginalizacije...

A biti ponosna jedinka svog naroda,  od njih može samo da se nauči.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2013, 22:14:55 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Oni neće nikakvu drugu pomoć jer misle da sve moraju da dobiju od države .. e tu leži glavni problem
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0

Da ne bude zabune - novac za alkohol i narkotike Indijanci nemaju. To im se bukvalno potura. Hteli su da im unište svest i dobrim delom su u tome uspeli. Fascinantno perfidan je bio plan njihove tihe diskriminacije i marginalizacije...

Smile

Sad covek kaze da dobijaju novac od drzave i da licno uzgajaju neku travuljinu sto puse. Plus sto ne placaju porez.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2013, 23:06:59 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57

Smile

Sad covek kaze da dobijaju novac od drzave i da licno uzgajaju neku travuljinu sto puse. Plus sto ne placaju porez, sto ce reci da vode tezak zivot.

Kao što već rekoh ovo mogu lično da tvrdim zato što sam bio srodan s njima godinu i po dana i hvala Bogu izašao iz toga
« Poslednja izmena: 08. Feb 2013, 23:06:08 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Došli divlji da oteraju pitome. Ustvari još gore - da ih pobiju i porobe.

Da mogu, dala bih svu podršku Indijancima jer su konkretno ugnjetavan narod od strane okupatora iz Evrope.

Ono što oni danas imaju kao svoje pravo (u Kanadi) je jadno i bedno.
Smešteni su u rezervate, nije im dopušteno da rade bilo koji odgovorniji posao bolji od čistača ulice, ne mogu da se školuju jer su najniži socijalni sloj ljudi. Nezamislivo je da Indijanac bude lekar, pravnik ili državni činovnik. Ima primera ali su jako, jako retki. Ubijeni u pojam decenijama, živeći od socijalne pomoći (tako im je država zapušila usta) često konzumiraju alkohol, neretko i narkotike.

Njihov život se ni po čemu ne razlikuje od života životinja u zoo vrtu. Sa "belim" ljudima ne žele komunikaciju, često su ćutljivi, odbijajući bilo koji vid socijalizacije sa drugim rasama.

Tužno i tragično, sa sve vijorećom zastavom američke demokratije. 

Vidim ja da je dzabe pricati, oni nece tvoju pomoc, jos bi te nazvali da si bela kucka, i ko zna sta bi ti radili, ali dobro dok neko ne bude video nece znati.

Nije im dopusteno???? Oni nece niti su sposobni da rade neki odgovorniji posao, njih to ne interesuje.  Oni imaju najvece shanse da uspeju, ali jednostavno isto kao i crnce, to njih ne interesuje.
Indijanci cepaju alkohol i narkotike, regularne lekove i tako te stvari.  Oni cak ne zele ni da rade u svojem kazinu.  Dodju mozda rade nedelju dve, dobiju cek i odu napiju se i ne pojave se vise. Kada se pojave obicno su u nekom drugom poslu koji isto toliko traje. 
Veoma su bandoglavi, ponosni i guraju svoje gluposti.

Arijada jesi li ti ikada zivela blizu indijanaca ili upoznala indijance?  Ja jesam, radim i zivim okruzen njima svaki dan, isto tako i Bojan radi, a vi se zaludjujete braneci osobe koje toga nisu vredne.  Ja sam ih branio i stitio dok nisam video zlo ocima, ali dobro mozete vi da pisete sta god hocete, ali mi imamo iskustvo sa njima, vi nemate, dakle svaka dalja polemika je bez ikakvog cilja.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
pogledajte ovaj dokumentarac obavezno

http://www.imdb.com/title/tt2009450/
Citizen USA: A 50 State Road Trip

sinoc sam ga pogledala na HBO i nisam mogla sat vremena da zatvorim usta od soka

prava slika i prilika Amerike.. nemojte propustiti da vidite ovo, jer ne postoji nista sto je snimljeno ili zabelezeno da ovako verno pokazuje ko su doseljenici, na koji nacin se odnose prema Americi i na koji nacin im se ispiraju mozgovi

na zalost nema nigde YT videa niti online stream-a, ako neko nadje negde, neka okaci da ljudi pogledaju

vredi svakog sekunda

Само да кажем да има онлајн да се гледа. Ако допуштате ставићу и линк.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Da se samo osvrnem na taj film ... sve je to lepo što je to snimljeno i niko ne kaže da njih nisu ' belci ' mučili ali upravo zato oni imaju potpuna prava na sve još im i država to daje ali oni neće kao što već komšija Raven reče ... neće jednostavno boli ih dupe kad ovako mogu da žive bez ikakvih posledica po njih i njihova plemena
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ако они оће да се дебилишу на својој земљи то је њихово право.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Kako podeljena mišljenja ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:27:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.345 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.