I cemu sve to vodi Zasto se uopste voli Na tom putu u bezizlaz? Kada na peronu zaborava Ociste poslednji trag neznosti I kada dobiju ono sto zele Ostaje strah,samoca i bol...
Ko je izmislio nepremostiv ponor U koji padaju sve moje nade? I zasto volim, Zasto zivim u obilje tuge Koju sam sama stvorila?
Oci... Zasto sam ikad srela te oci, Ciji pogled sece ko mac I taj glas od cije boje zadrhtim?
U radjanju nove ljubavi Plasim se za smrt stare I za trenutak pomislim gotovo je....
Ali ti neces umreti Zauvek ces ziveti u meni Sa tugom koja vodi u ponor.
Ja sam tako blizu A tako daleko od tebe I uvek se vracam proslosti -koje nije ni bilo...
Ti nikada naslutiti neces koliko mi znacis koliko mi je u stvari stalo stalo do tebe, do tvojih poljubaca i tvojih reci do toga da imam te kraj sebe i danas,i sutra,i sve buduce dane. Ma ne znas ti nista.... i zato ni cudo nije sto me neke sitnice toliko zabole, pogode u srce pravo a znam i sama da to nije zdravo nekoga toliko zeleti, al protiv srca ne mogu. Neshvatas ti to. I uvek tako napravis glupost koja u meni sumnju budi na greh te navode neki pogresni ljudi mute ti bistrinu tvojih ociju nasu ljubav na probu stavljaju i pokusavaju mi oteti ono sto zele a nemaju pokusavaju mi uzeti tebe, a ti si tako naivan i nasedas.... Nasedas njihovim smicalicama i zamaras me nekim sitnicama nekim bezveznim i nevaznim tako tebe voleti nije bas lako al ja te ipak volim,a ne znam ti pokazati to. Jer ja sam tako nespretna sa osecanjima i tako teska na recima uvek mi nekako zapnu u grlu i zastanu tu i nece ni napred ni nazad, a ja bih tako rado ti ih rekla sve sve do jedne cak i one neizrecive dve one carobne sto zovu se VOLIM TE al opet su mi u grlu zapele opet kao i svakog drugog puta.....
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.