ponekad je svet zavidan i sumoran, prekida mi let tera me u sunovrat, ovaj svet, ovaj svet. kada si na vrhu gomila te ceka tad, ima li to svrhu samo bi da vide pad. kakav svet, preokret.
ref:
jer su suze i smeh, cista ljubav i greh, deo svemira mog oduvek. svako za sebe zna, da li laze kad sja, da li prati svoj put tako hrabro, i voli ovaj svet?
prevare i lazi kao da ja nemam kud, kada se to trazi ti se samo pravi lud, ovaj svet, ovaj svet. kazes nikom tuzan covek nije mio, ali ko je taj koji tuzan nije bio? na svetu tom, brodolom.
ref:
jer su suze i smeh, cista ljubav i greh, deo svemira mog oduvek. svako za sebe zna, da li laze kad sja, da li prati svoj put tako hrabro
jer su suze i smeh, cista ljubav i greh, deo svemira mog oduvek. svako za sebe zna, da li laze kad sja, da li prati svoj put tako hrabro, ja volim ovaj svet, volim ovaj svet...
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
pre mnogo, mnogo vremena mesec je bio mlad i sad kad nebo pogledam isti je k'o i tad. i znam da nebo dalo je da opet pokusam da novu ljubav umivam sa cistog izvora.
ref:
putem do neba, putem do sna, sve sto mi treba nasla sam. nestaje strah tebi kad... idem ja
i znam da nebo dalo je da opet pokusam da novu ljubav umivam sa cistog izvora.
ref:
putem do neba, putem do sna, sve sto mi treba nasla sam. nestaje strah tebi kad... idem ja
pola sto do vrha deli nas, pola je do samog dna, tiho kao kada padne list mozes nestati.
ref:
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 21:23:06 od CharmedS »
hocu, hocu sad da pevam glasno, da me cujes i hocu, hocu da ti bude jasno da razumes. da ne mogu sama i ne samo ove noci vec sve, jer kad dodje tama, plasim se. i hocu, hocu da ti pruzim ruke da me vodis, i hocu, hocu samo tebe, jer ti mi godis, ne mogu sama i vec sam ti rekla da plasim se, kad dodje tama i zato dodji, dodji i ljubi me!!!
ref: kao svetlosni zrak ti doleti kroz mrak na moje prozore, tako zgodan i jak, tako nezan i drag, udji i ljubi me.
tako, tako, o tako srce boli, jos te nema, a tako, tako, tako te dusa voli tebi se sprema ne mogu sama i vec sam ti rekla da plasim se, kad dodje tama i zato dodji, dodji i ljubi me!!!
ref: kao svetlosni zrak ti doleti kroz mrak na moje prozore, tako zgodan i jak, tako nezan i drag, udji i ljubi me.
Opet sam te videla ceo svet je bio tu pod tvojim nogama Možda ovog puta muzika te očara tvoja muzika sam ja
Pogled preko ramena kreni prema meni topi svoje duše glad Pođi sa mnom izvan prostora i vremena neka srce vodi nas
REF. Igraj tango i vodi me do kraja dubine zagrljaja tvog Igraj tango topi se sve u nama dok drhti tlo pod nogama Želim tango igru bez lažnog sjaja putem do beskraja
Hajde, moje drago da igramo tango već je tvoja ruka oko moga struka
Sakrivene ulice moje duše skrile se tvoje zenice dok me tvoji prsti miluju k'o latice tango ne, ne prestaje
Pogled preko ramena kreni prema meni topi svoje duše glad Pođi sa mnom izvan prostora i vremena neka srce vodi nas
REF. Igraj tango i vodi me do kraja dubine zagrljaja tvog Igraj tango topi se sve u nama dok drhti tlo pod nogama Želim tango igru bez lažnog sjaja putem do beskraja
Igraj tango, moje drago samo sa mnom...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.