Svaki dan gledam jedan grad bedan, gde sam rodjen besan jer sam k'o lancem vezan za ulice pune stresa, bunim se, psujem nebesa, z a malo kesha u rukama gudre puna kesa, nauchio sve sam, na fore ne nasedam, iza coshka zaseda, beton klizav poput leda, ortaci paze da ne zgaze na polja kaznena, pogreshan potez koshta, brzo se sazreva, i ovde ljubav ima cenu, i mladi ljudi venu, pogreshnim putem krenu, skrenu, nestanu u trenu ortak puca se u venu, ima dete i zenu, i profi ima tremu, al' samo dotak'o sam temu i kako prkositi sistemu kad imash publiku nemu shto trazi rupu u svemu, i kazi napravicu scenu ako treba za svoje parche hleba, za svoje parche neba, iz kontejnera plache beba, e moj tebra bre, s druge strane voze se Bembare, koze se pale, sve bi se jebale za pare k'o od shale, stvari se krecu od glamura do socijale brate!
Shkola shto je placam, dugovi shto vracam, svi ortaci k'o braca, kad izlaz je kradja, kad preterash, smiri jer volish da zivish, sranje, ko krivi shto ovde se radjaju deca ko predstavlja sveca kad ljudi svi kradu kad stignu, svi lazu, svi ginu, zatvor je nula, zandari josh tuku, mozda zivot je kurva pa kriminal pod ruku, zakon ne vazi, shta zelish to trazi, svi prave se vazni, i pravi i lazni, ko je sad ko, kol'ko placash za to, shta su haos i bol, i zashto osecam to?
Jebem ti dinar, tezak kriminal, jeftina droga, to je Beograd uvek poslednje mesto, cilj opravdava sredstvo, >otmi< je slogan, to je Beograd lazni ortaci, sve vidi se po faci, realnost je stroga, to je Beograd niko ne zna za Boga, ko ima je bogat, i tek u dupetu noga?!
[Ikac] Drugovi me postuju zbog stvari sto sam radio roditelji cene jer sam sranja sva ostavio javio sam - nestacu sa ulica zauvek jer sam shvatio da bol muchi samo takve ljude ljubav ljudi nude, osecaj da vole te shvatis neko vredi - druge shkartiraj, bole te! pravi drugovi su tu, takav soc uvek ostaje naucio da cenim zivot, snage mi nedostaje poceo da treniram, duh mi je nemiran moje je u pitanju - nacin cesto ne biram znam da se iznerviram, znam da se pobijem resim ovaj zivot sam da dobijem (Moj zivot!) pazio na sebe kol'ko mogu (Moj zivot!) zamrzeo sam drogu kad Norvezanin je umr'o kad sam shvatio da je smrt nesto o cemu sam sve slusao a nisam cuo (Moj zivot!) Oseti zivot! Neka boli, al' nauci da ga sredis Nauci zivot! Tad ces shvatiti da vredis svi ti milioni maraka sto ih sanjas nece platiti gluposti i sva sranja 1, 2, 3 da bi shvatio, 4 - razmisli da se ne bi nikad vratio 5 - nije problem sto sam platio, brate, 6 - da ne pogledam i okrenem se sta sam samo radio, zamrzela bi svakoga, bre, mama dolazim na vrata mrtav pijan svoga stana pomislim da gresim, pobegnem i bezim 16 godina - ova zemlja srce mi je slomila!
ref. (sempl: Zivot, Bolji Zivot, Bolji Zivot, Sve il' nista) Zivot, Bolji Zivot, Bolji Zivot, Sve il nista Nekad je zivot tako surov nekad i suvise blag ali ovaj je moj meni suvise je drag Nekad je zivot tako surov nekad i suvise mlad ali ovaj je moj moj moj...
[Demian] Ovo je moj zivot - moja stvar i lako trpim udarac ispod pojasa i nadam se da sam 100% jasan: moj zivot - moja stvar, moj zivot - moja stvar i pazi sad - i kad je zivot tezak, ne smes pasti na kolena bolje da te na nogama sjebu gore na nebu ne vide moje bore na chelu i bol shto nosim ljudi vole da seru kad misle da znaju ko si cale ostavio kevu, keva se razbolela dusha me je bolela kad bolest ju je odnela ulica je zlo donela, promenila iz korena mene ali i dalje tu sam - znaci da volela me je u gradu gde je samo bitno sta imas tesko je biti klinac moras igru da igras, sve oko sebe da snimas, s ajkulama da plivas glavom uz ritam da klimas ako zivis u inat svima jos kao lima shvatio sam sta vredi, brate zato odjebi, brate, mnogo me nervirate mislite da sve znate, a bez mame i tate i njihove plate svi ste vi kurac, brate! Zato se s vama ne mesam, svoju lovu premestam ako si bezgresan onda si prespeshan nema sta nisam prob'o, radio sa dobrom robom "de si, brate, ovo ono" kazes kad me vidis s lovom i svako slovo, brate, grca u bolu sto sam batalio skolu i razocarao ekipu moju znas kako je kad osetis lovu, brate.. jebiga
ref.
2002-a, brate.. Bassivity u kuci svuda.. gledaj svoja posla.. znas o cemu se radi.. Yo,VIP, brate, Oneya!
Dobro vece svima! Dobro vece svima!...ovo je Bassivity show!...Ikac i ja smo V.I.P., a Oneya i Milan vole pare!
Ja hocu brate pare,pare su moj moto pre nego sto bih dzoint brate ikada smoto pare hocu srcem celim,novac uvek zelim mozda tek s` nekim petim da ga delim!!! Hocu:da imam pare, da kupim vilu da se seksam sa lepom cicom na skupom automobilu, shampanjac,djakuzi,tetovaza na guzi gole sise,batler pored mene da puzi! Svome sluzi da kazem da malo izadje vani hocu s` cicom malo ostati sam ona zna da pet miliona viri mi iz shteka iza mene stoji karijera,diskoteka i neka putovanja nikad shkoditi mi nece kad privatni avion mi na aerodrom slece! Na srecu moju nikada da ne bude mi dosta kada placam cenu nepitam sine koliko sve to koshta nek koshta,moja cena ima sedam cifara cena sa shest cifara bice jako mala zabadava se trudish sine,necesh moci da me kupish nikad juriti tebe-ti cesh mene da jurish, i da klecish da me vide,da mi u dzep stavish pride moj advokat da se zabavlja time i cime da raspolazesh sine raspolagacu vishe u mojoj vili ce biti tishina,zato tishe brojim: "Stotine hiljada maraka,hiljade dina stotine hiljada maraka,hiljade dina stotine hiljada maraka,hiljade dina stotine hiljada maraka...
Je`n,dva,tri oko novca svet se vrti cetiri pa pet ovo tvrdi ceo svet shest i sedam oko sebe gledam kako novac svet stvara,svet se vrti oko para!!!
Hocu brate pare,jer pare su izlaz ispred moje vile tri`es metara prilaz za dorucak civas,sladoled sa sisa da malo je riba koje jebao nisam manekenke,glumice cesto bez gumice zato sada hranim vishe dece nego UNICEF! Dzep puni se,nikad znoj preko cela svako jutro budim se pored dva zenska tela ______________jedna meleskinja druga bela cela __________vidim to iz svoga__________ znam jake finte jer nema lake kinte i sve shto cujem je "volim te daj mi molim te!" ali ne dam sedim u bazenu i gledam da li da kupim i tu mecku il da napravim presedan?! Ti imash shest nula ja imam sedam plus jedan milion ribu,ko avion,gajbu ko paviljon i malo cega se bojim,opasnu lovu brojim, ARMANI odecu kroji i kavijarom se gojim imam lovu znaci postojim,ja brate imam lovu znaci postojim i zato brojim... "Stotine hiljada maraka,hiljade dina stotine hiljada maraka,hiljade dina stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka...
Je`n,dva,tri oko novca svet se vrti cetiri pa pet ovo tvrdi ceo svet shest i sedam oko sebe gledam kako novac svet stvara,svet se vrti oko para!!! Brojim:"Stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara... hiljade dinara...
I kilo zlata oko vrata da me krasi dok stojim na terasi u stilu Tonija Montana brate kljucevi od kola,kljucevi od stana Sveti Stefan,konaci,par apartmana! Svi ste vi banana,ja ko balkan predsednik ko da cale mi je Arkan da me vozac prevozi! Niko da mi ne kaze da ne mogu da kupim nishta nije tol`ko skupo kol`ko mogu ja da skupim! Nek se roba vrti,sa sesn`est soba vila, samo bade mantil koshta soma,skupa mobila, lepa slika u djakuziju,djuska uz moju muziku sampanjac ili vina,nema droge heroina! Svaka cica danas zna da je za nas barem cula Demian i ja bembara sedam cetri nula iz separea nekog kluba,ekipa nije truba henesija flasha nije skupa!!!
"Stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara Je`n,dva,tri oko novca svet se vrti cetiri pa pet ovo tvrdi ceo svet shest i sedam oko sebe gledam kako novac svet stvara,svet se vrti oko para!!! Brojim:"Stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara... ...Idemo opet Je`n,dva,tri oko novca svet se vrti cetiri pa pet ovo tvrdi ceo svet shest i sedam oko sebe gledam kako novac svet stvara,svet se vrti oko para!!! Brojim:"Stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara stotine hiljada maraka,hiljade dinara hiljade dinara...
[Struka] bolje prepoznaj igru, brate, beton liga gambino zajebi petparachke priche, nisi kventin tarantino jer u igri zvanoj zhivot, s kol'ko chipova raspolazhem ja isto tol'ko ulazhem, na talon tol'ko polazhem a ulica zove, nudi bogate porcije, al' ne ostavlja mi izbore, ne otvara mi opcije, pa radim shta se mora, pratim put od zhute cigle sve sa nadom da cu jednog dana vuci konce igre daj da potpishem (shta?) ugovor (ne rise!) od sada brate samo lupam potpise na sise vodim biznis porodice, kako kazhu "koza nostra" beton liga, nikad dosta, pichke bacamo sa mosta mnogo znam i umem, sume obrcem k'o gume drkaj se sa nama, onda vodim te do shume jer na vrhu mozhe biti samo struka, niko drugi ako igrash moju igru, igraj gengsta bugi
ref. za moje devojke iz kluba shta ima, shta ima (x3) za ekipu sa ugla shta ima, shta ima (x3) moji ljudi, jedna ljubav shta ima, shta ima (x3) bassivity - sad i svuda daj dima, daj riba, daj riba, daj dima, daj to vino da cimam
[Demian] istina je da po ulici vuk'o sam se, da tuk'o sam se, mrtav pijan, brate, bruk'o sam se bogu(?) ukr'o sam sve dane, sranje nece da stane, chekam da svane, na sve strane vidim ortake i kurve, pune nozdrve kidam iz prve, strane gandzhe se mrve familija krv je - jebiga, shta je tu je demijan psuje, pljuje, klince truje, sve shto vidim i chujem - pamtim, plan kujem i pratim sve, u kraj uvek vratim se i uvek shvatim sve sednem i napishem istinu, shta vishe da ti kazhem, javi se i pravi se da nishta nisi video, idemo, kidamo, kidamo, ribe skidamo, skidamo, tebe pitamo, pitamo gde je sva ta lova, kurve i kola, flasha sa stola je nasha, nasha spika je strashna
ref.
[Ikac] beton liga, ekipa stigla, struka, V.I.P. - shta ima, 765 u glavu, trazhim novac, nikad slavu da bi zhiveli k'o kraljevi, sijali k'o sunce struka, demijan i ikac sve napushice vas kurcem dobar dan, ulice, odgajan, potek'o iz ludnice 'de banditi su me uchili u kinti samo trazhish spas svi iz kraja 'ajmo pun gas, pamet je bogatstvo, al' je novac vlast svi iz kraja voze kola, sada mashu, poshtovanje jer pumpa ovo sranje kada proshetam se krajem moji drugovi me poshtuju, osecam tu kaldrmu shto patike su gulile za moje drugove u poslu - zaradicete pare, al' za linije u nosu redom pomrecete, brate moji drugovi su najjachi, najjachi
ref.
[Struka] jer kada krenesh, tu nema stajanja, i kada napravish sranje, nema kajanja sa nama nema zajebavanja bacamo rime u klubu do zatvaranja jer nema lake kinte, i nema lake kinte.. (x 7-8 :)
ref. Svaki dan, beogradskim betonom koračam, i znam da svima dosta je bola i plača, V.I.P, ekipa svakog dana sve jača, rima oštrija od mača, istina,prolazi. Svaki dan...
(Ikac) Ja brate znam šta je blam, kada se nema, ja sve to znam, zbog svih problema, ekipa neka peva, jer duša mi se cepa na deo po deo, kad vidim šta imam, a šta sam sve hteo (šta si hteo?) Ne znam ni sam, pusti me, glumi šmecu sa ekipom,miči mi se klošare, brate moj, ne trebaju oči da vidiš da glup si ko pijan, treba da se stidiš, zato svi neka znaju, zato svi nek nam poštovanje daju, mi smo V.I.P, ekipa što je gulila bulju po kraju, i po kaldrmi, brate, V.I.P.
ref. 2x Svaki dan, beogradskim betonom koračam, i znam da svima dosta je bola i plača, V.I.P, ekipa svakog dana sve jača, rima oštrija od mača, istina,prolazi.
(YO,YO,YO, Ortaci ne znaju)
(DEMIAN) Svaki dan, beogradskim betonom koračam, i znam da svima dosta je bola i plača, V.I.P, ekipa svakog dana sve jača, rima oštrija od mača, istina ispred trača prolazi (prolazi!), Nova ekipa dolazi, ti dosadan ko škola si, brate, odlazi, jer tu smo mi (tu smo mi!), I nas ne zanima slava, mi hoćemo puno para, da nam bude bistra glava, i da svi (i da svi!) ovu priču podrže jer ljudi se mrze al ipak se druže do 3 (2,3!), i onda počnem da pizdim, jer život je biznis, ne vredi da cmizdriš, da plačeš, bolje uz ritam da skačeš, jednom i ti pašćeš, a kad padneš šta ćeš? Reci mi kad ćeš ako ne sad, veruj ja sam jako mlad i mnogo volim ovaj grad, ali, narodi smrad, niko ne voli rad, težak je svaki pad, da li osećaš glad za nečim boljim, brate, i to bolje postoji, brate, a vi tu priču, brate, ne znate, brate.
ref. 2x
Svaki dan, stežem zube, hoću sam, teško ide, svaki dan dižem ruke, ajde ipak probaj, sine svaki dan ljudi postaju još gori, ljubav košta, pati boli, prvo stvori onda voli, svaki dan, svaki dan kažem evo brate sutra svaki dan ljudi laju, al ja neću da progutam svaki dan, svaki dan slušam brate, brate, brate, ortak ludi mi da kradem, ja bih pobego odavde, keve mi!
[Ikac] u sto sam shvatao trazio resenje, nisam plakao setao kroz noc kad nisam spavao razmisljam o lovi i o zenama, snovi su mi smernica i nemam vremena retko kad se zakunem u sebe, a kad se zakunem u shvecu, brate ne lazem, moj brate ljudi kasno shvate - ima nas raznih ima kazni, prave stvari uradi, cilj mi je zaradi kad niko ne gleda, ukradi a kad izvale te - priznaj, brate, jajara se vadi cesto me je cale smarao, ja sam pricao "ne davi" a sve je tacno, cale, neke stvari vidim jasno sad, veruj mi, sad znam sta je vazno osecam se snazno, nista nije strasno zene vole pare, ljudi kurve hoce najbolje za sebe biraj ljude sto te vole, pazi da te ne zajebe i ostavio sam kurvu sto sam se ko manijak napalio jebala se sa drugim, tek sam sad izvalio
[SkyWikluh refren x2] Izvalio sam sve, sad nema problema samo pojacan je gard i uzmi sta ti treba nekad raj, nekada bol nekada visoko a nekad dno nemam vremena da pitam zasto
[Rexxxona] ti si se hvalio, ja se nisam zalio brate, nisam se salio da sve sam vas izvalio i ja sam, brate, vario, od murije palio malo je falilo da se sjebem jer nisam pazio par puta rec zgazio par puta ispalio par puta skren'o s puta par puta prevario istu rec kazem pet puta i dalje plutam, ne menja se ruta kroz beograd lutam, ne znam sta ce biti sutra sta je bilo juce bilo je, kada gram k'o kilo je sa zivotom pravim dilove pa znam sve spilove lice bol krilo je po ceo dan demian koristi skilove tesko je glavom kroz svaki zid kao razbijen travom, muti mi se vid razmisljam zdravo, furam pravo kolko je ortaka dalo sve da ne bi palo cuka i jakna u zalog a vreme je stalo u kraju mom i svi ortaci znaju to i zato laju ko kerovi brate, veruj mi nikad ne znas ko sta smera s kim se tvoja picka lera nikad dosta je mera i kad postanem zvezda ima da ostanem vezan za moje ljude, za mog brata, celu ekipu do daske stipu ziku.. [SkyWikluh] nekada raj, nekada bol al' nikad nisam zalio sam bio da razmislim al nikada sam bio sta si radila znam skim i znam zasto s njim nisam glup jer taj trip nije mi tip vise
Sve sto ja znam ulice znaju bolje svaki dan i svaki moj san ulice znaju ko je oprosti mala mozda gresim to je samo navika i nemamo za druge i zatvorena trafika nas trojica stojimo i gledamo pogledom se tesimo i slezemo ramenima jer nemamo, nema price znamo svi da gresimo al tako nam se resilo Sad se bezi, klecaju mi kolena od straha ugasena svetla, kola koja izlaze iz mraka pa to su bre panduri, osto sam bez daha ko da nemam gde da zurim, vec je pola vec polaze mi suze, pocinjem da jurim ne znam kuda trcim, znam zurim dlanovi me bole a u ruci samo jedna coca-cola uzasno su mokre Koliko kosta ova skola ja bih hteo da je platim brate, ubice me cale, kako kuci da se vratim ostao sam napolju i prolaze mi sati u emotivnom naboju moro sam da shvatim, brate
Sve sto ja znam ulice znaju bolje to je kraj brate ulice znaju bolje
Sve sto ja znam ulice znaju bolje x3
Znas da dugacak je most i siroka je reka izmedju greha i uspeha nikad ne znas sta te ceka realnost meka ko vuna meka nekad nije dva coveka ja ti kazem jeste a ti kazes nije bato ulog veliki je znam to ja sam ovde rasto dolazio kuci kasno, izbacivo me torima pa sam spavo po kolima i blejo s mentolima sada kao kurac boli nas, po klubu pice polivam ali se secam ni jedan san nije vecan samo da prodje dan ni jedna stvar mi nije preca na nogama do kraja meca, i kad je igra teska i kada jedna greska lice ostavlja bez smeska sada slusas decka sa dva prsta betona preko koze tesko da neko moze prici i nikad necu otici zapam ti sta sam reko boze, Srbi se retko sloze ulice znaju bolje
Sve sto ja znam ulice znaju bolje
A nekad znali smo da razbijamo glave bejzbol palicom pa pada trezak blam kada te vrate kuci maricom i opet brate pali smo a nemam godina za licnu i ceo svet mi sada lici na tuznu pricu matorci vicu kad realnost opali te shvatis da si propalitet a sine klinac si, nemas identitet to ti je mentalitet svako hoce parce pite, kad si bogat hoces da te vide a oni sto nemaju se stide, to tako ide nemas muda kada nemas kuda to te brine bez truda sine neces stici nigde, brzopleto se gine ti poslusaj rime
Prodji ulice i procito si sve knjige
Prodji sve ulice i procito si sve knjige x3
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 13:14:45 od CharmedS »
Ja ne znam ni sam , ne znam pocetek da dam I ne znam kada je poceleo sve ovo, a svi su hteli nesto novo, meni bilo je svejedno……….. ziveti bedno to negde oko moje desete, oko devedesete godine ne znam ni sam stvarno boli me ,Mnogi uzori su nosili cevi, imali automobil beli Ali kurac su jeli, a je li kako to da bas ja zivim ovde gde je beda i kako ljudima matorci nemaju za leba, da li te stvari dolaze sa neba, od onog ko ih gleda zasto im on to ne da ? i tako obican dan ide za obicnim danom, lecim jednu ranu drugom istom takvom ranom ne znam kuda da krenem ne znam kojom stranom, zanimaju me par stvari:
Zasto love name, zasto nema moj stari zasto predsednikov sin vozi novi Ferrari, ko mari zibi brzo , umri mlad budi lep les…. A bar zabodi neki kes… x2
Eee..A ja sam bio klinac imo neku sicu dovoljno na primer za kapucino u klaficu, kada budem im`o bicu neku kurac ovde nikad dovoljno slobode samo mnogo vremena svi paze temena ko da ih stalno neko juri, jebem ti naseg semena i ko nas napravi, dzaba nama zatvori, ovde svako krade ja bih pobego odavde kad bih im`o kuda i svet se cudi sto su Srbi tako ludi Budi normalan i ti uz okolnosti iz okruzenja mog, nama nece pomoci ni bog, jebo vas on kad ga ne postuje niko i sta ce vama vera kurac, satro verujes u boga izdao bi brata svoga !!! Vama treba samo droga jer po meni vi ste dorasli kurca, kazu Srbin ima mnogo srca , dobro brate neka kuca, ali pogledaj sta okolo rade: baja puca i krade i ispada da je jos i neki faktor a do juce mu je matori vozio traktor…. E to me muci….
Zasto love name, zasto nema moj stari zasto predsednikov sin vozi novi Ferrari
Kad bi mogao da biras brate,ko bi bio ekipa stigla,surova ko mafija Kad bi mogao da biras brate,ko bi bio Srbija bivsa Jugoslavija!
Cekaj sad sta,ekipa stigla svet je sad manji nego ikad,Demian i Ikac Ulice su gajile pitomca,sto je odrasto bez novca prerasto u borca za slavu i pare Ja se kunem da cu radije da umrem,bratee jer drugacije ne umem,reci zakon ko ne drzi rec mars u zatvor Kultura svi gospoda braco,ajmo razgovor Ne volim da guze me,teram bre u kurac sve klosare foliram ________ Rexxona reci,zasto glume svi gospodu? Zasto kada treba nesto lako odu,hocu i mogu. Kad je tesko,uvek pomolim se bogu,nekad pijan ali nikad drogu. Matorci ne znaju,al deca se drogiraju gde stignu, matorci ne znaju,al deca ginu. Reci sinu kad te bude pitao,cale nemas zasto? rodjen si ovde,ne znas sta te snaslo. Ekipa stigla,da vas izvadi iz sranja Ekipa stigla,cepa nema postovanja,ko ih jebe sve Video sam jajare,jajare za parice fensy like,gotivne drugarice. Mi i dalje stoka,svi iz kraja i iz bloka, sta me gledas kada zoves treba_______ jebo vas_______ VIP ekipa stigla,dobili ste otkaz,(brate)ekipa stigla!
Kad bi mogao da biras brate ko bi bio Ekipa stigla surova ko mafija Kad bi mogao da biras brate ko bi bio do daske cija zika nema gubitnika????? Kada budem imo,bicu neki kurac ovde Gde smo brate?Srbija,bivsa Jugoslavija
Ekipa stigla,pravo sa trotoaraa i vracamo te u realnost poput samara,uuu Ako mi ne kazes izvoli,necu ti reci hvala Mene boli brate,bolece i tebe,ovo nije sala Zivot je posao stalan,u kome moras biti alav ili ostajes gladan,ti postajes hladan Vestinom vladam,sve sto znam pripada ulicama grada,ovo je_________sve spada Trudim se da ne stradam(sta)ja znam gde spadam Nisam pastir bez stada(sta) i ko pogodi pricu,sumnja je nestala(sta) VIP (brate) tisina je prestala(da da)pocinje predstava. Beograd predstavljam (svuda)i nema mesta za lazi,na nasim pesmama jer ja sam video mnogo mozda previse Kazem brate sredi se,ili jebi se,jer cilj je usresredi se Ako ga ne vidite slepi ste(evo ti______) ne biste valjda da li,da za drugog lova lepi se. Znam da ja ne virim,al brate ne bi ni Ikac i zato smo unikat,_______duplikat. Svet je sad manji nego ikad!!!
Jutro je ulica je mog kraja i tako to,nocas je bilo neko drustvo i alkohola vracam se polako,u kolima sam sam brate,spusteno je staklo i mirise na prolece dan vec pocinje lagano,Bulevar Revolucije i JAT ovo jutro je zakon a zavrsio sam s' nekom ribom,mnogo sam bio pijan,ne znam sta je sve bilo i potrosilo se para al' mi nije krivo,dala svoj broj kroz pola sata,lep zivot. Kol'ko li ce noci da prodje,uvek scenario isti,gde god da se dodje zivot mi se pretvara u zurku subotom,uvek sretnes neku drugu ona opire se uporno a bilo je svega,idem gajbi lagano brate-grad ujutru.
Refren.
Sad idem levo,ulica je Kneza Milosa,onaj glupi semafor tu kod poste posle kioska kupio sam jelkicu od cigosa 50 dinzi,govno sto oslobadja od mirisa. Kola mi se vuku malo na sat,nisam ja spor sporo je jutro i grad jutro tiha muzika pogled umoran i strog,leva ruka kroz prozor,mogo bi ovako jos u desnoj volan,gas na pola,4-tom se vucem posle noci utucen a iskreno bi mogao jos jedan krug,onaj poslednji kroz kraj brate-grad ujutro
Refren.
Lep zivot,ovakve stvari su_______znak pozdrava za komsiju,kad vidim dignem 1 prst i svi se znamo tu,stajem kupujem pljuge par reci,evo love druze. To je onaj lepi momenat,sve izgleda ko bajka od sranja nigde pomena lako je, zaboravljas tugu,gas kuplung sranje,ubacujem u drugu nigde ne zurim,ulice sam vido sto puta,al' prija mi kad posle svega opet tu lutam Parkiram pred dvoriste jer mesta nema,cujem svog kera-grad ujutru !!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.