Pod tvojim prozorom nocas cu zaspati neka me ne bude sa neba andjeli da oci ne vide kad drugom vrata otvoris
Sa tvojih usana tisina ubija a srce ranjeno misli da dobija kada ga u kamen pretvoris
Tebi do kolena, a za sve druge prvi ko prosjak ljubavi sto dusu moju mrvi trebam te kao nikad ranije i kada kazem ti sa tobom nikad vise ti znas da lazem ti, sve jos za tobom dise boli me to sto nisi kraj mene
Suzom na licu svom lako me ubedis da nije prekasno da zivot promenis sa novim svitanjem uvek me s tugom ostavis
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Oslobodi je Tebi rekao bi sve, al' u cetiri oka nikad ne vidjam te 'sem u prisustvu dva svedoka bezbroj stepenica do tvog poljubca a slagali bi se kao grozdje i vino na mom jastuku, rekao bi ti nesto fino bices opkoljena, moja voljena
Zvezde ce padati, na tvoje dlanove svi moji poljupci pokvarice ti planove i nista ne brini, ljubav u modi je ti samo vodi je, iz srca oslobodi je
Tebi ljubio bih sve sve do najmanjeg prsta bezis od sudbine kakva si to zenska vrsta tako ledena, moja medena
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.