Trenutno vreme je: 28. Jan 2021, 14:02:22
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Danijel Djuric (Pročitano 41704 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Ne svani zoro Nocas je tuga za mojim stolom do kapi srecu ispila ostacu zedan, sa svojim bolom jedan na jedan on i ja korak sam do dna, zeljo jedina Ne svani zoro daj mi jos nocas snage da prebolim godine sive, ko komad hleba da s' tobom podelim Ne svani zoro sakrij joj pute, da njemu ne ide belo obuci, kad sklopim oci jer lepsu ne vide Nocas je tuga za mojim stolom suzama oci opila nisam ni sluga, na njenom dvoru bolno je rana istina korak sam do dna, zeljo jedina
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Necu, necu Postao sam trac u prici drugova senka tvoga tela, tvoga pogleda nije moja ljubav kula karata da bi se sa dahom lako srusila Jos te uvijek cekam da bi shvatila da je radost kad bi ljubav vratila ali ti me mucis igrom nemira ubice me duso ljubomora Necu necu drugu da volim ako treba ja cu da molim vatru nosim rukama golim necu necu drugu da volim Zagrli me opet da te osetim gledaj me u oci dok ti govorim tebi uvek hocu sve da poklonim samo s tobom sanjam da ostarim Jos te uvijek cekam da bi shvatila da je radost kad bi ljubav vratila ali ti me mucis igrom nemira ubice me duso ljubomora
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Nek nizbrdo ti krene sve (duet Dragan Kojic Keba) Nazalost ne prihvatam kad kazes mi da trebam ti sta me to, opominje da samnom si iz milostinje Nek nizbrdo ti krene sve kad tudje usne tvoje poljube sve nizbrdo u ljubavi al' znam kad nisam mogao ja ni drugi nece uspeti Odavno te poznajem ti primer si za zensku cut okola bez milosti al' za tobom jos sam lud
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Nevolja Ti si mi u srcu preko sto promila uze, sve mi uze, stvarno imas stila dzepovi me prodali kad su prazni ostali smeju se i pitaju gde si sad ti Moja si nevolja, nevolja sve ti lepo stoji u tome si najlepsa, najbolja bolja nepostoji Cutim negovorim kad si snjim pored mene prosla prevaro najlepsa, najbolja glave si mi dosla ti Sve je ove noci posle tebe prazno drugi sada ljubi tvoje telo mazno dzepovi me prodali kad su prazni ostali smeju se i pitaju gde si sad ti
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Nocas nisi dostupna Telefon cu da razbijem sebi o glavu ili o pod ja moram da te dobijem jer nocas pun sam kao brod Reci halo reci mi da spasi me od ludila Nocas nisi dostupna a tako si mi potrebna hajde sreco javi se i na mene baci se Nocas nisi dostupna a vec je oko pola dva hajde sreco javi se i na mene baci se Moram da nesto popijem telo mi vrelo hladan je znoj a kada dugme dodirnem smeje mi se svaki broj Reci halo reci mi da spasi me od ludila
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Otkad sam tebe sreo Noc i dan kao java i san u meni budi se zelja da ljubav tebi dam ali ti si ta, koja ljubav ne uzvraca koja rusi mi snove sve, a ja volim te Mozda je kasno, sad proklinjem te kad voli se strasno, to boli zar ne ja zelim da shvatis i ti sta znaci voleti Otkad sam tebe sreo mada to nisam smeo zaljubih se, izgubih sve zbog zene koja ne voli me Veruj mi, ja vise nemam sna od kada srce ranjeno samo za tebe zna a bejbe, bejbe ti si ta koja ljubav ne uzvraca koja rusi mi snove sve, a ja volim te Mozda je kasno, sad proklinjem te kad voli se strasno, to boli zar ne a ja zelim da shvatis i ti sta znaci voleti, a gde si sada ti Samo tebe volim ja
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Spasi me od tuge Zagrli me, spasi me od tuge umirem na tvojim rukama samo ti mi dajes boje duge srce moje tebi pripada Bez tebe zivot su suze i bol ko da sam bacen na severni pol tamne noci bez boja dusa je moja hladno je osecam glad Za ljubav ginem, za ljubav sam jak na putu nigde ja nevidim znak sve sto je najlepse moje nek' bude tvoje za ljubav umirem mlad Za ljubav ja ginem sanjam boje duge nemogu bez tebe hladne noci su duge
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Sunce u kamenu Kada otvorim prozor na ulicu pogledam tebe tamo nema kao u prodor propadam Do juce moje je rame bilo gnezdo ljubavi suze ne dam a ruke same krenu vazduh da zagrlim Tvoje lice, tvoju kosu trazim na mom ramenu ali tebe tamo nema ko ni sunca u kamenu Tvoje telo, nogu bosu osetim na prstima pa mi krik iz grudi krene da mi razum uzima Evo otvaram vrata u hodniku mrkli mrak cujem srce ko otkucaj sata tisina je bolan znak Dodji na moje rame preko praga te vodim ja svaka stopa tvoja je plamen plamen gasim suzama
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Suze za kraj Kolko mi znacis, koliko te volim ja nije da slutis, u to si sigurna i sve sto sanjam i sve sto sad osecam, ti znas Moram da podjem sve manje je vremena ni ja ne zelim, al nemam izbora ne budi tuzna, nek hiljadu osmeha budu tvoj zadnji dan Noc duga, beskrajna znam da je tesko al budi hrabra sad noc, nigde nikoga samo suze za kraj Moram da podjem sve manje je vremena ni ja ne zelim al nemam izbora ne budi tuzna, nek hiljadu osmeha budu tvoj zadnji dan
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Sve je nestalo U sobi nema vise, tvog osmeha u sobi nema vise, tvog mirisa vec dugo zivim samo od secanja svemu je kraj Bar da sam dragi kamen tvog prstena da sam ti uvek blizu u rukama i da ga uvek gledas, kao tebe ja svemu je kraj Sve je nestalo kada si otisla one noci da ljubis drugoga sve je propala kada si usnama moje srce i ljubav prodala Hodam polako, nista ne govorim bez tebe nemam snage da ozdravim lud sam al necu moci da oprostim svemu je kraj Svi dani sto sam proveo sa tobom ne, nikad mi nece reci zbogom kraj, nije rec sa ljubav prema tebi da, to je sudbina
Trenutno vreme je: 28. Jan 2021, 14:02:22
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .