Nisu me nikad ucili sta da radim kad me prevari koliko treba vremena da tuga prodje
Nisu me nikad ucili sta treba da se ucini koliko treba cekati da drugi dodje
Stena, budi takva, kazu mi ne daj da se primeti tvoja tuga spremna budi da mu oprostis nije bolja od tebe ta zena druga
Ref. Ali, ja plakacu poput kise tri dana, ni jedan vise ali, ja probacu ipak sama pa nek traje godinama Zena nije to sto mislis ti nece svako tvoju laz da oprosti
Nismo bas stvoreni svi da nas ne zabole porazi koliko puta treba ustati i opet pasti
Teska su to pitanja ko je kriv, on ili ja koliko srce treba imati da manje pati
Stena, budi takva, kazu mi ne daj da se primeti tvoja tuga spremna budi da mu oprostis nije bolja od tebe ta zena druga
Ref.
Zena nije to sto mislis ti nece svako tvoju laz da oprosti
Ivan: Ne pitaj me sta se sa mnom dogadja ne pravi se kako te to pogadja
Stoja: Nikad nisi ali sad me poslusaj ucini mi ovo barem pokusaj
Ivan: Pogodi sta me boli bar jednu suzu prolij
Duet: REF. Vise ti se ne dise, aha, aha, ne dise jer me volis previse, aha, aha, previse A ti mene premalo, aha, aha, premalo sta nam je to trebalo, aha, aha
Ivan: Ne pitaj me sta se sa mnom dogadja ne pravi se kako te to pogadja
Stoja: Znam da nikom nije lako kad je kraj al' izdrzi ovo nista ne pitaj
Jos posle mene nikog nisi pustio u stan a svima pricas da si na tugu otporan jos posle mene nikog nisi pustio u stan a svima pricas kako bez tebe propadam
Ali kad padne noc ja penjem se na sto malo se opustim izludjuje te to
Ref. 2x Ma, hocu to da znas tvoja me ljubav gusi kukavica ti si i prosjak u dusi
Hocu to da znas sad kad je proslo sve ja sam posle tebe jaca nego pre
Jos posle tebe nikog nisam pustila u stan ma, bas je dobro kad si ko ptica slobodan jos posle tebe nikog nisam pustila u stan kasno se budim, dan mi je malo dosadan
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.