Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Nikad mi nisi bila zenica u oku ni plamen strasti sto na ludilo me tjera ni ona ljubav fatalna zbog koje sebe bih promjenio
Uvijek kraj mene, tiha, odana i vjerna jedna od onih zena, svetica i sjena bez cije zrtve ja bih bio niko nista ne bih imao
Ref. I priznacu ti to, sto i sama znas pred cime godinama oci zatvaras i ne misli, na to da sam ponosan sto pred tobom ja kukavica sam svjestan toga sam
Za svaju drugu spreman bio sam da umrem koja me ponizi i pola duse uzme a tebi kuci kad se vratim kusur lazi samo ostane
A samo ti si, kada krvari mi dusa rijeci bez glasa moje, umijela da slusas i oprostis mi sto nijedna druga ne bi to samo ljubav je, hej
Ref.
I priznacu ti to, i priznacu ti to sto i sama znas pred cime godinama oci zatvaras oci zatvaras i ne misli, na to da sam ponosan sto pred tobom ja kukavica sam
I priznacu ti to, i priznacu ti to sto i sama znas pred cime godinama oci zatvaras oci zatvaras i ne misli, na to da sam ponosan sto pred tobom ja kukavica sam svjestan toga sam priznacu ti to
Ako mislis posle svega da cu s tobom biti ja Onda moras da se lijecis jer si stvarno bolesna Zar se prasta to sto meni do sad radila si ti Odavno vec slutim kakva si
Ref. 2x Bezobrazna, i na sve spremna Srce ti je hladna stjena Vec odavno, ja dobro znam Kakva si zena
Zar za tebe u zivotu nista nije sveto bas Sad mi pricas da se kajes nista s tim ne dobijas Nasa prica vec odavno stanuje u proslosti Odavno vec slutim kakva si
Ref. 2x
Ref. 2x
« Poslednja izmena: 13. Jul 2008, 21:10:48 od IsoLde »
Ja nisam putnik za stajanje i nece stic' me kajanje kad umre ljubav, brise mi sjecanje jer sreca nije za pametne to sam znao, ipak eto me na dobrom putu gdje razum gubi se
Ja nisam bas za igru gdje se srcem placa i kada krenem nikad se ne vracam
Ref. Tebi dajem sve sto imam evo, uzmi sve ovu dusu, malo nade, tol'ke godine al' me pusti sad da idem nije vazno s kim oduvijek sam znao gubiti
Kad nocas vrata zatvorim od sobe nase ljubavi nijedno svjetlo nece gorjeti mozda ces jednom shvatiti da boljeg neces imati ako ces zivot ikad razumjeti
Ja nisam bas za igru gdje se srcem placa i kada krenem nikad se ne vracam
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.