Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon®, or Intel Core™ Duo (or compatible) processor Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit editions) 512MB of RAM 64MB of video RAM 1GB of available hard-disk space (additional free space required during installation) 1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card DVD-ROM drive
:wave:
haha... hahahaha... :) pokrenuto na 667Mhz i 256mb sdram-a :mrgreen: sad imam samo 1gb ddr2 i nesto ne vidim da koci...
BTW. Sto se tih kapljica i dima tice... ja to ne nadjoh... :-k
Sto se mene tice, nije samo stvar u interfejsu... PS koristim vec... godinama... od 7 pa nadalje... sve verzije... Ovo je ubedljivo verzija koja se najbrze otvara...
BTW. Sto se tih kapljica i dima tice... ja to ne nadjoh... Smile
Sto se mene tice, nije samo stvar u interfejsu... PS koristim vec... godinama... od 7 pa nadalje... sve verzije... Ovo je ubedljivo verzija koja se najbrze otvara...
shto se dima i kapljica tiche,to su valjda neki extra plug-inovi koji se moraju skinuti,ne dolaze po defoultu...valjda 8-[
ja sam koristio i 6 8), a cs2 sam deinstalirao kod kuce zato shto mi se sporo otvarala,pogreshio sam.
Inache volim adobeove interfejse,valjda sam navikao.
Mozete li pomoci kako da prosirim sliku tako da joj visina ostane ista a da promenim samo sirinu.Evo koje je slika u pitanju.Ili kako da kad prosirim sliku u canvas saze da popunim prazn deo sa delivima od slike.Sadasnja dimenzija slike je 451x550 za bi zeleo da ostane visina ista a da promenim sirinu.Ili ako vam je lakse zelim da slika bude sira nego sto je duza.Nadm se da ste me shvatili.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)