Ovo je popularno mesto, a ja druzenju sam sklon Radar sto se hvata, sam stavio na ON Kosulja mi nova, sijam kao NLO Jedan vap i pravo za njen sto
Hej mace jesi li to ti? Prvi put te vidim Moze li jedan selfi? Uopste se ne stidim Mozda ja i nisam bas za tebe, ali to je to Ti si za mene sigurno!
Ref. Evo nas u noc ti i ja smo bara bara Znam da sam mlad, ali nisi ti za mene stara Ne lupaj glavu, ne davi oko sitnica Ja sam tvoja sigurica
Nocu se inace, svakakvi privlace, svakakvi privlace..
Da li su ovo tvoje noge? Ma zgodne su da znas! Naruci jedno pice, presusio sam bas Jer to kad neces, kad se kocis - je l’ tako da je bljak? Na sebe ja sam ostavio dobar utisak..
Hej mace jesi li to ti? Prvi put te vidim Moze li jedan selfi? Uopste se ne stidim Mozda ja i nisam bas za tebe, ali to je to Ti si za mene sigurno!
Ref. Evo nas u noc ti i ja smo bara bara Znam da sam mlad, ali nisi ti za mene stara Ne lupaj glavu, ne davi oko sitnica Ja sam tvoja sigurica
Ref. 1x Voleo bih, po pesmi da me pamte, Zato me ne zali i sviraj, brate Tako je to, samo je nebo sigurno. I ova noc i svi zivoti nasi, Stopice se kao led u casi, Proci ce sve, samo nebo sigurno je.
Prvo vece sedim tu bez nje, K'o da cujem godine Njenim glasom jos me zovu.
Pa k'o ludak glavu okrecem, Jos se srcem zalecem I mesto pravim kao nekad za nju.
Sve je to tako trebalo, Da volim ludo, bezumno, U svemu da preterujem.
Sve je to tako trebalo, Al' nisam smeo nikako Da u lepo verujem.
Ref. 1x
Sve sto pocnem ja ne zavrsim, Sve sto nadjem izgubim, Svako novo svetlo gasim.
Jednom rukom usne sakrijem, Drugom oci pokrijem Dok zivot ceka da se nadjem sa njim.
Sve je to tako trebalo, Da volim ludo, bezumno, U svemu da preterujem.
Sve je to tako trebalo, Al' nisam smeo nikako Da u lepo verujem.
Ref. 1x
Sigurno je, Samo je nebo sigurno. I ova noc i svi zivoti nasi, Stopice se kao led u casi, Proci ce sve, samo nebo sigurno je.
Jer niko nema vreme dugo niti srce drugo O tome ne sanjaj Mozda nam se dusa seli,moja to ne zeli Tu tebi, njoj je kraj
Da li mnogo trazim ja , da me voli koga volim Pa da zivim svaki tren voljen i iskoriscen Nek mi plate sto sam mlad, sto poselim to me hoce Ako sreca ima cenu , bas da vidim ko ce
Dodji dacu ti sve, decu , kucu i dom Biraj zemlju I grad, kojim hoces redom
Jer niko nema vreme dugo niti srce drugo O tome ne sanjaj Mozda nam se dusa seli,moja to ne zeli Tu tebi, njoj je kraj
Da smo samo imali, makar jedan susret vise Koliko nam ljubav fali , oboje bi znali Nek mi plate sto sam mlad, sto poselim to me hoce Ako sreca ima cenu , bas da vidim ko ce
Dodji dacu ti sve, decu , kucu i dom Biraj zemlju I grad, kojim hoces redom Jer niko nema vreme dugo niti srce drugo O tome ne sanjaj Mozda nam se dusa seli,moja to ne zeli Tu tebi, njoj je kraj
Pola ulice prica da sam suplja prica I da ne mogu bez nje Na prvi utisak ova ce mi doci glave I bas to desilo se
A ne bih ti se javio ni kad bi me nazvala Ma da si mi iz oka ispala Ostacu cvrst kao stena, to sam sebi obeco I zato vrati mi se nesreco
Refren Jer ne mogu da zivim , ne mogu da umrem Sve sto slazem uvek mi se desi obrazno Karakter mi je nula al cu se zakunem Da te necu, zato mi se vrati nesreco
Molio sam svoga Boga , Gde god prodje tvoja noga Da udari brigu na veselje Sad ko lud na mesec lajem Sad se kajem sto se kajem Da li mogu da promenim zelje
A ne bih ti se javio ni kad bi me nazvala Ma da si mi iz oka ispala Ostacu cvrst kao stena, to sam sebi obeco I zato vrati mi se nesreco
Refren Jer ne mogu da zivim , ne mogu da umrem Sve sto slazem uvek mi se desi obrazno Karakter mi je nula al cu se zakunem Da te necu, zato mi se vrati nesreco
Refren2X Jer ne mogu da zivim , ne mogu da umrem Sve sto slazem uvek mi se desi obrazno Karakter mi je nula al cu se zakunem Da te necu, zato mi se vrati nesreco
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.