imam jedan problem danas celi dani ne mogu da otvorim Facebook. Početna stranica mi izgleda kao ne dovršeni rad samo text i login box (koji također ne radi).
Pokušavao sam otvoriti sa Chromea/Mozille/IEXa/Seamonkey- Proveravao sam Datum/Vreme Brisao cookie
Ali ništa ne pomaže .. evo i slike kako mi izgleda fb.com
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Nisam ti nešto prestručan za odgovor, ali jesi li probao da otvoriš sa drugim browserom. Ako ti drugi radi onda ti može biti do browsera, ako ti ni on ne radi provjeri adresu kojoj pokušavaš da pristupiš. Mora ti biti tačno http://www.facebook.com ili www.facebook.com . Možda si pristupio nekom lažnom linku za hakovanje/krekovanje profila. I ako si unio svoje podatke na tu lažnu adresu predlažem ti da informacije o svom profilu odmah promijeniš. Treće, možda ti je internet jako slab pa ne može ništa da ti povuče sa neta. Ili su njima prsli serveri, ali pretpostavljam da bih i ja osjetio problem sa fejsom.
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Problem koji ti se javio sa Facebook-om je jednostavan. . . U koliko ti je sistemsko vrijeme na racunaru pomjereno,neces moci uci u Facebook stranicu i uvijek ce je prikazivati kao tekst *( zbog nekih pravila facebook-a mozda to i znas ali nije zgoreg napomenuti " ne moze se kreirati nalog u koliko nemas 13 godina "), pa ako ti je sistemsko vrijeme pomjereno ( resetovano ) server ne dozvoljava pristup,zbog "godina". . . tj namjesti tacno vrijeme i datum na racunaru i sve ce biti uredu. . . :D . . . a uzrok gubljenja vremena ( resetovanja ) je 100% dotrajala baterija na maticnoj ploci . . . Imao sam 10-tak takvih slucajeva. . . i posle je sve bilo kako treba. . .
jel ti ukljucen secure browsing na fejsu? za pocetak kad ukucas www.facebook.com adresa se automatski promeni na https://www.facebook.com/ obrisi to s i pritisni enter trebalo bi normalno da ucita?
« Poslednja izmena: 30. Jan 2014, 14:46:38 od breza5 »
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws