jaja, mleko, tunjevina, po mom misljenju izbegavaj hemijske preparate, iako su daleko brzi od prirodnih kada prestanes da uzimas brzo 'splasnes' ne mnogo, ali vrlo brzo plus kad izbegavas kreatin imas samo svoju 'realnu' snagu tako da se ne deprimiras kad prestanes da ga uzimas, dosta je sporiji nacin ali je delotvorniji, nemoj samo slatkise, njih uzimaj pred teretanu, cisto radi secera (energija) trudi se sto vise jaja, belo pilece meso, tunjevina, curetina...
Nista to ne djeluje, samo trpas vjestacke materije u organizam. I brat i ja smo bili jako mrsavi, ja stvarno ne znam kako sam dosla na ovu kilazu, ali znam da je brat jeo jako puno slanine i cvaraka (narocito kada se vrati iz grada) i sada ekstra izgleda - taman. Nije isao u teretanu rdovno (nepravilnim vjezbanjem mozes vise nanijeti sebi stete nego koristi), ali se bavio sportom i u sklopu toga isao teretanu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.