у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе :[115]: од мене ...нула испод земље
из неке селендре је, какав црни Ниш, ал нема везе, да се не прекида традиција да свака друга тема на овом подфоруму садржи у наслову Ниш. Зли, зли Ниш. :chuckel:
« Poslednja izmena: 28. Avg 2012, 00:07:32 od igor delija sever »
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе :[115]: од мене ...нула испод земље
kao što i ja imam pravo da joj se sprdam ako sam već imala čast i zadovoljstvo da čujem njenu mentalnu dijareju.
njenu i njoj sličnih koji su se sakrili iza nekih drugih profesija, pa mi velikodušno serviraju formule uspjeha kroz otužne biografije koje bi valjda trebalo da zvuče nešto poput '' po trnju do zvijezda''...
umjetničko ime me asocira, jer pretpostavljam da se bi se počupala za kosu da se neko usudi da kaže da to ne može biti umjetničko ime, na neku aplikaciju sličnu onoj usranoj mački Hello Kitty ....
skroz nevino i bezazleno...u čudu se našla šta je snašlo...
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!