Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:24:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srednja skola  (Pročitano 1507 puta)
25. Mar 2012, 15:04:08
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Daklem,zavrsavam osmi razred i razmisljam sta da upisem dalje.

Na raspolaganju mi je Tehnicka skola (et.  racunara i nesto za komp.  konstruisanje),Politehnicka (drumski saobracaj),poljoprivredna i ekonomska. .

Nemojte mi reci upisi ono sto volis. Ja se dvoumim izmedju ove tehnicke i poljoprivredne zato sto imam neku zemlju u selu i kada bih nju zavrsio i neki faks ili visu skolu za poljoprivredu mogao bih na toj zemlji da radim i znate vec. . .
Ovo za racunare me interesuje. . . Volim ih i posle srednje bih upisao neku visu skolu ili faks za informacione tehnologije. . . To sam video mogao bih da radim posle toga dosta poslova. . .
P. S Ja nisam toliko los djak. . . Idem u dosta losu osnovnu i prosek mi je 4,16.
Sta mislite sta je od ovoga bolji posao?Za sta biste se vi opredelili?

Sta mislite koji je posao ce biti najtrazeniji u buducnosti?

Hvala unapred

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora shone83 (Vreme: 26. Mar 2012, 00:20:11)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson HGPORI
gimnaziju upiši
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Samo nemoj gimnaziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson HGPORI
što
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung SGH-E590
Za racunare nemoj da upisujes skolu, ako nije neka privatna i skupa, jer u drzavnim nista neces nauciti i bacices 4 godine.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Zato sto ako mu se kroz 4 godina smuci ucenje i izgubi zelju da nastavi skolovanje moze da se slika sa gimnazijom i tim nekim "od svega po malo" znanjem. Ni u strucnim skolama nece da nauci mnogo vise ali je to opet neka polazna tacka za dalje.

Neko moje misljenje...

Za racunare nemoj da upisujes skolu, ako nije neka privatna i skupa, jer u drzavnim nista neces nauciti i bacices 4 godine.

Zavisi od profesora ali ako se drze plana i programa, u pravu si, bacene 4 godine. Iz iskustva...
More bespotrebnih predmeta a oni bitniji nedovoljno opsirni. Sve se svodi na neke osnove ali opet kazem, bar neki poctak i osnova za dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Citat
. Idem u dosta losu osnovnu i prosek mi je 4,16.

Како лошу?
Мислиш да немаш неко знање, јер је школа лоша? (што ме не би зачудило)

Citat
Ja se dvoumim izmedju ove tehnicke i poljoprivredne zato sto imam neku zemlju u selu i kada bih nju zavrsio i neki faks ili visu skolu za poljoprivredu mogao bih na toj zemlji da radim i znate vec.

Пољопривредну упиши, управо због овога што си навео.
Мада то можеш и после Гимназије. Него ме буни то што је лоша школа садашња. Не капирам, па сам се оградила мало од Гимназије.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung SGH-E590
I gimnazije se razlikuju, na kraju su jedino bitni prosek i znanje, a ako u, kao sto kazes, losoj skoli nisi odlican,onda bi morao da biras izmedju dobe gimnazije gde ces nesto nauciti, ali ces verovatno imati slab prosek i lose gimnazije gde mozes lako da juris prosek, ali isto tako mozes da krenes da se zajebavas i upropastis...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Ako hoćeš da studiraš, definitivno najbolje znanje i osnovu za svaki fakultet ćeš steći u gimnaziji. To su pokazala i statistička istraživanja da preko 90% najboljih studenata svih fakulteta predstavljaju gimnazijalci. Ukoliko nisi siguran u vezi studija, predlažem ti neki zanat da upišeš eventualno vezan za građevinske poslove kojih uvek ima na selu (pa ćeš pored zemljradnje moći da praviš dodatni prihod radom na građevini kao dobar majstor), a dobro bi bilo da napraviš malo istraživanje tvog mikrotržišta npr. koji majstor nedostaje u tvom neposrednom okruženju. Ukoliko je to automehaničar(pa ljudi i za najsitnije popravke moraju voziti 20ak kilometara) onda upiši za automehaničara. Poljoprivrena škola - mislim da sve u vezi poljoprivrede bolje možeš da naučiš od starije rodbine a i ne verujem da bi u praksi mogao tako lako da suprotstaviš svoje stečeno znanje tradicionalno primenjivanim metodama starijih članova familije.Po meni, dobra varijanta ti je za veterinarskog tehničara (Svilajnac) gde bi opet mogao da primenjuješ znanje na sopstvenom stadu a i da zarađuješ dodatno kroz redovan posao. Odluku donosiš sam, ali ključno ti je da odgovoriš na pitanje koji profil radnika je najpotrebniji (najveća tražnja) na nivou tvog mikrotržišta (selo, okrug).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC One
Kako se ovde olako daju saveti.  Smile

Zavrsi gimnaziju i odluci da ne studira ili krene na studije i ne zavrsi... sta je dobio? Bacio je tih 4 godine ucenja u gimnaziji a na kraju je kvalifikovan higijenicar.  Smile

Neka zavrsi srednju skolu sa kojom moze da radi ukoliko ne zavrsi fakultet. Treba razmisljati unapred. Ekonomska, pravnobirotehnicka, ima jos drugih posle kojih moze da upise vecinu fakulteta ako se za to odluci a sa druge strane ce imati kakvu takvu diplomu sa kojom ce moci nesto da radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:24:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.