Ovako lafovi pun mi je ku*** ovih pivi, trojki, vina i ostalih sranja treba mi nesto malo jače. Da predem na stvar kojim ljepilom da se derem i kolko da stavim, a da mi nepodere nos i pluca vec sam probao to care "ošinulo" me kad umro nisam jer je neko ljepilo bilo za namjestaj :P :help: or die
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 29. Jan 2012, 15:17:49)
neostik ..sintelan...benzin...nafta....bronza...svi nitro lakovi i razredjivaci...... dakle.. kad razvalis mozak sa nekim od ovih pomenutih "narkotika" onda mozes da probas da sastavis svoj mozak razvaljeni...drvofiksom..( ljepilom za drvo... posto je ono uglavnom radjeno na bazi prirodnih smola i zivotinjskih masti...i ono je neotrovno... i samim tim i nepodobno za bilo kakav vid zloupotrebe u narkomaniji... )
ali je zato jako efikasno pri fiksiranju drva za drvo... posto ce ti mozak poslije desetak + konzumacija neostika ili sintelana liciti na piljevinu... slobodno mozes da ga probas sastaviti sa drvofiksom..mada sumnjam da ces uspjeti... uzmi ti sinak ciglu i udaraj se u glavu...jest da malo boli...ali dobro je..bolje nosa nego ljepilo...
Dileri i ostala hemija na ulici, ispred skola ... ovde ne pomazemo u izboru kokaina koji se stavlja u heroin, ili kako unistiti pluca i zalepiti jezik za kesu, unistavanju hemijskih laboratorija po skolama, spravljanju eksploziva od kucnih hemikalija, udisanje zapaljene salitre sa palidrvceta, bockanje dzointom u venu ...