Ево да кренем реченицом да см ретард. Од кад сам почео да се дружим са неким новим друштбом од пре годину дана,скроз сам се променио,пропушио сам,упадао сам у проблеме са полицијом и тако. Сад се то мало смањило али је још присутно. Био сам вуковац,миран дечко. Али не знам шта ми се десило. Сваки дан хоћу да се убијем и имам огромне болове у глави. Желим да престанем да пушим али никако то да урадим. И увек одбијам помоћ али мислим да ми је сада потребна. :/ Чак сам кренуо да купим марихуану и одустао сам од тога. Имам 15 година. И на неки начин желим да се вратим на старо а на неки не. :/ Само бих желео да чујем неке ваше савете,мишљења.
<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 01. Oct 2011, 16:57:40)
<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora shone83 (Vreme: 02. Oct 2011, 12:12:50)
poruke spojene
Да додам:Не знам како да кажем,али мислим да се ничега не бојим,да убијем човека био бих опуштен скроз.И мислим да сам рањив на жене.
Edit by Goa: Izmenjen naslov teme. Koristite opisne naslove, "Pomoć", "Hitno" i sl nisu dobrodošli.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2011, 12:39:56 od WhiteGoa »
Koliko krivicnih imas? Koliko prekrsajnih imas? Jesi li se ikad drogirao? Trava? Koliko cesto izlazis u grad? Kakvih problema sa policijom si imao? Kakav si sada u skoli? Jesi isao kod lekara zbog bola u glavi, mozda imas migrenu?
10 прекршаја. Кривичне су ми опростили. Нисам се дрогирао. Илазак...Па идем скоро сваки дан,али углавном идемо на забачена,мрачна места.А у град идем кад има нека свирка. Углавном због неких лажних пријава(око дроге) и туча. Идем прво средње,имам све петице за сад. Нисам ишао код лекара,углавном кријем и правим се да је све ок.
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.