aha znači došli smo do devojke. Pa u čemu je tu problem?
Па према њима сам увек некако добар и понашам се нормално,желим да се променим због њих.ДА ли можда имаш скајп?Било би ми лакше да куцам и одмах добијам одговоро.Мој скајп нејм је: popaj96
Imaš 15 godina i zbog lošeg iskustva s djevojkama želiš da digneš ruku na sebe?
Не.Него од тад почиње.Једноставно као да сам прс'о.Јако брзо се изнервирам,не могу да се контролишем,чак сам ову бившу хтео да бацим са зграде и сва срећа закачила се ногом некако за ограду, иначе не би преживела.
Aham... Makar možemo izvući pouku iz ove priče: kad neko želi da vas baci sa zgrade, obavezno se zakačite nogom za ogradu, jer ako to ne uradite, nagrabusili ste.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2011, 12:39:05 od slavko_pg »
А што се тиче да хоћу себе да убијем.Овако:Живот гледам као неки дуг пут до смрти и ту пролази време,а у животу за све тражимо пречице да би скратили време.Тако да је убијање заправо олакшавање.А до да ли не неко миш или човек,то слабо ко гледа јер сви користе пречице, нико не игра поштено колико год био поштен.
Aham... Makar možemo izvući pouku iz ove priče: kad neko želi da vas baci sa zgrade, obavezno se zakačite nogom za ogradu, jer ako to ne uradite, nagrabusili ste.
Koji haos od teme mi vratište. xD Obrisano nešto off-a i izmenjen naslov. -----
Mali, u čemu je tačno problem ovde? Ima li razloga da nam trošiš vreme uopšte ili samo želiš da se ispričaš s nekim? Ako samo želiš lepo da popričaš s ljudima, tako i reci, nije problem. Ostaviću ti temu par dana i razgovaraćemo.
Ako pak, postoji stvaran problem. U čemu je fazon sa suicidom?
hmm
Citat
Живот гледам као неки дуг пут до смрти и ту пролази време,а у животу за све тражимо пречице да би скратили време.Тако да је убијање заправо олакшавање.
Jel? Pa jeste, majku mu. Stvarno deluje primamljivo cela ta fora sa ubijanjem. Moram priznati. U jednom trenutku ti leže svi problemi ovog sveta na plećima ili barem tako deluje, kao da su se svi okupili i zajedno skaču po leđima. A u drugom trenutku, ti problemi ne postoje i brišu se. Nekako je olakšavajuće osećanje da tu nestaju svi ti problemi i da ih više nema.
Ali prava istina je da oni nigde ne nestanu. Prava istina je da samo zguraš sve te probleme nekom drugom da ih rešava.
Samo se prešaltaju na roditelje, prijatelje i ostale u okruženju. Nije ni to pošteno.
Posebno je smaračka cela ona papirologija kad se neko ubije. Ja sam razmišljao par puta da oduzmem sebi život, al kad pomislim da neko mora da se zajebava sa tonom papirologije kasnije, bilo mi žešće glupo da nekoga tako smorim.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2011, 13:12:36 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Divno izgleda skociti sa nepoznatog mosta,nestati u valovima i kasnije taj most dobije tvoje ima...treba nesto ostati iza nas...ako si p.... uradi tako,ako si musko onda barem se ponosi sa tim izmedju nogu i zakoraci u zivot
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza... Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare... Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja... Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Јасно ми је све то.Тема је премештена.Сконтао сам да кад сам са неком девојком заједно да се тад мењам да је не бих изгубио.Мени је све ово почело када сам имао једну девојку и били смо годину и два месеца заједно и она је била безобразна према мени а ја сам се правио да је све уреду и тако неких 6 месеци док ме није шутнула.
Pa dokazati sebi, ponajvise a i drugima neke stvari, pa proizidje:
Razumeces, kada kazes da si vecinu stvari radio da bi se ku*cio pred drustvom i zenskama
То је последња ствар у животу коју бих урадио.Понашам се онакав какав јесам.Не знам да глумим и да лажем.
Sto opet znaci da ajd' sto lazes druge, nego lazes i sebe. Lagajuci sebe, kako mislis da lazima resis problem u sebi kada znas, opet u sebi, da je to laz nacin na koji pokusavas sebe srediti ?