Rasli smo skupa u istom kraju uvijek si mi bio drag tad nisam znala da cu te vjecno trazit' u drugima
Ostao ti si, otisla ja sam daleko od kuce al' nas je uvijek vezalo nesto sudbina, sta li je
Ref. Doslo vrijeme da se vratim na ramenu tvome zaspim da mi dusa bolna ozdravi sta ce meni drugo blago hocu sto je srcu drago nigdje nije kao sto mi je kad sam kod kuce
Natoci vina, zapali svijecu da nazdravimo mi za ljubav nasu i da nas nista nikad ne rastavi
Opet si digao nos, i opet spavas sam, a znam da zelis me i da te zelim ja. Jos jedna gruba rijec i bice kasno vec a srecom bar ja znam da greske oprastam. Nije ti dovoljno i zasto radis to kada me ugrijes jednim pogledom. Ti vrlo dobro znas slaba sam na tebe al' muski ponos je to od tebe jace je. Poslusaj srce kada mene neces da vidim dokle ces. REF: Da se nadjemo na pola puta, na pola prkosa i pola ponosa, do neba falis mi i nisam ljuta nemoj da glumis znam i tebi falim ja. Da se nadjemo na pola puta, na pola ulice i pola uzdaha, najbolji lijek za sve u par minuta pola poljupca ti,pola poljupca ja. Nije ti dovoljno i zasto radis to kada me ugrijes jednim pogledom. Ti vrlo dobro znas slaba sam na tebe al' muski ponos je to od tebe jace je. Poslusaj srce kada mene neces da vidim dokle ces. REF: Da se nadjemo na pola puta....
Zeleli su da nas vode putevima bez slobode 2x ali ljubav bila jaca i od snova osvajaca
ref. Opet smo im srusili san Jer jaci smo iz dana u dan Medju nama ljubav ostaje i sada Ponosna Srbija i vecna Elada (drugi deo refrena je na grckom) emisame poniro ratepera pjoninato mesamasa kapi kestimera ipati Filotimi Servia pamotmi Elada
Oduvek je znao svako Rastavit nas nije lako 2x Nema sile kojom mogu A i nece hvala Bogu
ref. Opet smo im srusili san Jer jaci smo iz dana u dan Medju nama ljubav ostaje i sada Ponosna Srbija i vecna Elada (drugi deo refrena je na grckom) Emisame poniro Ratepera pjoninato Mesamasa kapi kestimera ipati Filotimi Servia pamotmi Elada
Ref: Na balkanu nema mira, ni tisine ali sna. Samo kraj tebe bi zaspala i smirila se ja.
Na balkanu lude noci, lude cure,klubovi. A ja o tebi duso sanjam, moje jedino si ti.
Opet luda noc u ovom ludom gradu. I nebu takav provod molim ljubav staru.
I bas na ovom mjestu, da se nam oci sretnu sad. Ti si ovdje kraj mene.
Kdje si,Kako zivis,jel si mi dobro ili nekada kad zajedno mi sretni smo bili al jos si oni stari koji uvjek mani sve? Cujem lose ti ide odkad drugime ide.
Nije ti dobro kad me vidis da se smijem, Nije ti dobro kad se zabavljam, Nije mi dobro bilo s tobom Pa sam htjela sama da pokusam... I zasto zgodni muskarci su kao djeca to cak i mama je govorila Rekla je "pazi", a ja pazila se nisam Sad gresku ispravljam... REF. A ja,ja,ja po prvi put sam sama Zgodna i sretna izlazim iz stana Ja,ja i zensko drustvo samo Provedimo se najbolje sto znamo Gledaju nas svi al' nije nam do toga Svaka od nas je vlasnik srca svoga. Vrela noc, sloboda je u zraku Ma hajde da poludimo u mraku!! Ma hajde da poludimo u mraku. We gonna do it right. We'll make you move tonight. We and Neda let's get busy. Boom, boom at the bar. Come on ladies let's go far! Stop i drop it on the floor, We and Neda giving more!
Bilo bi dobro da te propustim veceras A zenski provod se ne propusta.. I uvijek svoja i tvrdoglava, sam bila prva ne popustam! REF. x2
Ti, ti tvoji pogledi Ja trebam nekog Da me povrijedi I ples i pice Sad odgovara S nogu nas obara Tvoje usne Na daljinu prijete U oblacima visoke su pete Sve se vrti Atmosfera pali To je to, Ma zivi danas i ne zali...
Refren: Ovo je najbolji Klub u gradu Na pravom smo mjestu I prava je noc, Neka me tvoje Ruke ukradu Zgrabi trenutak, Jer brzo ce proc' ... Ovo je najbolji Klub u gradu Na pravom smo mjestu I prava je noc, Ti nocas trebas I lijepu i mladu Ja zaborav trebam Bas dobro ce doc'
Ti, ti tvoji dodiri, Nek dvije vatre Neko pomiri Za srecu nikad Nije prekasno Ljulja nas opasno Tvoje usne Na daljinu prijete U oblacima, Visoke su pete Sve se vrti Atmosfera pali To je to, Ma zivi danas I ne zali....
Volim poklone, Al ne od svakog, Rodjendane, krpice, Parfeme I voljela sam tebe.. Onda sam shvatila , Al prekasno To nikad nece bitI to Vec dugo lazem sebe... Ne trazi da se vratim Ne zaboravlja se to, Kako padale su suze Uvijek kad si lagao...
Refren: Bilo pa proslo, Naucila sam ja da biram, Prodajes bajke i Lazne snove od papira Bilo je dobro Dok trajalo je Nase cudo Pamticu dugo, Al' sada zelim nesto drugo..
Volim zagrljaje,poljupce, I lijepe rijeci Tebe moje zlato, Voljela sam jako Onda sam shvatila Al prekasno,to nece biti to I nije bilo lako Ne trazi da se vratim Ne zaboravlja se to Kako padale su suze Uvijek kad si lagao...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.