Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Rekao si 'vidimo se' rekao si 'cujemo se' od tad zima dvaput' povileni Docekujem budna zore naziru se prve bore kako mi je vidi se na meni
Ne pamte te prijatelji a ni moji roditelji samo ja se tvojih reci secam Ljubicu te, vericu te volecu te, zenicu te al' ne mogu nista da obecam
REF. 2x Idu mi, idu, idu mi, idu dani, godine drugi me hoce ja im kazem ne Neka, nek idu to me ne brine bice ih jos puno, zna se zato s njima tako rasipam se
Sve sto si hteo sve sam ti dala na sve sam pristala Niti me zalis nit' kazes hvala, tugo...
REF. 2x Idu mi, idu, idu mi, idu dani, godine drugi me hoce ja im kazem ne Neka, nek idu to me ne brine bice ih jos puno, zna se zato s njima tako rasipam se
Stani, nisi sam stani, nisi sam sto mi radis to Casu podizes meni nazdravljas a gledas u njen sto ma, zasto si me poveo
REF. Ma, svega mi je do ovde al' ne place se ovde ni danas, a ni sutra, ni inace I necu da se predam i sve u zemlju gledam jer kazu mi da ovde se ne place
Stani, nisi sam stani, nisi sam sto mi radis to ma, zasto si me poveo
REF. Ma, svega mi je do ovde al' ne place se ovde ni danas, a ni sutra, ni inace I necu da se predam i sve u zemlju gledam jer kazu mi da ovde se ne place
Vidim da nisam bitna samo sam bivsa lazni su tvoji pogledi i ruke stisak Preko svega nocas ja cu preci da si djubre sutra cu ti reci ma, sipaj meni neko pice jace jedan koktel nek se zove 'ovde se ne place'
REF. 2x Ma, svega mi je do ovde al' ne place se ovde ni danas, a ni sutra, ni inace I necu da se predam i sve u zemlju gledam jer kazu mi da ovde se ne place
Sa tobom ovde necu ni trena vise greh se u tvojim ocima cita i pise Preko svega nocas ja cu preci da si djubre sutra cu ti reci ma, sipaj meni neko pice jace jedan koktel nek se zove 'ovde se ne place'
REF. 2x Ma, svega mi je do ovde al' ne place se ovde ni danas, a ni sutra, ni inace I necu da se predam i sve u zemlju gledam jer kazu mi da ovde se ne place
Uzalud nove ljubavi godine koje dolaze zivim za juce, hodam unazad da si kraj druge, prica ceo grad uzalud suze, sve je uzalud
Kad gledas kako ljubav umire i ceo svet pred tobom nestaje izdrzi srce, nema predaje
REF. Kad pomislim, tugo moja da mi vise neces doci kao da mi srce stane nikad zora da osvane Kad negde u pola noci iz nedara uzdah krene nece san na puste oci nece tvoja dusa mene ni za sevap da spomene
Nije ti dugo trebalo da odes i zaboravis o tebi nocu vetar govori kad zalupe se stari prozori pa se na srcu rana otvori
Naci ce granu mala pahulja da se zabeli usred proleca samo ja tebe necu nikada
REF. Kad pomislim, tugo moja da mi vise neces doci kao da mi srce stane nikad zora da osvane Kad negde u pola noci iz nedara uzdah krene nece san na puste oci nece tvoja dusa mene ni za sevap da spomene
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.