Voleću te, neka to mi zadnje bude Bogu moliću se da pre tebe minut umrem dala sam reč, da sve moje samo tebi ostane
Voleću te i kad te tuđe usne ljube Bogu moliću se kad si tužan da mi osmeh uzme dala sam reč, da moje oči tvoju suzu ne vide
Ref. Za tebe hoću što druga neće i po oluji da palim sveće ej za tebe
Tamo gde hrabri sa strahom idu ja ću bez reči da sam ti blizu ej dala sam reč
Dok u meni ima i jedne kapi krvi sve dok meni budeš poslednji i prvi ispuniću zavet što sam tebi dala nikad tuđa neće biti ova mala drugi da mi daju što kraj tebe nemam ja bih rekla ne, jer visoka je cena to što osećam oni nikad nisu bez krvi lutka sam kad mi nisi blizu
Praštam ti sve, gde god da si srećan budi ne mogu ne, za moju tugu da ti sudim dala sam reč da moje usne tebi zlo ne požele
Voleću te ko što nikad niko nije Bogu moliću se od svake boli da te krije dala sam reč, da moje ruke nikad drugog ne grle
Jeste dragi ja sam ona što zbog tebe nije svoja stoput zovem da ti kažem volim te znaš da ljubav nema oči pa te zovem u sred noći da te na sekund čujem, javi se
Zaljubila se mala pa sad ne može da spava za to krivac si ti Zaljubila se mala kao pokošena pala hajde dragi pričaj mi o ljubavi
Ref. Pazi s kime se kačiš, veruj puno mi značiš kad volim granice nemam takva sam ja pazi na srce moje kad voli samo je tvoje na sve sam spremna zbog tebe nisam normalna
Jeste dragi ti si taj, ne vara te osećaj moja sreća, ljubav moja jedina kada nisi pored mene ljubomorna na sve žene i kad imam i kad nemam razloga
Zaljubila se mala pa sad ne može da spava za to krivac si ti zaljubila se mala kao pokošena pala hajde dragi pričaj mi o ljubavi
Ref.
Zaljubila se mala pa sad ne može da spava za to krivac si ti Zaljubila se mala kao pokošena pala hajde dragi pričaj mi o ljubavi
Zlato srećan put zatvori za sobom vrata ne pravi se lud ne pratim te iz inata vidiš ne plačem, razlog nemam ja da žalim to što odlaziš ću da proslavim
Zlato srećan put taxi sebi ti pozovi nemoj biti ljut, vozi te u život novi vidiš ne plačem, razlog nemam ja da žalim to što odlaziš ću da proslavim među ova četriri zida za nas dvoje mesta nema odlazi što pre i ja spremam se
Ref. Život novi a i neko ko me voli dugo čeka da mu kažem da život novi i od tebe puno bolji dugo čeka da mu dođem ja
Ako nećeš ti, pusti neka mene voze biće prvi put da ostavim te bez nervoze vidiš smejem se. imam dobar razlog veruj, neko čeka me dobro znam i gde među ova četriri zida za nas dvoje mesta nema odlazi što pre i ja spremam se
Opet sam noćas sama za šankom svi misle da sam pukla za tobom ja samo idem linijom tankom a ti ne znaš šta ćeš sa sobom opet sam noćas u elementu tebi će reći da se trujem dokle da živim na svoju štetu zbog tebe koga u zvezde kujem
Ni apoteke, ni diskoteke, ni tamo neke ove noći neće ti pomoći
Nisam ja za tebe, nisi ti za mene tu nam etiketu drugi kače glume navijače nisam ja tebe, nisi ti za mene ne znaju da suprotnosti najjače se, najjače se privlače
Znam da sam uvek dobro društvo za sve koji me vide ko plen tebi sam i ja za to kriva a ti u sebe zaljubljen opet sam noćas u elementu tebi će reći da se trujem dokle da živim na svoju štetu zbog tebe koga u zvezde kujem
Što pitaš ko je? Kad znaš da zovem ja u pet do dvanaest da prva čestitam rođendan tebi ljubavi moja nek sve vole te a nek imam te samo ja
Ma sve ću da ti dam što poželiš da svaku želju sa mnom podeliš proslavimo ovaj divan dan neka ti je srećan rođendan sto godina srećo živeo i šta god poželiš imao ja ti uvek bila jedina, nek sve vole te a nek imam te samo ja
Noćas sve je tvoje, ova noć je najluđa nazdravi sa svima uz plamen svećica godina svaka što ti dolazi nek u zdravlju i veselju prolazi
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.