Trenutno vreme je: 24. Feb 2021, 18:41:44
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Marta Savic (Pročitano 81304 puta)
16. Avg 2005, 19:27:45
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Andjele Andjele daj mi svoja krila da odletim, da se ne vratim Ref. Dve godine da sam otrov pila bolje nego sto sam sa njim bila za godine svakih cvet uvene ali dve su mnogo i za mene Andjelu daj mi svoju snagu da prezalim, a ne opostim Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Boli ljubav Kad mi tuga dodje lepo se obucem ovo svoje lice osmehom presvucem Nije tako crno uvek lazem sebe dok na pola koplja srce je zbog tebe Moju tugu druge ne vide zato mi na sreci zavide Boli ljubav kada izgubis da je najgora pozelis da oko sebe nemas nikgoa ili dodji, il se javi, il me ostavi niko do sad nije umro jos od ljubavi Kad me stignu suze pognem od sveta sto me vise zale to me vise smeta Nije tako crno uvek lazem sebe dok na polja koplja srce je zbog tebe
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bolja sam od nje Aaaaaaaaaaaaa Ti me poredis sa njom ti bi nju na mestu mom kako bih te opila svu ti pamet popila te sto lazu ti u lice to su njene drugarice ti me poredis sa njom ti bi nju na mestu mom Bolja bolja sam od nje mogu da mi zavide bolja bolja sam od nje pitaj svoje drugove Ti bi s njom da nisam tu ti bi nju za promenu malo da se osvezis svezu krv da osetis vec danima nju ti hvale drugarice njene stare ti bi s njom da nisam tu ti bi nju za promenu
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crno ti belo Svakoj s kojom tebi svane kad se smrkne meni prvom suzom sto mi krene oprostim ko zeni Svaka koja je na tvoja pokucala vrata samoj sebi stavila je kamen oko vrata Ref. Crno ti belo, uvelo zrelo tuzno ti veselo tebi sam sluga i uvek druga to mi je zasluga Sta je to u zenskoj glavi sto je tera da ti prasta i od blata da te pravi i zbog toga isprasta Ref. Svaka sto se s tobom budi zagrejat te nece one kojim takav sudi rode se bez srece Svaka koja je na tvoja pokucala vrata samoj sebi stavila je kamen oko vrata
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dijamanti brilijanti Da mi kupis ceo grad zlatan prsten, zlatan sat da na kocku stavis sve to za ljubav malo je Da mi zlato krasi dom da na telu sija mom da mi zvezde skines sve to za ljubav malo je Dijamanti, brilijanti kraj tebe mi nece sjati koliko god da su pravi lazni su bez ljubavi Da mi staze svilom tkas svu bogastvo da mi das da po svetu vodis me to za ljubav malo je Da uz tebe sanjam san da mi s tobom svice dan da tvoj osmeh budi me to za mene ljubav je
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Drzala me tvoja ljubav Drzala me tvoja ljubav drzala me u tudjini Sad ta ljubav ne postiji meni se i ne zivi Da mi je jos jedan zivot a da ovaj zaboravim I da tvoju laznu ljubav za sobom ostavim Slomila me tvoja ljubav slomila me u tudji Sad ta ljubav ne postiji moj zivote promaseni Da mi je jos jedan zivot a da ovaj zaboravim I da tvoju laznu ljubav za sobom ostavim Da mi je jos jedan zivot a da ovaj zaboravim I da tvoju laznu ljubav za sobom ostavim
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Idi vidi sta je zivot Koja te zeli, neka te ima nek ti je srecno s njom nase je proslo, jasno je svima veze nas samo dom Ref. Idi vidi, idi vidi kako je bez mene idi visi sta je zivot kraj druge zene idi vidi, idi vidi kako je bez mene Ako tako mozes od mene da odes tako da me ostavis porusicu sama mostove za nama da se nikad ne vratis Koju si hteo ti sa njom budi neka za grehe vreme ti sudi daleko od mene Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ikad ili nikad Pitas li se ikad kako li je meni Pitas li se ikad ikad ili nikad Mozes li ti biti veran jednoj zeni Mozes li ti ikad ikad ili nikad Tvoj zivot je tvoja stvar bio prosjak ili car moj zivot je moje sve i zivim ja zbog tebe Setis li se ikad nasih dana rano setis li se ikad ikad ili nikad Dirne li te nekad moja tuga rano Dirne li te ikad ikad ili nikad
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Izgubljena bitka Otkad te nema ja svake noci placem i gorke suze lijem osecam vise necu moci sama ovu bitku da bijem Ref. 2x Ja gubim jos jednu bitku za ljubav tako mi je zbog toga zao sve sto sam imala sve sam ti dala ti, sta si meni dao Otkad te nema ja svake noci sanjam sina da ti rodim osecam vise necu moci sama ovu bitku da vodim Ref. 2x Otkad te nema ja svake noci cekam da uz tebe gorim osecam vise necu moci samo idalje da se borim Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jedan dan Drugu ljubis, boli to srce mi ljubomorno da je lepa, lepa je dusa nema prazna je srce joj od kamena ne voli te kao ja Ref. Haj da je meni jedan dan srce da mi osetis haj jedan dan je dovoljan ludo da se zaljubis Dok te gledam, zao mi glimis srecu, tuzan si tebi treba najbolje sa njom samo nevolje opasna je zena ta ne voli te kao ja Ref. 4x
Trenutno vreme je: 24. Feb 2021, 18:41:44
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .