Trenutno vreme je: 01. Mar 2021, 05:17:10
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Mile Kitic (Pročitano 200035 puta)
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.3
Bas si sladak mali Pogledom po klubu trazim ali sve mi lice nasumice jednoj maloj poslao sam pice Odgovor je brzo stig'obas si sladak - hvala samo sto sam pogled dig'o za svoj sto me zvala Dvoumila se je malo pravila se fina i sve sto je posle bilo bila je rutina Nasli smo se u stanu nije prosla ponoc nije znala da je bila samo prva pomoc Dvoumila se je malo pravila se fina i sve sto je posle bilo bila je rutina Nasli smo se u stanu nije prosla ponoc nije prosla ponoc Ref. Samo da izbrisem trag tvojih dodira na mom telu samo da obrisem zig tvojih usana na mom celu Sam sam sebi dao rec da te porazim na tvoj nacin za tebe postace lek onaj sto najmanje mi znacibas si sladak Njene ruke na mom vratu kao omca stezu kazem - nisam ja od onih sto bi da se vezu Steta, rece, i ne krijebas si sladak - hvala iznenadilo je nije vec je taksi zvala Dvoumila se je malo pravila se fina i sve sto je posle bilo bila je rutina Nasli smo se u stanu nije prosla ponoc nije znala da je bila samo prva pomoc Dvoumila se je malo pravila se fina i sve sto je posle bilo bila je rutina Nasli smo se u stanu nije prosla ponoc nije prosla ponoc Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.3
Sankeru Rekla mi je, usput rekla da je neko drugi ceka nisam sada lud da placem sto je drugi svlace Idem negde sa ekipom brze, bolje mojim dzipom bas do prve diskoteke da uz ruke neke stare vadim fleke Ref. Sankeru, nocas budi drug cele noci pice toci i tako u krug Sankeru, prijatelju moj ako je zaboravim bicu duznik tvoj Samo sipaj i ne stedi tako ona manje vredi sve su one manje, vise znam to, samo bivse Evo, krecu narodnjaci nazdravljaju mi ortaci dok mi ture nove salju kazu - to, kralju, lud si za medalju Ref. Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.3
Pticica Mala kuca, a na kuci pticicapticica kaze da si neverna devojcicadevojcica nisi, mala, nisi meni neverna samo si vesela Mala kuca, a jos manji prozori sve bi dali da se neki otvori svako bi ti vrlo rado prisao u srce usao Ref. Da te takne ko, neka cuva glavu preplivace taj i Dunav, i Savu mozda je i jak, al' progutace ga mrakmrak, mrak, mrak, mrak Da te takne ko, bolje da ga nema jer u meni sad gorki djavo drema znam da nije lak moje ruke otisak Mala kuca, al' je ljubav velika, velika nasa ljubav jaca je od celika, celika pricaju da su te neki probali kad bi se zezali Mala kuca, a jos manji prozori sve bi dali da se neki otvori svako bi ti vrlo rado prisao u srce usao Ref. Mala kuca, a na kuci pticicapticica kaze da si neverna devojcicadevojcica nisi, mala, nisi meni neverna samo si vesela Mala kuca, a jos manji prozori sve bi dali da se neki otvori svako bi ti vrlo rado prisao u srce usao Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Bezi od mene Moje je srce sat sto brzo kuca a ponos mladji brat sto lako puca e, ne bih bio ja u tvojoj kozi kad se sve to sa ludom glavom pomnozi Ma, nisi ti, zar ne, nezni cvetak sto ne zna sta je strast i sta je petak sto uvek je pri dnu i losoj fazi kad si takva, bolje mi ne prilazi Nemoj, lutko, ni od sale da saljes lazne mi signale Ref. Bezi od mene kada mi krene kad mi od zelje krvna zrca povilene ili mi pridji, ruku mi pruzi kad ne znas protiv mene, ti mi se pridruzi Bezi od mene kad mi u vene k'o otrov udju te oci zelene bolje mi pridji, ne broj do deset temperatura mi je blizu cetrdeset Ma, nisi ti, zar ne, nezni cvetak sto ne zna sta je strast i sta je petak sto uvek je pri dnu i losoj fazi kad si takva, bolje mi ne prilazi Nemoj, lutko, ni od sale da saljes lazne mi signale Ref. Bezi od mene kada mi krene kad mi od zelje krvna zrca povilene ili mi pridji, ruku mi pruzi kad ne znas protiv mene, ti mi se pridruzi Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Cepaj kidaj Nova haljina pa je pokisla skupila se za dva broja lele, tugo moja kako cemo sada da je skinemo Skupila se za dva broja golubice moja gorimo a brigu brineo Ref. 2x Cepaj, kidaj eh, tako je uvek u zivotu ne da se bez muke da osetis lepotu Mala tkanina ispod haljine a u meni sto stepeni lele, tugo moja kako cemo sada da je skinemo A u meni sto stepeni golubice moja gorimo a brigu brinemo Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Duplikat kljuca Uzalud izvodis to bekstvo iz ljubavi i u jednom pravcu kartu kupujem a vec vidim kako ces, kao iz cipela iz ove veze da se izvuces Jedno, samo jedno ucini mi samo jedno da duplikat kljuca zadrzis Ja iz ove sobe nemam vise gde da odem ne izlazim dok se ne vratis Ref. Ni za sto, ni kom ni tvoj novi dom za sve to necu nista da znam Jer moje je da izdrzim sam da sacekam te i docekam Jer moje je da izdrzim sam da sacekam te i docekam Znam dugo necemo biti u kontaktu i opet s tobom delim stvar po stvor tebi moj blagoslov, meni nostalgija nikad nisam bio sitnicar Jedno, samo jedno ucini mi samo jedno da duplikat kljuca zadrzis Ja iz ove sobe nemam vise gde da odem ne izlazim dok se ne vratis Ref. 2xJer moje je da izdrzim sam da sacekam te i docekam
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Halteri Kad vino prodje i ti mi dodjes zavodis me sva u stilu kutrizane da li je to moda il' nesto novo nisam u toku, zato ocaraj me Ti si maska bez ljubavi sigurna i bez savesti ti ljubis nju i zoves me ja, Balkanac, to da shvatim? Ref. Za ljubav stvorena na zivot mirises kakva romantika halteri bele boje Skandal u vazuhu maste pokvarene kakva romantika halteri bele boje Ti gasis svetlo, u glavi drama tvoja je stikla medju mojim nogama zanos bez fola, igraj do bola nek svaki minut bude prava stvar Ti si maska bez ljubavi sigurna i bez savesti ti ljubis nju i zoves me ja, Balkanac, to da shvatim? Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Karavan Zbog ljubavi sam znao da se pobijem ceo zivot sanjam jedan isti san da ona kojoj prave karte otkrijem zavoli me tako, da joj zivot dam Mislio sam s tobom ono pravo je al' to isto nisi mislila i ti u nasu sam vezu sve ulozio bila je to ljubav al' iz koristi Ma, nosi sve, ne zalim vreme je zapalim iz mesta, mesta Ref. Koznu jaknu, farmerke i srce slomljeno ponecu sa sobom za gorivo nesto malo para dovoljno da se kaze zbogom Autoputem krenucu sto dalje povredjen i u dusi prazan na cetiri tocka mi je zivot spakovan u stari dobar karavan Zbog ljubavi sam cesto glavu gubio i ludosti razne cinio sam, znam al' nisam nijednu laznu ljubio i svakoj mogu da u oci pogledam Mislio sam s tobom ono pravo je al' to isto nisi mislila i ti u nasu sam vezu sve ulozio bila je to ljubav al' iz koristi Ma, nosi sve, ne zalim vreme je zapalim iz mesta, mesta Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Kopka me kopka Ref. Kopka me, kopka, kopka da li me volis ili je klopka da li si verna k'o sto se kunes il' k'o sve zene, da lazes umes Kopka me, kopka, kopka da li me volis ili je klopka muci me sumnja iz dana u dan u sta da verujem, ne znam ni sam Na proveru stavicu te u stopu praticu te mnogo sam ljubomoran al' na to sam primoran Platicu nekog glumca da ti se udvara vec me sve skupo kosta al' ne zalim para Ref. Na isput da li padas ili se cudu nadas da cu da poverujem naivno u sve sto cujem Dokaze trazim prave svega mi preko glave da li si u problemu jos imam dilemu Ref.Kopka me, kopka, kopka (2x) Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Oci boje meda Predugo se trudim san nece na oci ja i budam prezivljavam moru Cak i kada zaspim vrisnem usred noci s istim bolom ja docekam zoru Tuga severna mi setuga severna k'o ti pod kozu uvukla ova prazna flasahej bas me je do kraja dotukla Ref. Jos me prate tvoje oci boje meda jos hladnoca caruje u meni dok ja spremam svoju postelju od leda nekoj drugoj zeni Jos me prate tvoje oci boje meda tuga mi je cimer duze vreme plakao bih rado, al' srce mi ne da jos su usne neme Predugo se trudim san nece na oci ja i budan sanjam tvoje ruke Cak i kada zaspim vrisnem usred noci od zid glavom udaram od muke Tuga severna mi setuga severna k'o ti pod kozu uvukla ova prazna flasahej bas me je do kraja dotukla Ref. Jos me prate tvoje oci boje meda tuga mi je cimer duze vreme plakao bih rado, al' srce mi ne da jos su usne neme
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 20:11:09 od IsoLde »
Trenutno vreme je: 01. Mar 2021, 05:17:10
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .