Ne zovi me 'brate', 'orle', ni 'tigre' jer ja znam sve te igre to su navike stare i ne zovi me 'care'
Aca: Niti munjo, ni grome samo teraj po svome mene pusti na miru u mom svemiru
REF. Svi su moji drugovi svoje snove prodali svima gledao sam ledja da li istina te vredja Ti si isti kao svi mangupi i klosari nemoj da ti bude zao sto sam sve unapred znao platis pre ili kasnije
Aca: Ne zovi me s tobom nikad na pice meni dosta je price sve sam prosao davno sada sve mi je ravno
Zivot mene vara zivot BiiiiP je stara a i ljubav u njemu samo prevara
Jos jedan dan od poraza nije bilo teze bez tebe sto put pao sam jer sam bez ravnoteze jos vrtim se u krug tako Bogu vracam dug
Jos uvek tebi dolazim kad od drugih gubim putevi kojim prolazim za tvoja stopala su grubi 'ko me prati trazi bol nisi rodjena za to
Ref. Tuga preko reda opet srce ujeda moja dijagnoza neizleciva djavo mira ne da pa me tebi otera tvoj maler sam sto ti srecu uzima a moja si ti amajlija
Tisina me okruzuje ma lazem da mi prija jer kada covek sluti je isto k'o pas kad zavija tako zelim da si tu kada krene sve po zlu
Bio sam taksista, bio sam fasista, tvoj licni stilista i tvoj gitarista, sve sam, sve sam ti bio, najbolji ljubavnik, najbolji drug, a ti si htela sledeci krug, sa drugim, zasto bih krio.
I umesto da kod kuce nocas patim, i sedim kao slan, ja izlazim i oseca se kao zvezda, pravi superstar,
Mozak, ruke, noge, sve u akciji, kad poludim, videce se mala ko je ko, u Srbiji.
Ako ti jos fali krevet moj, da te puste, ne brini se, javicu obezbedjenju, stani mirno, sacekaj svoj broj, jer muskarac ja sam, po ubedjenju.
Ako ti jos fali krevet moj, zao mi je, uzele su me od tebe druge zene, imaces ti pored mene sve, imaces ti sve, samo neces mene.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.