Subota je, pijem sam u kafani ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu
Kad od nekud evo ti Boze hteli bi te svi ides pravo za moj stol pitas je li slobodno
Samom sebi kazem ja a ti lepa ko iz sna pored mene sedis tu a ja pijem samo nju kiselu vodu, kiselu vodu a ti me gledas ko znacajno
Pitas jasno ko dan hocemo li u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi hotel zar ne ili motel zar ne
Voleo bih te, razbio bih te ali je pijem ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu
Nisam los nisam zao ali sebe mi je zao koji hotel koji stan hahaha
Gde cu sada s tobom ja sta cu sada s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i ovaj Rolex je fals i moja prica da sam bogat sve je fol
A ti mislis volim nju volim ovu otmenu kiselu vodu, kiselu vodu a ja volim Viski i rado ga se secam
Kad bi znala ko sam ja kad bi znala ko sam ja kad bi znala ko sam ja kad bi znala ko sam ja hahaha
Ref. Ne prilazi, ne prilazi sa mnom u noc ne odlazi ni kelneri ni devojke ne vole takve momke nije ovo stol za dvoje skloniste je ovo moje zato se okreni i ne prilazi
Tri na karte uvek dodam kada hocu da se prodam kradena su moja kola sobu delim pola, pola ne lazem te kad ti kazem istina je da te lazem
Kad bi znala ko sam ja da su dzepovi mi prazni da me jure ljudi razni i da samo cekam bruku
I sebe mi je zao i tebe mi je zao pitas jasno ko dan da li idemo u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi neki hotel sa vodenim krevetom koji hotel, koji stan
Ama gde cu s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i Rolex je fals i maska je sve ja bih te voleo, ja bih te razbio
Ali ja pijem ko za sram kiselu vodu
kad bi znala ko sam ja ubila bi se, ubila bi se hahaha
Te noci kad me stignu potjere kurve sudbine I kada udjem iza ovoga kao kod rodbine Kao zvijezda padalica ko neki lijepi kaput sa dva lica
Te noci sest ces na svom prozoru u morni ociju tesko je cekati na vozove koji tu maraju to je tesko a lako je zivjeti i umreti pile moje te noci te noci
Kad umrem,kada odem, kad me ne bude Samo ce dvije zene da se probude jedna je moja mati ona ce plakati druga si ti ti ces me kleti
Te noci zepsces na tvom prozoru umornih ociju Tesko je cekati na vozove koji tumaraju To je tesko, a lako je zivjeti i umrijeti pile moje
Kad umrem,kada odem, kad me ne bude Samo ce dvije zene da se probude jedna je moja mati ona ce plakati druga si ti ti ces me kleti
Ko jos ide praznog srca u svatove kao vojnik prazne puske u ratove ja, jer ja gubim, onu sto mi dusa ljubi ja, jer ja krijem, gorke suze sto ih lijem, a niko ne vidi
Ref. Samo da izdrzi srce, pogled drag samo da pregrmi, stisak blag a kad' odu svatovi plakacemo ja i ti
Ko jos peva svome srcu na umoru kao slavuj svom zivotu u zatvoru ja, jer ja gubim, sto mi dusa ljubi ja, jer ja krijem, gorke suze sto ih lijem, a niko ne vidi
O jesi li to ti zena pred kojom klece svi al rekoh neces uspeti, za mnom ces zaliti u bedi stariti
Od tvoga tako lepog lica nece ostati ni senka, a ti cuda gle lepsa nego pre
A ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udarim
Ref. Napred nazad, nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju
O jesi li to ti srecna u novoj ljubavi al rekoh neces uspeti, da me zaboravis, da ces poludeti i da ce posle mene ostati bar trag na tvome telu, a ti cuda gle jace nego pre
Jesi li to ti stara ljubavi sta li ti se posle mene to dogodilo, dal si sretnija il pametnija sta li te posle mene preporodilo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.