Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Tuzna srca i umorne duse bez ljubavi i zeljenog sveta nosen tuznim vetrovima gde me tvoja ljubav ceka doceka me na tvom pragu, hladna kuca i tisina neka
Mozda neces da me vidis il' ne pamtis ime moje sta da kazem srcu svome zar sam ja ostavljen zar sam tako brzo zaboravljen
Zasto zivim i cemu se nadam sta ostaje u slomljenoj dusi gde da krenem kad sam hteo samo tebi da se vratim sto me nisi ti cekala i da hocu, ne mogu da shvatim
Ostavljam ti na vratima pismo procitaj ga i spali ga draga nek' izgori kao ljubav kojoj nisi dusu dala da kraj mene budes dugo nisi htela ili nisi znala
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
988 ako ne znas ko sam 93 ako negde gori 9811 da te budi 94, mala, kada ti poludim
Dao bih ti ja svoj broj dao bih i zivot svoj al' ne mogu, mala od tog psa cuvara
Bacicu mu kosku ja na tren da te ne gleda neka igra krene privij se uz mene
Beli papir ti u grudi skloni tu si moji vazni telefoni
REF. 988 ako ne znas ko sam 93 ako negde gori 9811 da te budi 94, mala, kada ti poludim
Dao bih ti ja svoj broj dao bih i zivot svoj ne smem od tog klinca tog sar-planinca
Bacicu mu kosku ja na tren da te ne gleda neka igra krene privij se uz mene
Beli papir ti u grudi skloni tu si moji vazni telefoni
REF. 2x Devet-osam-osam - ako ne znas ko sam deveset i tri - ako negde gori devet-osam-jedan-jedan - da te budi devedeset cet'ri, mala, kada ti poludim
Kad mu nocas ruka ka tvom telu krene pitam se sa pravom zna li on za mene
Ne znas ni ti dok si s njim doslo vreme da te podsetim
REF. Ne teraj me kao stranca dok me tuga prati ziveo sam tu pre njega sad pamti, pa vrati Pozdravi me i ugosti u ime starih dana a onda pusti da te molim ja iz drugog plana
Kad te pita ko sam daj mu lazno ime kao da i rod sam njemu predstavi mi
I ruku cu mu ja pruziti jer ja volim isto sto i ti
REF. Ne teraj me kao stranca dok me tuga prati ziveo sam tu pre njega sad pamti, pa vrati Pozdravi me i ugosti u ime starih dana a onda pusti da te molim ja iz drugog plana
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.