Trenutno vreme je: 05. Mar 2021, 15:28:33
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Mitar Miric (Pročitano 146658 puta)
10. Avg 2005, 23:03:53
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako Boga ima Ako Boga ima neka mi pomogne da poslednju snagu moje srce smogne da prezalim dane srece i tu zenu sto me nece Ref. Ne daj se srce ne daj se, ne gini ja sam hteo da joj budem jedan jedini Voleo sam ludo i dao joj snove sad kad drugog ljubi molim srce svoje da prezali dane srece i tu zenu sto me nece Ref. Ako pravde ima nek joj zivot sudi ja je kleti necu sto se s drugim budi prezalicu dane srece i tu zenu sto me nece Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako se nisi udala Zovem te, zovem, ljubavi kao nekad ja i ti da pevamo, da igramo i do zore ljubimo Ref. Ako se nisi udala ako si me opet pozelela ako ti je dusa cista adresa je moja ista Ljubavi moje mladosti gresniku ovom oprosti zivim sam, zivim sam hocu zivot da ti dam Ref. Na starom mestu cekacu ako ne dodjes umrecu cekacu, plakacu i zauvek nestacu Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Banja Luko sejo mila Banja Luko sejo mila zasto me je ostavila otisla je noci jedne i odnela dane srecne Ljepsu niko sreo nije sve od Bosne do Srbije Banja Luko ziva bila daj covjeku ovom krila da preletim preko gora naci cu je ja to moram Ljepsu niko sreo nije sve od Bosne do Srbije Banja Luko kuco moja nemam mira ni spokoja svakom onom ko je sreo uzela je srca deo Ljepsu niko sreo nije sve od Bosne do Srbije
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Blizanci Sta cu tebi ja sta ces meni ti kad odavno jednom drugom mi smo neverni Ref. 2x Vezuju nas, vezuju nas ne vidljivi lanci od srca do srca mi smo ko bliznaci mi smo ko bliznaci Nisam svetac ja ni andeo ti oboje smo u dnu duse malo garavi Ref. Ozenicu se ja udaces se ti ali bliznaci jedno drugim bice svatovi Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bog mi dao Ti si zena koju svako samo moze da pozeli ti si ona koja sa mnom zlo i dobro deli Da zahvalim samo mogu Bogu sto te dao meni ova moja glava luda ne zna to da ceni 2x Ref. Bog mi dao glas da pevam para koliko mi treba al' mi nije dao srce da te volim sve do neba Bog mi dao dobro zdravlje a nimalo savesti sto si moja imam vise srece nego pameti Ti si zena kojoj svako sve bi zelje ispunio a ja cak i kad je tesko s tobom nisam bio Da u kuci imam blago to svi vide osim mene gde me takav zivot vodi pokazace vreme 2x Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cigance Crna kosa, taman ten osmeh kao izmisljen pametna ko pcelica ali ptica selica Mala ostrog jezika svadjalica velika uvukla se ispod koze koliko je volim, Boze Ref. Cigance, cigance da ti kupim zlatno lance pa da s tobom svetom skitam kol'ko kosta, ja ne pitam Cigance, cigance kucni red mi ti zavedi s tobom svaki tren proveden veruj mi da para vredi Ziva vatra, nek se zna zavodnica opasna za nju sale nema jer na sve je spremna Ponos je za naciju uvek je za akciju uvukla se ispod koze koliko je volim, Boze Ref. Luckasta je sto na sat sve mi radi u inat crni biser okeana za moj ukus nema mana Kupila me pogledom nagradila pobedom uvukla se ispod koze koliko je volim, Boze Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cigancica Poludela mi glava izgubio sam um otkada sam sreo cigancicu tu Ne znam kuda idem zbog nje razum gubim mislim stalno kako opet da je ljubim 2x Ref. 2x Eh sto igra, eh sto peva eh sto ima lice ljubim te u dusu moja cigancice Svakakva se sa mnom desavaju cuda jos kada bi htela za me da se uda Zeleo bih mnogo dece da mi rodis i kroz zivot stalno ti ces da me vodis 2x Ref. 2x Napravicu svadbu najludju do sada na njoj da mi peva cigancica mlada Njena pesma svakog u srce da dira Bata Pale kolo mora da mi svira 2x Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cudotvorac Zna li neko cudotvorca sto ljubavne jade leci kao rukom odnesene prijatelji, sta cekate vodite me tamo ako moze da izleci mene Ref. 2x Dajte mi muziku sipajte mi vina stara nadjite mi devojku koja ljubi, a ne vara Cudotvorac, cudotvorac meni treba samo dok jos uvek nije kasno vozite me tamo 2x Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dajte mi da zivim Pricate mi o zivotu mom ne pricate o svom ucite me kako ja da zivim i da vise ne zalim za njom Ref. 2x Dajte mi da zivim dajte mi da zivim zbog mladosti koja gori zbog proslosti koja boli zbog ljubavi njene ne krivite mene O zivotu mome znate sve i da pijem zbog nje svaka prica pocinje o meni prijatelju uzeli bi sve Ref. 2x Pustite me da odlucim sam kako zivim, ja znam necete me promeniti nikad kome hocu srce cu da dam Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dobro jutro rekoh zori Ref. Ooo, aaa Sta da radim ja sta da radim ja Dobro jutro, rekoh zori draga prozor ne otvori svanula je zora plava a kraj drage neko drugi spava Prolaznik neki prodje i rece ne cekaj sine, vec kuci kreni sinoc ti draga za drugog ode zato ne svetle prozori njeni Ref. Pos`o bih kuci, al' ne mogu is`o bih negde da sebe smirim sunce se radja, a ja se pitam kako cu sutra bez nje da zivim Ref.
Trenutno vreme je: 05. Mar 2021, 15:28:33
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .