Neki ljudi ovde rade šta hoće i to im se toleriše!? Dokaz o nameštanju su videli svi moderatori pa i administrator i kaznio je samo jednog aktera oduzimanjem 3 boda,dok je drugi ostao nekažnjen A mnogo više ih je umešano... Mislite li da ima razloga za nameštanjem i koji bi to povodi mogli biti?Zarad čega sve to?Zbog banera???Ili postoji nešto "više"... Iznesite vaše mišljenje...
p.s. verovatno će zaključati ovu temu i toliko o famoznoj rečenici(sloganu) "Dobrodošli na najveće slobodne internet diskusije"!
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora latifovich (Vreme: 26. Feb 2008, 13:20:09)
Neki ljudi ovde rade šta hoće i to im se toleriše!? Dokaz o nameštanju su videli svi moderatori pa i administrator i kaznio je samo jednog aktera oduzimanjem 3 boda,dok je drugi ostao nekažnjen A mnogo više ih je umešano... Mislite li da ima razloga za nameštanjem i koji bi to povodi mogli biti?Zarad čega sve to?Zbog banera???Ili postoji nešto "više"... Iznesite vaše mišljenje...
p.s. verovatno će zaključati ovu temu i toliko o famoznoj rečenici(sloganu) "Dobrodošli na najveće slobodne internet diskusije"!
ne znam da li ce zakljucati ili nece,ali jedno je sigurno,ja sam dobio kaznu za nesto sto nisam pocinio,a i samim tim iako nisam znao sta je ip adresa,rekli su da smo sa istog kompa,sto je na kraju ispalo da nismo sa istog,ali meni nije to problem,ja mogu da varam ako hocu pozovem druga da dodje na forum i eto,fazon je u tome sto sudije na suspenduju one koji se stvarno dogovaraju,meni zaista nikada nije bila nezvazna pobeda,volim da pobedim,ali na pravi nacin
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
A mislite li da je lako kontrolisati 10-tak kvizova, bez neke velike podrske clanova! MI nismo policajci da kontolisemo svakog clana, a ponajmanje smo u mogucnosti da kontrolisemo necije privatne poruke preko kojih mogu da se dogovaraju u vezi odgovora! Ja ne pratim kvizove ali neko moje skromno misljenje iznosim.
MI nismo policajci da kontolisemo svakog clana, a ponajmanje smo u mogucnosti da kontrolisemo necije privatne poruke preko kojih mogu da se dogovaraju u vezi odgovora!
Neki ljudi ovde rade šta hoće i to im se toleriše!?
Notorna budalastina.
Citat
Dokaz o nameštanju su videli svi moderatori pa i administrator i kaznio je samo jednog aktera oduzimanjem 3 boda,dok je drugi ostao nekažnjen
Ali je isto tako toliko puta prisustvovao raspravama izmedju istih 5 ljudi oko kvizova da mu se prevrce zeludac kada bilo koga od njih vidi online... To o cemu ti pricas nije dokaz... to ne znaci ama bas nista... to je dovoljno za sumnju, ali ona nije potkrepljena nicim vise... Trazio sam konkretne dokaze i nisam ih nasao... proverio pp... Da sam ih nasao bili bi suspendovani kao sto je bio suspendovan pobednik seks kviza... To sta neko pretpostavlja zaista nije moj problem.. Od sledeceg meseca vise necete igrati po sadasnjim pravilima, pitanja ce postavljat sudije i nece ih znati niko sem njih samih... necu ih znati ni ja....
Mnogo je tuzno kada neka lepa ideja propadne zbog par debila... A meni ste u toj celoj prici gde je vas mozda 3-4 u sukobu, svi isti... Svi se medjusobno optuzuju... Guse na private, smaraju i sl... I svi imaju nekakve dokaze...
Citat
A mnogo više ih je umešano...
Vatikan, Masoni, Templari...
Citat
Mislite li da ima razloga za nameštanjem i koji bi to povodi mogli biti?
Potreba za izivljavanjem...
Citat
Zbog banera?
I duksa / dukseva...
Citat
Recenica je tacna... Jedva cekam nove kvizove od marta, pa da ni jednog od vas ne vidim u prvih 10... Gadite mi se... Toliko zavisti, mrznje, paranoje... Gde vi zivite...
Jel mislis da sam ja odusevljen sto par istih imena pobedjuje u kvizovima? Naravno da nisam, ali oni to ne rade krseci pravila na samom forumu... Da li pisu nesto van foruma, prave dogovore, zaista ne znam... Kad razvijem vidovitost, onda cu o tome suditi...
A ovo odvratno patetisanje kako forum nije slobodan zaboravi odmah i nikad vise nemoj spomenuti ako makar i trunku morala imas... Radimo ovde kao konji da bi par vas moglo da nam sere po glavama... Ma gonite se...
zavuci posle nesto na science ili sacekaj da se dogovorimo sta ces
Posalji mi na pp postavljeno na imageshack, i umanjicu mu bodove za jos 5, pa ce izgubiti taj kviz zbog tog prekrsaja... Jer ovo ne znaci bas previse... moze da se upise bilo sta..
U tom trenutku sam umanjio za 3 jer ste mi se stvarno popeli na ... a toliko je bila razlika izmedju njega i sledeceg na listi, prema onome sto sam video... Tada sam i doneo definitivnu odluku da se kvizovi u martu rade po drugacijim pravilima... Kada ih vidite siguran sam da cete biti odusevljeni... Jedna od stavki je da se svaka pomisao na eventualnu prituzbu u okviru samog kviza kaznjava oduzmanjem bodova. Pa ako vam se svidi, posle treceg oduzimanja ste suspendovani i onda ce i ostali moci da se igraju a ne da se normalni razbeze kad vide vase prepirke, peckanja i rasprave...
Kad ne budem svakodnevno sa nekoliko strana slusao ta sranja preporodicu se...
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 14:41:31 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!