Imam geforce 8600 gts,monitor 19`tft lcd, XP Pro sp 2. i kad recimo igram cs 1.6 pa na alt privremeno spustim igru i posle kad podignem sve ima osim slike,iskljucio sam vertikalnu sinhronizaciju po preporuci sa jednog foruma zbog boljeg ucinka u igri.
pa kakve to veze ima koju graficku i monitor koristis....??? bitno je to koju igricu to igras...??? Inace kad tako spustis igricu sa alt+tab ti je u stvari smestis u memoriju, delom u ram ,delom na hard, i kada zelis da se vratis, sve se pobrka...znaci da to ima veze sa velicinom tvoje Ram memorije i hard diska na kome si postavio virtual memory...pa bih ti preporucio da se uzdrzis od tih stvari, jednostavno kad se igras, igraj se brate...pozz
Preporucujem ti da tweakujes komp...Procitaj ovo bas na kraju...http://forum.burek.com/index.php/topic,314217.10.html ...Skini neke programe poput TuneUp Utilities 2008,CCleaner,SpeedUpMyPC 3,Registry First Aid...Videces kako ima bolje da sljaka..P.S.Bar bih ja to uradio...Takodje i sredi procese u services.msc...I oni znaju da prave probleme u toku igranja...
« Poslednja izmena: 24. Feb 2008, 00:43:25 od goran988 »