Kao da sedim na krovu nekog umornog grada Dok tiho pricamo mesec i ja Nocas ovladaj besom kaze ovladaj sobom Nocas senke igraju svoju igru i okrecu tiho svaki nemir u pobedu A znam gde boli, boli kada si ti nista nekom ko je tebi sve
Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Kao da sedim pod kapom neke umorne price Dok tiho mislimo mesec i ja Ona znala je da ode, on morala je Kaze prejaka zedj je slomila sve
Zelim te sada ako nije mrznja Mrzim te sada ako nije ljubav Uvek ce senke igrati igru Uvek ce senke igrati za nas
Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Da li zna? Da nemam vremena da nemam razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Hteo bih negde da te vidim Kao slucajno U kom dzepu ovaj grad Te nocas sakrio
Sada ne mogu da zaspim Nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim Od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Kad sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu I taman kad se noge naviknu ti vise nisi tu Sada ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Neko te ima nocas, neko te voli Neko te ima, to nisam ja
Kad sam s tobom, kao da padam, a nikad ne-padnem Gde te sakrio ovaj grad, ne mogu da te pronadjem I ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Neko te ima nocas, neko te voli Neko te ima, to nisam ja
Ovaj tango za mene, tebe, nju i njega Je tako opasan ples, po nasu divlju glad Tako tesko se u nama, lomi daljina koja kida A umreti je lako, svaki put nebo zna, cuje glas, Ti si sam, i plasi te do smrti
Znam zelis da sam tu da hodamo po tlu toplom od suza Noc kad mene ne bude pomisli da san pada ti na lice Gde saputace mrak, zastace ti dah, cekaces sama
Kazi mi Da li kad mislis na nas Tisina vlada poljima Koja cuvaju sve nase tajne
Secanja Imaju pravo na nas I svakog jutra bude me Placem u sebi, lagano umirem
Zasto bih plakao Ali ponekad, uvek sama od sebe U more padne od milion jos jedna Topla suza za tebe Zasto bih plakao Vidis ponekad snovi dobiju krila Evo dajem sve svoje za godine tvoje I sto si nekad mi bila
Nadam se Dok dani puze kraj nas Da mozda negde i ugledam Te stope tvoje cekam citav vek
Zaveden mirisom sna Koji krade mi dusu A znam da nemam pravo Ne nemam pravo na nas
Sve vreme ovog sveta je moglo biti nase Sad sedim i gledam kako dan Svojom lepotom se budi Ne nisam tuzan Ponekad takvo je lice Dok sedim i cekam da kazes mi Odlazim
A sta ako ti ja Sapnem sad neke reci Koje nikad nisi ti cula pre Koje te probude i podsete Da mozda mi poneki put Sapnemo sve one reci Koje nikad nismo pre govorili
Hajde spavaj sad Mozda i nadjem te u snu
Sve vreme ovog sveta je moglo biti nase Sad sedim i gledam Ovde se dlanovi spojiti nece
Tako lako polako je sve uzeti A tako tesko, tesko je s tim ziveti
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.