Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Moj rodni grad je tamo dole A tamo dole svi me vole A ispred vrata cekaju mama i tata Ispred kuce ruke siri Mary Ja joj kazem: 'ajd ne seri, Ja idem da vidim zelenu travu doma mog..
Evo me stizem iz daleka Gde trava nije bas i neka Kraj rodne reke ima lepe trave meke Mene ceka cela familija 'Ocu da ih vidim i ja, Al' sad mi je preca zelena trava doma mog
Jebi ga, onda sam se probudio I sam sam se sebi cudio I zamalo da me strefi slog Video sam cetiri zida me okruzuju I shvatio da me optuzuju Sto sam tajio Da sam gajio zelenu travu doma mog
'Oce da mi rikne moja cuka 'Oce da me strefi slog Sto ne mogu da vidim zelenu travu doma mog
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Napravi musko od plastelina i oblikuj ga po svojoj volji jedino tako nacices nekog koji ce biti od mene bolji
Kada se vratis iz ovog mraka nacices nekog beskicmenjaka kome ces srce slomiti i sa lakocom pripitomiti
Ref. A poverovao sam na par trenutaka da se jeftine predstave ne izvode da nisi od onih vestackih lutaka koje se tamo serijski proizvode koje se tamo serijski proizvode
Bice to zvekan k'o pamuk mekan da slusa komande, dresiraj stene ti okom, on ce iz cuga skokom al' nece te voleti vise od mene
Ref.
Napravi musko od plastelina i oblikuj ga po svojoj volji jedino tako nacices nekog koji ce biti od mene bolji
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.