Medju milion zvijezda ja bih te pozn'o slijep za tvoj dah dos'o sam na svijet Da podjelim dobro s tobom podjelim zlo a ti si me povukla na dno
Sto godina samoce bi stalo u tren kazu da si ista da pitas za mene Reci mi tajnu, sto je krijes u sebi zrno kafe da sam je l' me ikad bilo u tebi
REF. Dani idu, godine sute s tvoje strane jastuka k'o sati su minute a ja od sjecanja S tvoje strane postelje prazno ja u mraku pokrijem s drugim da te dijelim ...to ne umijem
Medju milion zvijezda ja bih te pozn'o slijep za tvoj dah dos'o sam na svijet
Reci mi tajnu, sto je krijes u sebi zrno kafe da sam je l' me ikad bilo u tebi
Slusali smo tada ploce vrijedile su jos lire i marke ulica je njena dobro izlizala moje starke Bila je u svakoj pjesmi moje prve satro grupe neko voli je od juce neko jos od skolske klupe
Hej, ehej ljubav nije neka mudrost hej, ehej i sad spreman sam na ludost
REF. 2x Ne idu svake usne bas na svake obraze ne idu, to je tako ljubavi prave ne prolaze
Dobro pamtim kad je prisla drukcija od onih sto su kao da je s neba sisla i stavila mi gel u kosu Prstima je rasupala moju kosu, moje snove u svemu je i sad ima ovih dana, noci ove
Hej, ehej ljubav nije neka mudrost hej, ehej i sad spreman sam na ludost
Samo jedan zivot imam zivjecu vjecno... iz tvoje ruke ja sam htio pit'
Meni vratit' vjeru da nije bila greska ako jednu kap mi das, mozes ti...
Samo jedan zivot imam kruh i voda vjekovima tebe gladan, tebe sit
Pod stare dane dusu prodat' vrijedi, Boze, za pogleda njenog tren na svijetu bit'
REF. Zadnji put me pogledaj i reci da me ne volis kad moras da me ubijes ti me gledaj u oci Ako nisi kriva ti rukom prva uzmi za kamen kad si ga varala sa mnom to ja, ja sam bio prevaren
Samo jedan zivot imam kruh i voda vjekovima tebe gladan, tebe sit
Pod stare dane dusu prodat' vrijedi, Boze, za ociju njenih tren na svijetu bit'
Moj je zivot tuzna prica nista ti lijepo nemam rec' tamo gdje sam davno rodjen nisam bio dugo vec...
Sve je isto...samo ona nije tu
Tvoj je zivot tuzna prica nista mi lijepo nemas rec' cuvao sam zlatnu ruzu dugo, godinama vec
Sve dok nije...tiho nestala...
Duet: REF. Nekad davno sam je ljubio i tada bio sam joj je sve samocom sam je ubio i sad, napustila me je Nekad davno si je ljubio tu, pod tresnjom, bas tu ali ruze, k'o drugi cvijetovi bez ljubavi umiru
Necu vise da pruzam ruke za novu ljubav nemam snage ja okrecem glavu, sta me se tice kome je sada jedina
Al' paticu...bez njenih usana
Okreces glavu na drugu stranu ti nemas snage za jos dan jednom ce sve to saprati kise i sve izgledat' ce k'o san
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.