Gde li si nocas, to ne zna niko a svi bi hteli da si tu jos uvek cekam, samo toliko a znam da cekam uzalud
REF. Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam neko je ljubi a ja nocas poludecu sam Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam drugi je ljubi a ja i nocas spavacu sam
Sta je bilo, bilo je sto je mnogo, mnogo je sve u svemu - dobro je
Mozda je tako, desi se lako da nekog volis uzalud desi se jednom, desi se triput' al' meni ko zna koji put
REF. 2x Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam neko je ljubi a ja nocas poludecu sam Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam drugi je ljubi a ja i nocas spavacu sam
2x Sta je bilo, bilo je sto je mnogo, mnogo je sve u svemu - dobro je
Bar nocas nemoj nigde daleko e, da sam onda rekao to
Kad bi tad bilo sad da Bog da sansu tu bar da vidim s neba poruku
Ne bi svanuo dan sto na dobro ne sluti dan zbog kog ne vredi ustati
REF. Nekad me strah da te zovem jer znam da neces me cuti nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam, nemam ja od tebe ni pozdrava ni saveta da ga poslusam kada kazes - mali, dalje moras sam
REF. Nekad me strah da te zovem jer znam da neces me cuti nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim 2x Ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
K'o da znas, k'o da i to predosjecas ti si tu kad tvoje ime krene stane mi na usnama
Samo tvoj ja sam dusom ostao s kim da zivot mijenjam da bi bilo lijepo ponovo
Ova bol sto bar nije nevjerna lomi me ma koliko bio ja
REF. A ti, ti me pitas gdje sam sinoc bio i u mislima sam samo s tobom a gdje bih drugo bio Jos veceras nek te nemam nek sutradan svane sada i zauvijek budi samo moja kao nekada
Ti i ja nismo bili samo par jedan svijet za sebe, tamo negdje jedno drugom sudbina
Sada znam nisam ziveo ni dan jer je stalo vrijeme kad od mene ti si otisla
Stara bol u srcu mom se odmara razdire, zaborav te ne pusta
REF. 2x A ti, ti me pitas gdje sam sinoc bio i u mislima sam samo s tobom a gdje bih drugo bio Jos veceras nek te nemam nek sutradan svane sada i zauvijek budi samo moja kao nekada
Vracas mi se kao krv u srcu svojim toplim pumpama vracas mi se kao krv u lice kad ga taknes usnama
Kao dusa u klonulo telo na vratima kad te ugledam kao znoj na uzareno celo samo kad ti grudi pogledam
REF. K'o da zenu nikad nisam video k'o da mi je sudnji cas kao s lanca pusten pas Kao decak igracku u izlogu samo bih te gledao samo bih te voleo dok mogu...
Vracas mi se kao strah u kosti kad se samo prisetim da cu sutra drugom da te vratim grc u ruci osetim
Vracas mi se k'o vazduh u pluca miris kose kad ti udahnem moja vatra gori do smaknuca i gorece dok ne izdahnem
REF. 2x K'o da zenu nikad nisam video k'o da mi je sudnji cas kao s lanca pusten pas Kao decak igracku u izlogu samo bih te gledao samo bih te voleo dok mogu...
Dobro dosla Laura. Dugo se nisi javljala. Ostavi telefon svoj, zapisi moj.Sto se tice drugova,proslo je mnogo vremena.Neki su davno otisli,nisu se vratili.
Ovde stvarno nista novo u ovoj nedodjiji.Ko da vreme nam je stalo,samo smo stariji.
Ref.
Dobrodosla Laura.Ovaj grad je caura.Ti si kao dijamant.Oko tebe Laura. Stvarno dobro izgledas il` se lazno predstavljas.
Dobrodosla Laura.Ovaj grad je caura.Ti si kao dijamant.Oko tebe Laura. Stvarno dobro izgledas il` se lazno predstavljas.
I opet je isto Laura. Od istoka do zapada. Jedni su uvek lutali, mudri su cutali.
Ovde stvarno nista novo u ovoj nedodjiji.Ko da vreme nam je stalo,samo smo stariji.
Ref.
Jos nosim tvoj trag duboko u ocima, da lakse do mene prepoznas put u snovima, i odraz si moj u uglu ogledala, bez tebe jos lutam ko ukletva bez obala Izadji iz mene, na sat il dva, kad utrnu vene, da te prezivim ja Starim sam, cemu se bez tebe nadam, ciju laz zivim ja, nema nas, a sve bih dao da jos nas spaja ista bol i predaja Jos pratim tvoj trag duboko u grudima, to jedino mesto gde dodjes mi na prstima, oprosti mi bol i nocas te osecam, da zelja je jaca od vremena zaboravljam Izadji iz mene, na sat il dva, kad utrnu vene, da te prezivim ja
Starim sam, cemu se bez tebe nadam, ciju laz zivim ja, nema nas, a sve bih dao da jos nas spaja ista bol i predaja Starim sam, cemu se bez tebe nadam, ciju laz zivim ja, nema nas, a sve bih dao da jos nas spaja ista bol i predaja Starim sam, cemu se bez tebe nadam, ciju laz zivim ja, nema nas, a sve bih dao da jos nas spaja ista bol i predaja..
Ne izgovaraj mi ime ni u snu, znaj od mene licno imas zabranu jer ako glas ti dopre do mog srca umrecu, ne izgovaraj mi ime ni u snu. Prazne case pune bola me opominju, s tobom sve bi opet krenulo po zlu.
ref. Moram da te unistim u sebi, moram da te zaboravim, moram zbog neceg kobnog i loseg u tebi da zauvek odem i da te ostavim. Moram da te unistim u sebi, moram da te zaboravim, moram da ugasim prokletu zelju u meni, zelju za tobom sto ipak ne prolazi, moram.
Ne izgovaraj mi ime ni u snu, i dok budis se u tudjem krevetu, i ne idi na mesta sto nas vezuju, ne izgovaraj mi ime ni u snu. Prazne case pune bola me opominju, s tobom sve bi opet krenulo po zlu.
Mala, proteklih dana idem na hiljadu strana, zvan ili nepozvan. Ja sam zbir svojih rana, dusu umornu svoju u bolu odmaram. Sva moja pijanstva pijanstva su mladica, a mamurluci starca od sto godina.
ref. Izbegavam da dugo budem sam u stanu, tu sve na tebe seca me, tu krijem svoju mracnu stranu. Izbegavam, pa letim kao muva bez glave, gde cu pasti ne gledam jer svejedno ja zbog tebe da stradam ne izbegavam.
Mala, proteklih dana haos mi je nirvana, da ti ne objasnjavam. Ja sam zbir svojih rana, dusu umornu svoju u bolu odmaram. Sva moja pijanstva pijanstva su mladica, a mamurluci starca od sto godina.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.