Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Nije mi stalo
Ova noc k'o molitva, nada na usnama da li si me volela, to nebo zna ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je
Ref. 2x Ma nije mi stalo, to srce malo da li je za me kucalo jos su mi tvoji poljupci sveti a ti ces drugog voleti
Ova noc od ludila nade mi ubila tvoje ruke ledene nisu za mene ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Ljubis me, njenim usnama njenim rukama, u kosu zapletes bol gledas me, njenim ocima budis nocima, kao da jos sam tvoj
Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam
Ref. 2x Da si tu, i mene bi bilo jer odavno nisam onaj kog' znam da si tu, sa dna bi me diglo i ne bih kraj nje zaspao sam sam bez ljubavi na dnu, da si tu
Sanjam te, s' njom u narucju i jos me napiju, tugom secanja sva proklet sam, kad se prodam njoj jer do pola tvoj, zauvek ostajem ja
Ja nisam priznao kad sam te izdao da mnoge noci bio sam njen i kad sam voleo, druge sam ljubio i svakoj bio samo lak plen
U knjigu prevara davno sam upisan iz tvoga srca sad zauvek izbrisan
Ref. Ja sada imam sve, al' jedno fali mi da sve to s tobom podelim ja sada mogu sve, al' jedno ne mogu da pored tebe ostarim jer ko zna cija si i ko te raduje kad nisam znao ja, nek drugi voli te
Bila si najbolja, to nisam video za tvoju ljubav bio sam slep s tobom sam stekao, drugima prodao sad srece nemam ni za lek
Iz mog zivota si zauvek nestala u mome srcu si jedino ostala
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.