Težak je život folk- zvijezde. Ne puni stadione kao nekada, 'drugari' je cenzuriraju, a otkad nema Arkana, Ceca je u celibatu pa dane krati s ekipom iz Zemunskog klana.
Najveća folk-zvijezda Srbije i jedna od najkontroverznijih žena na Balkanu, Svetlana Ražnatović Ceca, nakon što ju je većina srpskih medija počela šikanirati, dala je ekskluzivni intervju Kuriru, u kojem je među ostalim izjavila da sedam godina nije bila ni s jednim muškarcem i da može bez seksa, prenosi Večernji list.
Udovica Željka Ražnatovića Arkana, za nedavni debakla na koncertu u Knjaževcu, na koji je umjesto 25.000 očekivanih posjetitelja došlo ''svega'' 5000 ljudi, krivi organizatore, a ne pad svoje popularnosti.
"Drago mi je kada ljude zanima što se događa s mojim životom, ali mi nije ugodno kada imaju nerealna očekivanja. U Knjaževcu je bilo sjajno, što su mnogi mediji i prenijeli. Međutim, činjenica je da je ulaznica od 600 dinara (60 kuna) za mnoge bila preskupa."
Javnost vjerojatno najviše zanima njen odnos s prvim čovjekom srbijanske TV-kuće Pink Željkom Mitrovićem, koji je zabranio emitiranje Cecinih spotova i njeno pojavljivanje u emisijama na svojoj televiziji, zbog informacija o njezinoj povezanosti s Zemunskim klanom te sudjelovanju u planiranju njegove otmice.
Ceca je demantirala njegove izjave, rekavši da je to apsolutna neistina.
"Dala sam službeno priopćenje svim medijima da je to što je izjavio apsolutna laž. To je moj stav, moja istina i ne bih više komentirala tu temu", izjavila je Ceca, te dodala, da joj je unatoč svemu Mitrović drag i da ga dalje smatra svojim prijateljem.
U intervjuu Ceca je istaknula da ako se druži s ljudima koji su sudjelovali u atentatu na premijera Zorana Đinđića, ne znači da je i ona bila u to upletena. Isto tako je porekla sudjelovanje u otmici Brenina sina.
Inzistirala je na tvrdnji da su Arkan i Đinđić bili veliki prijatelji, unatoč tome što je Đinđićeva žena to demantirala.
Ovu kontroverznu pjevačicu, inače majku dvoje djece, mnogi su povezivali s Željkom Joksimovićem, no i te navode je demantirala.
"Željko Joksimović je moj veliki prijatelj. Živcira me što svi misle da sam u vezi s muškarcima s kojima se samo družim. Ne bježim od ljubavi, ali to ne znači da je moram pod svaku cijenu tražiti, no također niti ne namjeravam cijelog života biti sama", izjavila je na kraju Ceca, piše Večernji list.
sta vi znate bre dal ona ima odnose ili ne .i sami znamo da je ona zvezda da je takvi napisi po novinama opste ne diraju .isto kao mala sanja iz zvezda granda.haha mislili pustice njen odnos pa ce da je uniste a ustvari samo je postala sigurnija u sebe .a kao mi to ne radimo.i iiiiiiiiiii bre
[Edit by krouli: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 20:04:29 od krouli »