Imam veliku zbirku pesama. Pošto mi često slučajno prebace pesme u drugi folder, kako da sprečim njihovo brisanje i prebacivanje, a da bude dozvoljeno slušanje i kopiranje. ukratko želim da imaju status kao da su na CD-u.
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 21. Feb 2007, 16:30:31)
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Mnogo ga bre komplikuješ. Običan ne umrežen komp koristi se za igrice, muziku i slične stvari.
Samo mi treba neka mala zaštita kada moja sestra komšija ili neko sličan koji nema pojma o kompjuterima sedne, može da sluša muziku i da je kopira na CD ili neku drugu prenosivu memorij, ali da ne može da je obriše ili da je prebaci sa originalnog mesta
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Desni klik (sta oces da im ogranicis) Properties>Security>Advanced>Permissions (kliknes na nalog)>Delete i Delete Subfolders and Files i postavis na deny
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 13:36:23 od lazacar »
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Desni klik (sta oces da im ogranicis) Properties>Security>Advanced>Permissions (kliknes na nalog)>Delete i Delete Subfolders and Files i postavis na deny
OK. kad odem na Properties imam tri jezička: general, sharing, costomize. Security nigde. a sad odo da potražim program.
P.S. Ali ipak voleo bi da znam način bez dodatnih rograma.
To nema nikakve veze sa Service pack-om, kao prvo HDD treba da je u NTFS file system-u, i kao drugo otvoris Win Explorer, ides na Tools pa na Folder Options, prebacis na tab View scrolujes na dno i odcekiras Use simple file sharing (Recommended)
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.