Inace da dodam signal bezicnog neta hvatam samo sa terase, hoce li ova antenica moci da mi omoguci da predjem u stan (prvu sobu do terase). Sto se tice tog proizvoda sto si mi naveo jel se tu spaja kablom ta antenica i laptop?
Nece ti pomoci, temporalna vremensko prostorna delokacija je josh uvek u povoju... Isto vazni i za fazni pomeraj i teleportaciju... Brut force prolazenje kroz zidove je poprilichno bolno ako ne koristish mehanizaciju ili makar hilti bushalicu...
Inache "antenica" se bode u usb port, a da li ce nahvatati signal kroz zid? Verovatno...
« Poslednja izmena: 04. Jun 2012, 13:23:19 od lerr »
Kupis ovaj AP/ruter, ne treba ti posebna pcmcia kartica, postavis ga na terasu, zastitis od kise, moze da prima signal i da ga salje bezicno do tvog laptopa. Kosta oko 3000 din.
...dakle ovako imam bezicni KBC net i neki stari ruter...zanima me sledece hteo bih da da razbacam net po kuci,za lap top i mobilni...koja bi mi opcija bila najbolja...gledao sam neke opcije sto se tice usb adaptera ne znam koliko ce mi to pomoci...
Imam SBB kablovski internet i uz njega sam dobio ruter Tp-link tl wr740n koji mi je od početka pravio problem da nisam mogao da se na njemu, preko wireless mreže povežem sa laptopom (Presario CQ57-372EM) ... Dolazili su raznorazni "stručnjaci" i na kraju su otkrili da je u pitanju zaštita, tj. tek kad zaključam wireless sa WEP-om onda imam wireless konekciju. Ali, tu se javio još jedan problem ... Wireless ne mogu da uhvatim dalje od sobe u kojoj se nalazi računar i ruter ... Imam dvorište i ruter mi je daleko oko 4-5 metra, ali konecija dolazi i odlazi, dok ne nestane za stalno i ne mogu da je povratim, dok ne udjem u sobu ... Sve sam probao ... instalirao sam posebne drajvere za wireless, ali ne pomaže ... Šta da radim ... ???
« Poslednja izmena: 25. Avg 2012, 09:24:57 od sergejkg »
Jel SBB ukinuo hot spotove? Kad se zakacim na hotspot od lokalne kafane imam samo mogucnost da se prijavim kako SBB korisnik. Treba mi ono sto bi mogao da koristi svaki gost kafane uz sifru.
neko mi je ranije pomenuo neki user/pass koji vredi probati u takvim situacijama (nesto vezano za neki SBB jubilej) pa ako neko zna molim da me podseti :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.