sto se tice ovog retrogradnog merkura,zaista je neverovatno,da se i meni desilo da mi je mob.tel star nekoliko meseci u subotu jednostavno prestao da radi,ustvari display je skroz odlepio..da bi posle 2 sata sam od sebe proradio...vec sam se iznervirala sto je subota i sto moram da sacekam do ponedeljka da bih ga odnela u servis,a bas sam i razmisljala da kupim drugi,pa mi ANDJELA rekla da sacekam...skroz ludo
Upravu ste za RX merkur,pogledajte samo koliko je ljudi izginulo u saobracajnim nesrecama na putevima sirom scg pa ubistva porodicna itd.Mene razbi u 10 polju i nikako da krenem sa poslom,ustvari ja sam krenuo ali nikako da se organizujem a i sam posao je stao,sto je i njegova simbolika kada je retrogradan
E pa, zanimljivo je kada vam je Merkur u padu, u Ribama ili Strelcu(moj je u Strelcu), i jako mi prija ovaj period. Nekako su mi se sve Merkurijanske stvari namestile u tom periodu. Hiljadu mailova, instalirnje par novih software-a, natalne karte koje sam tako vesto izbegavao da odradim...I sve zavrsih! Sto znaci da ne prija samo onima kod kojih je u natalu retrogradan, vec i nama, kod kojih je u padu. Ne kazem da mi informacije i mailovi nisu kasnili, ali...
ima li neko iskustvo sa tranzitom plutona kroz 2 polje? ja sam dupla skorpija,a pluton mi je vladar ASC i sunca,pa ne znam da li je to bitnije?
Posto ti je vladar prve u drugoj kuci,trebala bi biti usmjerena ka novcu i materijalnim vrijednostima.Ovaj polozaj vladara prve ukazuje na dobru materijalnu situaciju. Pluton u drugoj kuci,moze biti pokazatelj velikog novca,pa posto tebi sada tranzitira drugom kucom,moguce je da dobijes kakvo nasljedstvo,,ako budes trazila bilo kakav vid sponzorstva,moguce je da ces ga dobiti :[115]:
Posto ti je vladar prve u drugoj kuci,trebala bi biti usmjerena ka novcu i materijalnim vrijednostima.Ovaj polozaj vladara prve ukazuje na dobru materijalnu situaciju. Pluton u drugoj kuci,moze biti pokazatelj velikog novca,pa posto tebi sada tranzitira drugom kucom,moguce je da dobijes kakvo nasljedstvo,,ako budes trazila bilo kakav vid sponzorstva,moguce je da ces ga dobiti :[115]:
Andjela meni je inace pluton u 11polju,a u drugom imam veneru,koja je vladar 11...znaci tranzit plutona kroz 2 i nije tako lose?
[Edit by Makishon: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 03:13:22 od Makishon »
A evo baš ove godine na nebu, Jupiter je u Škorpionu gde se ne oseća ni malo prijatno, prima loš uticaj od Neptuna i Saturna, i sve ukazuje na to da smo svi najpre, a pogotovo Strelci izloženi mogućim bolestima, i to težim, hroničnim, koje se ne daju lako izlečiti.
(Jupiter je vladar Strijelca,tranzitni Neptun iz Vodolije,pravi opoziciju tranzitnom Saturnu u Lavu,Jupiter ostaje u T kvadratu u Skorpiji-Andjela)
Nekoga će Saturn klepiti "saturnovski", to jest, doneti probleme sa kičmom, kostima, išijasom, ukočenošću, bolovima u ramenima, kičmi, kostima, probleme sa zglobovima. I tako sada Jupiter i Saturn utiču da se pogubimo u vremenu i prostoru, da upadnemo u haos, izgubimo ritam, evo recite mi, koliko vas je uspelo ove godine (pričam samo o 2006) da održi nekakvu disciplinu i red u svom životu!? A koliko vas je povećalo pušenje sa jedne na dve pakle, počelo da odlazi u krevet na spoavanje tek iza tri, jedete kad stignete i šta stignete, jer baš takve uslove sada Jupiter, Saturn i Neptun ukršteni i povatani u mrežu nameću. A takvo stanje jedno psihofizičko idealna je podloga za šta 'oćete, i ajde recite mi da u ovoj 2006 svi mi na neki način ne prizivamo nekakve boleštine da nas spopadnu, makar to bio i grip koji će nas smlatiti u više navrata jer smo živeći ovakvim "tempom" uništili imunitet.
Sunce je na 19 st Lava Mjesec je u Ribama Merkur je na 1 st Lava Venera na 28 st Raka Mars na 12 st Djevice
Znaci,rodjeni danas imace navedene licne palnete u ovim sazvezdjima.
Merkur i Venera su vrlo blizu,znaci u konjukciji,pa jos u trigonu sa Mjesecom,pa ce osobe rodjene na danasnji dan imati izuzetno lijep nacin izrazavanja i tezice harmoniji.
Merkur konjukcija Venera-Ove planete se po svom karakteru dobro slazu.Ovo je dobar spoj lijepog i korisnog.Intelekt i emocije su izraženo harmonični.Ove osobe su dobri govornici,muzičari i slikariOvaj aspekt jača zdravlje i daje dobre živce.Dobar osjećaj za diplomatiju .
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.