Da li neko nesto moze da mi kaze za moj Dejvison :( Postavila sam ga gore. Ne znam sta da mislim o njemu....
Ne mozesh nishta ni da mislish jer ono nije Davison chart. :flower:
Nemoj na astro.com da idesh na partner chart, nego tamo gde je i natalna, i kompozit, i sinastrija, i solarni i lunarni povratak... tamo imash i dejvisonku...
Da li neko nesto moze da mi kaze za moj Dejvison :( Postavila sam ga gore. Ne znam sta da mislim o njemu....
Ne mozesh nishta ni da mislish jer ono nije Davison chart. :flower:
Nemoj na astro.com da idesh na partner chart, nego tamo gde je i natalna, i kompozit, i sinastrija, i solarni i lunarni povratak... tamo imash i dejvisonku...
Postavila sam, ali se ne razlikuje od onog sto sam ja postavila. Pogledaj. Zanima me sta to zanci kad nam je to XII polje tako prepuno i sta znaci ta konjunkcija Sunca i Meseca.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(55.02 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 20:06:02 od philomela »
Hm.. uzmi u obzir da sam josh neuka ali pokushacu neshto...
E ovako... Vladati AC i DC, Mars i Venera su vam u harmonichnom aspektu, trigonu. Vrlo je vazno da ova dva vladara budu u harmoniji. Tkodje i Mesec koji predstavlja tebe je isto u trigonu sa Marsom. Ono shto bi mozda moglo da donese nemir jeste tranzitni Uran koji ti se zalepio za Veneru. Na svom primeru sam osetila taj Uran dok je stajao na DC u mojoj dejvisonki, i veruj mi da nisam znala shta cu, gde cu, s kim cu... kad se sklonio nashla sam mir, sredila se i ostala u vezi, srecom. Na zalost nemam vashe tachne podatke pa ne mogu da vidim aspekte tranzita.
XII kuca je VII od VII, a u njoj su oba simbola u ovom sluuchaju zenske osobe, mozda lupetam ali ovo mozda dovede i do braka. Mada, ovo je samo nagadjanje. Ne znam... ta XII kuca jeste aktivirana ali nemash malefika u njoj..
Hvala ti mnogo!!! Evo ostavicu ti podatke, pa ti pogledaj tranzite, ako ti nije tesko. Mnogo bi mi znacilo. Ja: 25.11.1986 u Beogradu u 10.45, on: 7.8.1981 u Salzburgu, u 1.30. Hvala!
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 11:49:05 od philomela »
Veliki pozdrav! Da li bi neko mogao da pogleda nas dejvison.Mi se poznajemo 4 meseca,zeleli bismo da budemo zajedno ali nam se mesaju sa strane. Veliko hvala unapred!
Ima li nade za veze koje u Davisonu imaju sedmu kucu u vodoliji? da li postoje veze koje traju uprkos tome? uran nam je u IV kuci u kunjukciji sa vladarem pete(jupiterom u strelcu)?
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim "Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne[b][/b] Neznanje je majka drskosti
Pozdrav, da li neko moze da kaze nesto uvezi naseg dejvisona.Znamo se 4-5 meseci,svidjamo se jedno drugom,ali smo imali mesanje sa strane.On je krajem prosle godine izasao iz veze od 9 godina.Da li imamo aspekte za ozbiljnu vezu ili mozda brak?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.