Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 12:57:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: posesivna ili.. samo jako zaljubljena ?  (Pročitano 2169 puta)
16. Jul 2006, 18:51:51
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile :help:Upoznala sam ga na ljeto prošle godine no nisam ništa htjela pokušavati jer sam bila uvjerena da nemam nikakve šanse.. Prošlo je mnogo vremena od našeg prvog susreta .. Bila je to subota izašla sam sa prijateljicama u grad.. Sretala sam NJEGA Bila sam tako sretna što ga vidim ali sam mu se bojala priči .. No kada sam pričala idući dan sam mojom prijateljicom o njemu shvatila sam da moram bilo šta probati .. Riskirati ću.. No međutim upalilo je . Bili smo a nekoj zabavi i tamo smo bili prvi puta zajedno .. Kada me poljubio srce mi je počelo kucati sve jače i jače.. Koljena su mi klecala .. Osjećala sam se tako sigurno i lijepo .. Tu cijelu večer proveli smo zajedno i nikada se nisam bolje provela u životu ..Pričali smo , smijali se , ljubili .. Svaki dan smo se dopisivali , i vidjeli … Nedugo nakon toga smo i krenuli . Tako sam sretna s njim , volim ga najviše na svijetu sve bih dala za njega ali se tako bojim da ponekada pretjeram i da ću ga tako izgubiti .. Ja bih svaku sekundu svog slobodnog vremena provela s njim .. Nekako mi se čini da se sve mijenja … Više nije sve ko prije .. Zašto ?:-( Ponkeda znam biti sebična i pretjeram u mnogim stvarima i kasnije mi bude žao .. Prvi puta u životu mi se dogodila prava , prva ljubav .. Nikada nisam bila sretnija ko sada .. Jako se bojim da ga ne izgubim sa svojim glupostima … Ponekad mi izleti svašta što nisam mislila , ne vjerujem da ce on to još dugo moći trpjeti .. Željela bih da sve ružno zaboravimo što je bilo i da krenemo iz početka , potruditi će se da ne planem zbog sitnice i dati mu više slobode .. Možda ga previše gušim pa se zato sve promijenilo ? Ali ja to sve radim nesvjesno … sebična sam .. mislim samo na sebe … Volim biti s njim ali znam da bih on nekada rado izašao i sa svoji prijateljima . Volim i ja ići van sam svojim prijateljicama ali nekako mi to nije to kada sam s njim super se zabavljam .. Ma ne treba mi vikendom ni cuga samo da je on kraj mene .. Volim njegove oči , njegove slatke usne , njegove poljupce , njegove zagrljaje .. Dali sam ja možda previše opsjednuta s njim ? Šta da radim ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia the best
mislim da si ujedno dala odgovor na pitanje...moras ga malo pustiti da dise,jer jedino tako mozes da ga zadrzis...ako vec znas u cemu gresis,onda pokusaj to ispraviti...ne moj dopustiti da ga zbog svoje posesivnosti izgubis,a to se cesto desava u takvim vezama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Slazem se. Ima nade za tebe tim pre sto shvatas gde gresis. Kroz vezu treba ici intuitivno i truditi se da ono sto je do nas ucinimo krajnje korektno. Time neutralisemo grizu savesti i strah od raskida, koji ume da bude glavni uzrocnik istog.
Postoji jedna stara izreka: kako ti gledas sebe, tako cete i drugi gledati...To znaci da, ako ti nisi sigurna u svoju vezu i sebe samu, nece ni bilo ko drugi, budi uverena.
Sada je malo zakomplikovana situacija jer treba ispraviti krivu Drinu...no, u takvim situacijama jedino pomaze iskrenost i samo iskrenost, kroz sasvim otvoren razgovor.
Budi sigurna u sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung S8300
Slazem se sa glviki i vrcomm.Pusti da malo,nemoj ga gusiti.Daj mu slobode,a i ti rizikujes da izgubis svoje prijatelje.Pa za Boga,niste vencani.Ne vrti se ceo svet oko decka,to moras da shvatis.Pokusaj da ispravis svoje greske,malo se kontrolisi,i pazi sa svojim ponasenjem,jer bi moglo i da mu dosadi i da digne ruke od vas.Kazem ti sve ovo,jer sam imala prilike da vidim par ovakvih slucajeva,i svi oni su raskinuli bas jer su smorili jedan drugoga i nestalo je ljubavi.Sve najbolje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
ja u takvoj vezi nikad ne bi mogla biti... Smile

24/7 sa nekim... ma, idi bre....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
poceci su uvek lepi... i standardni, ocekujem te pod drugim nicom za 3 meseca... imam problem on je divan i volim ga ali tu je drugi koji je interesantan, lep .....  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Hm imao sam slicnu vezu od tri godine...isli svugdje zajedno, more ovamo onamo, s obzirom da sam radio dosta vremena smo provodili kad zavrsim posao i sve je to bilo lijepo dok nisam napustio posao. E tada je pocela ta famozna opsednutost nekim ili necim, zivkanje po vas bjeli dan, te dodji kod mene sad, odmah, plakanja i kukanja....i da skratim pricu iz sve te dramaturgije samo su nastajale svadje, carke, prepucavanja itd. Doduse moja veza je bila duza pa smo se i zasitili jedno drugog ali opet sve je islo naglavacke.
Gledaj kani se toga, i okreni se svojim drugaricama i prijateljima dok nije kasno...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens s45
Meni izgleda da si ti pomalo od oba shto si napisala u topicu  Smile
Ej, opushteno samo > neche chovek nigde pobechi, ako ga ne vijash. Ako pochnesh/nastavish da ga vijash > pocheche da trchi, pa sve brze, pa...  Smile
I da, ne prestaje zivot kada si u vezi > josh uvek imash prijatelje, porodicu, rodbinu > oni che ostati tu i posle te veze, a verovatno che ih boleti shto si ih ignorisala dok si bila u vezi > vrlo chesta greshka koju mi zene pravimo  Smile
Nekako mi to izgleda kao da smo pronashli svoje omiljeno jelo, pa smo odluchili da ga jedemo svaki dan, ceo dan > jednog dana che da ti se smuchi > ostavi neshto i za kasnije   Smile
IP sačuvana
social share
Da su visoke shtikle tako super, mushkarci bi ih josh uvek nosili
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
niko ne voli gusenje..lepo je biti sa nekim, provesti lepe trenutke, ali dati islobodu, i imati istu cak i unutar veze..ljudima treba sopstveni prostor..muskarcima mnogo cesce nego muskarcima, mada i kod devojaka je u velikom broju slucajeva isto.jednostavno oladi malo...Zbog gluposti ga mozes izgubiti tj izgubiti i vezu i njega i priliku da ikad vise budete zajedno jer ce i tada bezati od "zatvorenog porstora u vezi"..dozvoli mu da dise, i daj mu priliku da te se uzeli Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
Mislim da teorija da je to tipicno zensko ponasanje nije tacna. I muskarci mogu da budu smorovi, a ljudi koji su sigurni u sebe
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 12:57:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.