Trenutno vreme je: 03. Mar 2021, 03:13:47
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena:
Procitajte pravilnik
foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!
Tema: Ko je izvodjac ove pesme i kako se pesma zove - pomozimo jedni drugima (Pročitano 997618 puta)
03. Feb 2006, 13:12:10
Ucesnik diskusija
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Motorola e550
nadam se da ne krsim neko pravilo :boxing: erm znam rijeci jedne pjesme , novia je , pusta se n aPinku ide nekak ovak "...ta glupa mala samnom i nije prevara ja sam te prva imala.." zna neko ? :wave:
« Poslednja izmena: 04. Feb 2006, 14:38:48 od krouli »
Ucesnik diskusija
Zodijak
Pol
Windows XP
Opera 8.50
Stavi google na srpski pa ukucaj taj tekst isto tako sa tim tackicama i navodnicima i nacice ti.
Svedok stvaranja istorije
Da li verujes sebi?
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 7.52
HTC Touch HD, Luna
Pozdrav svima! Koliko vam se puta desilo da znate nekoliko reci ili refren od neke pesme a da se ne secate ili da vam je "na vrhu jezika" izvodjac i sam naziv pesme ? E pa ajde da pomognemo jedni drugima :) pitajte pa da odgovaramo... Evo da probijem led :) ---> nemogu da da da da se porede ... sa tvojim vrelim usnama to je odprilike refren ... mada pominje se tu neki i slag i maline ili jagode :)
Krajnje beznadezan
j never lose...j just choose not to win
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
laki pingvini - pokreni me
...burn,like fire in Cairo... ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku... p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
"I'm not always right, but I'm never wrong"
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.0.6
posto u poslednje vreme ima slicnih pitanja ondak neka ova tema bude za to zbog toga sam i spojila hrvoje xyz-ovu temu sa ovom i preimenovala je ;)
Moderator
Legenda foruma
Moje ime je Ozymandias.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 8.51
Stavljam u top jer zaista je puno postavljeno ovakvih pitanja. Od sada samo ovde pitajte ovakve stvari jer ce na svakom drugom mestu tema biti zakljucana!
Krajnje beznadezan
j never lose...j just choose not to win
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
dobro idemo , ne znam ko peva ...sledece....stara stvar je... Devojku bez imena sanjao sam nocima.... baby baby baby blue budi uvek u mom snu.... lici na Djavole ali ... ne znam
...burn,like fire in Cairo... ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku... p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
"I'm not always right, but I'm never wrong"
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.0.6
Djavoli - Vino noci ete odgovora Anja
Zvezda u usponu
Better safe than sound.
Zodijak
Pol
Windows XP
Opera 8.50
Nokia 6630
ok pesma koju trazim ide ovako nekako: never made it as a wise man,i couldn't cut it as a poor man stealing,times living like a blind man,im sick of signing outof sense of feeling(valjda),and this is how you remind me,this is how you remind me of what i really am ...
Moderator
Legenda foruma
Moje ime je Ozymandias.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 8.51
Nickelback - How You Remind Me
Trenutno vreme je: 03. Mar 2021, 03:13:47