Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 13:25:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 71710 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Ebiga, pitah te bre koju konekciju imas, i koliki ti je protok. Hocu zbog tebe da da pustim komp nocas da prebaci u 3gp, sto ce od 145-6MB skinuti na 30-40MB. Toliko bih ti mogao pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ne moras(nemoj) to zbog mene...nije frka...vraticu se za koji dan na ovaj post,deo teme, i ostaviti komp da skida dok se ja zezam...nije frka...zbog mene-nemoj to da radis...ali,naravno-najlepse hvala na ponudi!!! Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Kako zelis. Mogucnost izbora.  Smile Smile

Nesto se ucutaste. Ajd da se razmrdate.

Svetishoveli Cathedrala u Mtskheta, Georgia 17. vek

Masolino Da Panicale (1383-1440) Italy

Domenico Ghirlandaio (1449-1494)

Detalj sa gornje slike

Cambridge, England - naslikano 1710  Aert De Gelder

Egipatska piramida

Detalj sa gornje slike

Naslikao Paolo Uccello izmedju 1460-65 god

Notre-Dame u Beaune, Burgandy

Japanska tapiserija 14. vek

Jos jedna tapiserija 1538 Bruge

Tanzanija, crtez star 29000 godina, obratite paznju u uokviren deo, u cemu sedi?

Jos jedan crtez iz Tanzanije

« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 03:16:55 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Fantastično!Eto vidiš koliko dokaza prisustva još ihahajjj kad!
Preozbiljni smo,mora i ja da olabavim malo-razbežaše se ljudi bre  Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 03:24:37 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Neki beze od istine, neki sto nemaju sta reci.

Dobar ti je onaj klip sa Icekom, sutra cu detaljnije i pazljivije pogledati.

A i nemci da se ne kaze da zaostaju

Mozda ste gledali Zvezdane Staze Enterpize, pred kraj serije kada se vratise kroz vreme, pa amerika pod nemackom okupacijom. Sve se pitam otkud im ideja ?????
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 04:47:23 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ja mislim da su ove slike dokaz da vanzemaljci biraju za saradnju nacije koje su najnaprednije u datom trenutku...danas je to Amerika...a sutra ko zna ko ce biti Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Ja sam se isto "uplasio" citajuci knjigu. Ko zna mozda je ova knjiga napisana zato da nas plasi da bi se oni hranili tim strahom! :mrgreen:salim se Smile

Ono sto me najvise zabrinjava(ukoliko je istina sto ajk kaze) su godine. Rekao je da se pripremaju za "Novi poredak"(ili kako je vec nazvao) posle 2000. godine. Kalendar Maja se zavrsava 2012. godine. Ove pege sto se pojavljuju na suncu(razdoblje manje i vece aktivnosti na Suncu koje se smenjuje svakih 11 godina)(uz to se pojavila i jedna pega na Suncu koja je suprotno namagnetisana. Obicno je to (valjda) sever-jug, a ova je jug-sever).Sve veca vidjenja i otmice ljudi od strane vanzemaljaca. Amerika ratuje sa bliskim istokom sta mislite zasto.Ja iskreno mislim da je nafta(ako je nafta) samo paravan. Ako su zaista potekli odatle mozda zele ono sto ima KAO mozda pripada.Mozda imaju nesto sto im je potrebno kako bi ostvarili zavrsetak svojih planova. Ako zna mozda je to samo opet neki paravan da se ljudi zavaraju i okupiraju misli tim ratom dok oni(vanzemaljci) spremaju nesto mnogo gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Могу да раде шта хоће али ја се не предајем без битке, па макар погинуо (у случају да имају окупационе планове). 
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 11:33:27 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Ja sam se isto "uplasio" citajuci knjigu. Ko zna mozda je ova knjiga napisana zato da nas plasi da bi se oni hranili tim strahom! :mrgreen:salim se Smile

Ono sto me najvise zabrinjava(ukoliko je istina sto ajk kaze) su godine. Rekao je da se pripremaju za "Novi poredak"(ili kako je vec nazvao) posle 2000. godine. Kalendar Maja se zavrsava 2012. godine. Ove pege sto se pojavljuju na suncu(razdoblje manje i vece aktivnosti na Suncu koje se smenjuje svakih 11 godina)(uz to se pojavila i jedna pega na Suncu koja je suprotno namagnetisana. Obicno je to (valjda) sever-jug, a ova je jug-sever).Sve veca vidjenja i otmice ljudi od strane vanzemaljaca. Amerika ratuje sa bliskim istokom sta mislite zasto.Ja iskreno mislim da je nafta(ako je nafta) samo paravan. Ako su zaista potekli odatle mozda zele ono sto ima KAO mozda pripada.Mozda imaju nesto sto im je potrebno kako bi ostvarili zavrsetak svojih planova. Ako zna mozda je to samo opet neki paravan da se ljudi zavaraju i okupiraju misli tim ratom dok oni(vanzemaljci) spremaju nesto mnogo gore.

Pa zar jos ne sloziste prcu??? I verovatna desavanja ???

Njima trebamo mi, zbog ishrane, i odrzavanja vrste. 2012 -e se dogadja prelaz na visi nivo svesnosti. Problem je kako nas i tamo koristiti i drzati pod kontrolom. Bliski istok im je najveci portal za dolazk. Stvaranjem hibrida imaju one koji su uz njih, i preko kojih nama vladaju iz 4-te dimenzije. Kako naterati covecanstvo da im veruje, hibridima, i sacuvaju gavni portal. Jednostavan plan. Oni ce navodno napasti zemlju. Hibridi izvuci letelice i oruzje koje su do sada skrivali. Reci ce eto vidite da smo to radili u korist covecanstva. Izbice kao rat sa vnzemaljcima. Navodno cemo ih pobediti,  ljudi ce hibride, za koje i ne znaju sta su, kosu, za koga rade, gledati kao bogove, puni zahvalnosti. Dace tu tehnologiju u poboljsanje zivota. Stvorice od zemlje, navodno bolje mesto za zivot. A gusteri ce se povuci nazad u svoju dimenziju i nastaviti preko hibrida da vladaju.
Sve se svodi na ono, ovcama osavremenismo tor, okrecili, postavili elektricne hranilice i pojilice, ljudi vise tu ne ulaze. Ovce su srecne, nema ljudi a bolje zive. A ljudi iz druge sobe upravljaju.
He, prosto i efikasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Stalno gledate tako mracnu stranu. Pazi nismo mi jedini (koji su na ovoj temi) u celom svetu culi za ovu korupciju. Pa i ako se desi to sto si rekao da ce se vratiti posle napada i odatle opet nas kontrolisati. Pa ako je iko cuo za Ajka sigurno nece sedeti u fotelji i gledati tv. Mislim ljudi ce se probuditi. Ako se desi to sto je Ajk rekao sve cinjenice upuciju na hibride i na njihovo manipulisanje ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 13:25:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.