Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 06:55:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73551 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma,znam...i nije da me boli uvo za sve... Smile i mene interesuju ove stvari,ali,naprosto...mislim da iskreno ne zelim da saznam istinu...mislim-bar ne jos...jos ti nisam ja za te stvari...znam mnogo,mnogo o NLOima,teorijama zivota,misljenja o vanzemaljcima,ali pobogu ljudi pa ne shvatate  Smile

Uskoro ce robija i svima nam se odmori blize kraju!!!zato mi se sad ne prica o tome previse... Smile Smile znaci-sirkan,shvatio sam te,i slozio se,nego-nemojte da se tako cudite i plasite za mene...ja sve to pamtim,nego naprosto,sad u ovoj godini me na primer vise interesuju vozila ili tenkovi...znaci-izucavacu jos ovo,nego mi je sad veca zanimljivost nesto drugo,a ne ("pozitivno")lupanje glave o zid... Smile(nisam rekao NI da je to lose,NI da vi to radite...uostalom-to je znak da razmisljamo i pokusavamo da nadjemo ravnotezu izmedju nekoliko strana koje se razlikuju u nama... :[115]Smiley
znaci-samo sam rekao da me toliko ozbiljna zivotna pitanja sada-16.avgusta2007. u 1:00 ne interesuju,ali to ne znaci da se ne probudim svaki dan sa mislima poput-sta cu danas da radim,kako da iskoristim dan,srecan sam sto...;radujem se...;u zivotu cu...; i slicno...  Smile Smile nemojte da brinete zbog mene...takav mi je dan... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
  Lighsoft,text je stvaaarno odličan.
   -Pratim svoje misli i momente kada se pojavljuju slike dok čitam.Recimo,pomene se reč reptil i u tom trenutku mi izleti slika jezivog i inteligentnog-čovekolikog guštera i krene strah ili krene priča o tome šta i kako rade i moj mozak mi šalje slike i raspored dešavanja,tj.ja nesvesno mozgam o tome kako bi to izgledalo to jest-stvaram sliku dok čitam.Mi smo gospodari sebe a da o tome pojma nemamo :!:Ustvari,sve strepnje i strahovi nekako dolaze kada mi pustimo da se neka slika ili predstava o nečemu pojavi,omašimo i ne registrujemo i pojavi se strah!Sve što radite u životu-radite polako,prateći misli,slušajući sebe dok govorite ili proanalizirati momenat kada dodje do psihičkog bola i sl..Nakon savladavanja početnih teškoća praćenja onog što se dešava u nama u budnom svesnom stanju-biće brže kasnije,mozak radi kako treba konačno,oštri se.
     A probuditi se iz toga ja mislim znači i otvoriti se prema svemu o čemu još ne znamo ništa,ili možda samo nismo svesni toga.
 ---------Ovo je nešto najneverovatnije što ćete ikad čuti  Smile Smile Smile ------------
        David Icke - Audio - Coast to Coast AM - March 2006

« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 14:34:38 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
75 Minuta?!!! Smile  Smile Pa,jel si ti krsten!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

jaoj,ceo dan ce mi se skidati..... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Ma sta je to samo 52,4MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da,da..."samo"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ma sta je to samo 52,4MB

Ако имаш кабловски или нешто сличн, ништа.Али ако си заглавио дајл ап, онда....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
A ovo je samo audio??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Evo i videa.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  "Channel 5 documentary from 12/26/06 which chronicles David Icke's career to present day, and asks the big question - Was he right? Anyone  ... all » who is paying attention knows the answer to that.
A very impartial and fair documentary. Thank you Channel 5 for this great piece of journalism. "

David Icke - Was He Right?
http://video.google.com/videoplay?docid=6860946590182985661&q=David+Icke&total=1111&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
  (Nadam da vam Engleski nije problem)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
To care. Ubacujem na download.

@hkj  Jel ti imas dial up??
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 22:47:02 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile 

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

rekoh vam vec-sam komp mi je cudoviste,monstrum,Bog,...ali jedino sto je ostalo u ovom kucistu nepromenjeno otkako sam nabavio to-jeste Modem...al,sad cu da uzmem ADSL...eh,da su ove skotine iz Telekoma ranije povecale protok,(kao sto ce uskoro),na primer za vreme leta,uzeo bih ja jos pre raspusta...a i rekoh-do pre pola godine,internet me nije nimalo,nimalo zanimao...mislim-iso bih 5 sati mesecno...jbg-nista nije dobro informaciono mesto/stvar kao knjige...  sa'ce ADSL ili nesto... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 06:55:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.