Znam da negdje u tisini doma svog, ti lagano bolujes svoju bol. . . Znam da negdje u dubini srca svog, molis da se vratim, da sam opet tvoj. . . Ti nikad neces saznati, kako boli ljubavi, kako boli istina od tvojih lazi, prevara. . . Kao dan i kao noc, kao radost i kao bol, kao java i kao san, to smo bili ti i ja. . .
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Lijepo je bilo, malena, dok je trajalo, jedna noc, ta kaplja vremena, cijelu vjecnost je trajala. . . Sreca nam nije sudjena, al`ko zna sta sprema sudbina, ma pusti me vjetre, ne sapci njeno ime, srce voli je, pa mu tesko bez nje. . . Ljubavi, gdje je moja draga, jedna noc, a volim je vise od sebe, sudbino, nisam znao tada, da samo njenu ljubav zelim za sebe. . . U noci punoj sjaja, okupanoj zvijezdama, pitam ljude da te nisu vidjeli, niko ne odgovara, moj lik, usnuli pijanac, tvoja soba, kao moja dusa, mracna je. . . Ljubavi, gdje je moja draga, jedna noc, a volim je vise od sebe, sudbino, nisam znao tada, da samo njenu ljubav zelim za sebe. . .
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kad ostave me svi, i ostave mi samo bore na licu, gdje si ti, moja stara ljubavi. . . Kad ostave me svi, i ostave mi samo rane na srcu, gdje si ti, moja stara ljubavi. . . I ko ce da me grije kada dodju hladne zime, srce ce da zacuti kada cuje tvoje ime. . . I nek`me nose drumovi, i samo prate Cigani, o kad me sudbina nece, i da mi srece da budes kraj mene. . . I nek`me lome vjetrovi, i samo prate Cigani, o kad me sudbina nece, i da mi srece da budes kraj mene. . . Kad ostave me svi, i ostave mi samo rane na srcu, gdje si ti, moja stara ljubavi. . .
Voz mi polazi za minut, dva, molim te, ne placi, ja moram otici, ovdje ljubavi za mene nema, medena, za srce si me ujela. . . Voz mi polazi za minut, dva, ne trosi suze, za nas nema nade, za tvoje lazi nemam vremena, medena, za srce si me ujela. . . Voz mi polazi za minut, dva, radi sta hoces, ja oprostiti necu, moje poljupce si izdala, medena, za srce si me ujela. . . Voz mi polazi za minut, dva, ne trosi suze za nas nema nade, za tvoje lazi nemam vremena, medena, za srce si me ujela. . . Sada znam, sve je jasno kao dan, tu ljubavi nema, ja ostajem sam, drugi grad, ti sama, a ja sam, ti ne znas, srce zna, da si bila jedina. . . .
I svaki put, u svom snu, ja te vidim i osjecam, i svaki put lazem sebe, da me nisi lagala, ljubav dolazi sa tobom i sva moja sreca, ipak slutim da mi nisi sudjena. . . I ovu noc, ti si talas sto me lako prevari, i ovu noc ja sam hrid zedan tvoje ljubavi, ona dolazi sa tobom, i sva moja sreca, ipak slutim da mi nisi sudjena. . . Zbog tebe mi je plavo more duboko, i plavo nebo visoko, zbog tebe, nevjero. . . . I zbog tebe mi je svako jutro sumorno, i svako lice umorno, zbog tebe, nevjero. . .
Znam da si oduvijek bila nevjerna, vjerovao da mozda proslo je, nisam umio, nisam zelio da vratim ti sve, ja ne mogu to. . . da stvaram ti bol, da radim po tvom, i vracam ti zlo, ne mogu to dozvoliti, ne zelim ja da budem kao ti. . . Ne mogu ja, gledat to lice andjela, sto pravi lik ne otkriva, dugo su moje oci ostale bez sna... i sada znam nikada neces uspjeti nekoga stvarno voljeti. . . uvijek si samoj sebi bila dovoljna. . . . Znam da si oduvijek bila nevjerna, vjerovao da mozda proslo je, nisi umjela, nisi uspjela-da zavolis me, ja ne mogu to, da stvaram ti bol, da radim po tvom, i budem kao ti. . . Ne mogu ja, gledat to lice andjela, sto pravi lik ne otkriva, dugo su moje oci ostale bez sna. . . i sada znam nikada neces uspjeti, nekoga stvarno voljeti. . . uvijek si samoj sebi bila dovoljna. . .
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.