Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:04:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiat Bravo vasa misljenja  (Pročitano 87415 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Trijumfalni povratak pobjednika

Prve službene fotgrafije Fiata Bravo izašle su na vidjelo. Dizajn ovog ljepotana djelo je majstora iz Centro Stile Fiat, koji ni ovaj put nisu razočarali ljubitelje talijanskih machina. Iako podsjeća na Grande Punto, novi Bravo očekivano je agresivniji.

Grande Punto je atraktivan, a novi Bravo jednostavno neodoljiv

Ponuda motora počinjat će sa 1.4-litrenim benzincem sa 90 KS. Za one željne pravih uzbuđenja, na raspolaganju će biti dva nova 1.4 T-JET benzinca s turbopunjačima, snage 120 i 150 KS. Ljubitelji dizelskih agregata na izbor će imati standardne 1.9 Multijet motore (120 i 150 KS).

Klinasta silueta i strma bočna linija značajke su automobila kojem je prioritetna namjena vožnja puna užitaka

Novi Bravo dugačak je 434 cm, širok 179 cm i visok 149 cm. Međuosovinski razmak iznosi 2.6 m, a kapacitet prtljažnika od 400 l zadovoljit će potrebe većine. Premijerno predstavljanje zakazano je za 29. siječnja 2007. u Rimu, a prodaja kreće nedugo potom.

Bravo je dulji od Golfa 14 cm, s 2.6 m međuosovinskog razmaka komfor ne bi trebao biti upitan. Prtljažnik obujma 400 l u vrhu je klase

Još je jedno iznenađenje novi logotip Fiata na nosu novog Brava. Torinski proizvođač mijenja logotipe kako mu se prohtije. Ovo će biti već 16. promjena logotipa u povijesti tvrtke. Sve dosadašnje možete pogledati na službenim Fiatovim stranicama.

Novi logo donosi nešto staro i nešto novo. Problem je samo u tome što se prečesto mijenja

Priča se kako su voditelja Fiatovog dizajnerskog odjela nadahnule zrake sunca koje su prolazile kroz znak na zgradi tvornice. Novi logo zadržava dio nasljedstva u dizajnu slova, ali donosi nove izbočene oblike koji stvaraju sjene.

Izvor: AutoGodine.hr
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
stvarno je lep auto  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Sta god da je izgleda prelijepo.....

Ako jos nekoga zanima "stari" fita bravo/brava....evo sa lica mjesta (profesionalna deformacija) Smile

Vozim je (brava) vec 4 godine , inace je proizvedena 96. godine (1.6 16v-ugradjen plin)..... Presla je 200 000 km do sad....
Promijenio sam joj prednje amortizere i ramena kad sam je kupio a sad su na red dosli zadnji amortizeri i opet ramena.... i to je to od vecih kvarova Smile
Jos sam joj u medjuvremenu 2 puta cistio dizne ultrazvukom i promijenio auspuh.....
Limarija je odlicna....nema ni traga koroziji ,mada je cesto na polju,vozi se zimi itd...

Sto se tice kvaliteta golf je bolji.... Prema tome ja bi uzeo Bravu Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pozdrav, poseduje Bravo, ali mi je potreban onaj trougao desni na koji je nakacen retrovizor(kutija gde je ogledalo je ok, ali trougao je polomnjen).Ako ima neko to da mi proda neka mi se javi na mail, jer mi je glupo da kupujem ceo retrovizor, a ne treba mi.Mail mi je vesketech"AT"yahoo.com
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W610
Odlican novi Bravo. Bas mi se svidja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
E kome treba cd sa full servisnim uputstvo, na engleskom neka se javi na mail vesketech"AT"yahoo.com
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
mene samo zanima ovo.nezelim nikog da uvrijedim,al vidim da ovdje ljudi dosta blate golfa.pa zasto je cijena golfa drasticno veca od fiata,polovnog naravno?!bas me ovo zanima!napominjem,bez uvrede:)
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
to pitaj nijemce sta imaju i skuplje aute cak i od vecina japanskih modela i marki..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
mene samo zanima ovo.nezelim nikog da uvrijedim,al vidim da ovdje ljudi dosta blate golfa.pa zasto je cijena golfa drasticno veca od fiata,polovnog naravno?!bas me ovo zanima!napominjem,bez uvrede:)

Stara slava i imidz koji nemachki automobili imaju u nashem narodu,jeftino odrzavanje turskim delovima.zato je golf skuplji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

Stara slava i imidz koji nemachki automobili imaju u nashem narodu,jeftino odrzavanje turskim delovima.zato je golf
skuplji.

ja ne bi rekao da je saom to u nasem mentalitetu.pa zasto onda postoje ti "turski" dijelovi.mislis da je balkan toliko veliko komercijalno trziste da bi se neko usudio proizvodit dijelove samo za nasu regiju.
smatran da golf daleko ima bolju zavrsnu obradu od fiata,to je neminovno.od krokpit-a,plastike,... 
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:04:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.