Tokio Hotel su od zla oca i od gore matere izgledaju ko da ih je neko iz kukuruza isterao,nedo bog taku decu u kuci imati,ko ih je jednom cuo i vidio ni pakao mu nece tesko pasti...
u potpunosti se slazem... oni su najvece zlo za muziku koje se moglo dogoditi!!!
Stavarno brate.zar vi ne umete da citate?? Za ljubitelje tokio hotela.definitivno ne znate..tako da antifanovoi fuck off
[Edit by Katon: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 07:52:59 od Katon »
ja sam od pochetka govorio vech moja omiljena tema.. i zelim da bude sto popularnija i da chujem ili prochitam chudesne priche o svemu shto je vezano uz taj bend..... hell yeah
ju ffrrrgot van veri important ting mejts kaptn dzek sperov ... tararamtam tararamtam tararam tamtamtamtararam..... i sir spamalot na hedove i rime troshi sve papire
* Every puzzle has its pieces * Every piece has a puzzle * How much blood would you shed to stay alive? * Live or die? Make your choice [SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]"
ja sam od pochetka govorio vech moja omiljena tema.. i zelim da bude sto popularnija i da chujem ili prochitam chudesne priche o svemu shto je vezano uz taj bend..... hell yeah
cek, ovo neko stvarno slusa? kad smo kod onog odlucivanja, bata ili seka, mi smo na ekskurziji nasli neki poster od tog pevaca/ice, mislim da niko nije ni znao za njih u tom autobusu, i jedan drug se napalio na tog/tu pevaca/icu, misleci da je zensko... mada, mozda je i u pravu bio, mada svuda pise da je musko ja ne vjerujem dok se ne uvjerim, de nek neko ima sliku na kojoj se vidi njegova muskost, da razjasnimo to jednom za svagda... a na ovu temu sam usao da vidim kaki su to likovi koji slusaju ovo(ako ih uopste ima)!