Ko ti daje tu da spavas po mome srcu hodas u tvome telu zlo i dobro u istoj ravni stoje tvoje je skloniste stanica podzemlje plasi te svetlo i dan
Mogu sama, ti si me naucio klosar i dama da ne mogu zajedno u samicu pre nego u tamnicu s tobom i bez tebe zivecu druge voleti necu mogu sama, ti si me naucio klosar i dama da ne mogu zajedno
Tvoje je skloniste stanica podzemlje plasi te svetlo i dan
U samicu pre nego u tamnicu s tobom i bez tebe zivecu druge voleti necu mogu sama, mogu sama mogu sama, ti si me naucio klosar i dama da ne mogu zajedno
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jos uvek uspomene mnogo za tebe me vezu i gubim razum, gubim dah gubim ravnotezu ne mogu da se prepoznam u ogledalu al' hocu zivot, hocu sve da vratim u normalu
A ti ti kraj mene se podmladio ti si proradio a mene zivu ohladio
Ref. Zima mi je, zima kad ti ime spomenu sva se stresem jer druga te ima al' to stvarno ne mogu da podnesem
Zima mi je, zima klima nije povoljna da prebolim jer svuda te ima ja na sebe kivna sto te volim
Jos uvek zajednicke slike na stolu mi stoje i sve je isto sve je tu kao da jos smo dvoje
Jos uvek moja si ljubav u mobilnom pise mozda pozoves, mozda ne steta je da se brise
A ti ti kraj mene se podmladio ti si proradio a mene zivu ohladio
Ko ti je ta nova o kojoj prica ceo grad ona koju krio si do sad, 'ajde mi pokazi ja sam ti vec bivsa nemoj da te brine moja bol nikad nisi mario za to, stedeo na lazi
Ko podstanar, bio si ovoj ljubavi nikad i zauvek nocas zbog nje me ostavi
Ref. Da l' prsten moj dok spavas s njom pod krevet sakrijes tu oko dva, kad zovem ja poziv mi odbijes a znam i gde, i znam i s kim ma, bedno je, al' to si ti
Ja sam ti vec bivsa ma, nemoj da te brine moja bol nikad nisi mario za to stedeo na lazi
Slobodno pitaj me otkud ova promena od danas ja cu biti ona koja ostavlja ona sto zna da te pred drugovima pricom zacrveni hocu bas to, da radim sve ono sto si ti radio meni
Kazem, vidi me to sam ja, sad mogu sve
Ref. Pohvali me ucila sam od najboljeg, od tebe pohvali me, sad kao nikad umem da se borim za sebe sad sam ko ti, mogu i bolje od toga sto sam te volela ko Boga to mi ne sluzi na cast
Slobodno pitaj me gde cu biti celu noc a kad nasmejem se, neka ne cudi te to danas sam ja samo jos jedan vise vrag u zeni hocu bas to, da radim sve ono sto si ti radio meni
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.