u ponoc je zaspala na dnu tvog pogleda laznog lepljivog krv je uzavrela na vatri naseg dodira tajnog (ooohooohooo) sve u meni vuklo me te noci tebi ko zeni
uzmi mi dusu usne i telo sad kad sam tvoj stobom se svemir skupio ceo u zagrljaj moj nocas kad sam tvoj
vrela postelja je u mecala vatru i led zajednu noooc cudnja sad meni strah kad u poljubice se dah prelije (ooohooohooo) sve u nama izgara u strasti do pepela
uzmi mi dusu usne i telo sad kad sam tvoj stobom se svemir skupio ceo u zagrljaj moj nocas kad sam tvoj x3
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Od svega lose sto si o meni cula tek je zrno istine pusti sta drugi kazu ne gradi oko sebe zidine
Ni ja o tebi ne znam mnogo a tebi srce vodi me i lose vino prija uz tvoje mlade godine
Ref. Kad te zovem, nisi tu, hiljadu i prvi put cujem glas sto kaze ostavite poruku kao da svaki dan sa sobom pricam sam a znam da si tu, znam da si tu
Kad te zovem, nisi tu, hiljadu i prvi put cujem glas sto kaze ostavite poruku kao da svaki dan sa sobom pricam sam a znam da si tu i da se hranis mojim suzama
I uvek kad te sretnem kao da goris sva od moga pogleda kazes mi da nijednoj ne mogu biti veran nikada
Cemu taj strah od mene sve one zene sto sam ludo voleo za jednu noc sa tobom zauvek bih preboleo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.